4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice Bolešinám uštědřily čtyřku


Branky


7. K. Fiala , 45. P. Novosad , 48. L. Mála , 77. D. Fiala
9

V souboj Kasejovic s Bolešinami se mohlo stát cokoliv. Oba celky se totiž držely ve spodní části tabulky a neměly příliš daleko k sestupovým vodám. Ze zápasu ale nakonec byla jednoznačná zálěžitost se čtyřmi vstřelenými brankami a čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a pak dlouho nic

Na první branku nemuselo 75 přítomných diváků v kasejovickém fotbalovém areálu čekat příliš dlouho. Už v 7. minutě totiž překonal svým třetím gólem v sezóně bolešinského brankáře Simbartla Karel Fiala.

 

Kdo ale díky rychlému gólu očekával nějaký střelecký koncert, musel být zklamaný. Dlouho se na hřišti nedělo nic závažného, v poslední minutě prvního poločacu se ale přeci jen fanoušci dočkali, podruhé v tomto ročníku se na střeleckou listinu zapsal Petr Novosad. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí Sokol Kasejovice.

 

Domácí si zbytek utkání pohlídali

Stejně jako v tom prvním, i ve druhém poločase padla rychlá branka. Tentokrát stačilo kasejovickým na vstřelení gólů pouhé tři minuty od úvodního hvizdu rozhodčího. Střelcem domácích byl tentokrát Lukáš Mála a ukázal, že nošení pověstného čísla třináct na zádech člověku smůlu rozhodně nepřinese.

 

Pak se zase dlouho nic nedělo a pak opět hrálo roli číslo třináct. Tentokrát zbývalo třináct minut do konce zápasu, když síť za zády bolešinského Simbartla rozvlnil David Fiala a navýšil tak na konečných 4:0 pro Kasejovice



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - J. Mašek [-] , P. Novosad [-] , M. Škyrta [-] , P. Panýrek [-] , D. Fiala [-] - K. Fiala [-] , K. Čada [-] (71. Z. Jiřinec [-] ) , L. Mála [-] , V. Drnek [-] - P. Pružinec [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , P. Bošek [-] (55. A. Martínek [-] ) , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , J. Brtník [-] , J. Šmíd [-] , T. Novák [-] , M. Kolář [-]

ŽK: 69. V. Drnek - 73. A. Martínek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Velíšek Jiří - VODIČKA Jaroslav (N), FARNÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Jiří Janouškovec
Tip experta: remíza

Tady si nejsem jistý. Zde je možné cokoliv.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů