Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčanští fotbalisté jsou i po sedmém kole neporaženi


Branky


12

Chlumčany mají výbornou formu, do Vrhavče tudíž jeli jako favorit. A šesti brankami, z nichž čtyři nasázel Petr Dostálík, svou roli potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo do 35. minuty

Značné pozornosti se minulý týden dostalo Vrhavči, když vrhavečtí v utkání s Pačejovem dostali celkem čtyři červené karty, a nakonec podlehli na penalty. Nejen kvůli tomu šli do souboje s Chlumčanami jako outsider – vrhavečtí totiž měli před zápasem na kontě pouhé čtyři body, zatímco Chlumčany zatím ani jednou neprohrály. A role favorita a outsidera se nakonec bez pochyb potvrdily.

 

Zajímavého přivítání se dočkal chlumčanský Oliver Kastelic, který nedávno v rozhovoru s naší redakcí prohlásil, že si Vrhaveč plete fotbal se soutěží v sáňkování. Za tato slova mu bylo již před zápasem řečeno, že nedohraje, že odjede se zlomenýma nohama a aktivní byli v tomto ohledu i domácí příznivci, kteří hecovali svůj tým k detailní inspekci kotníků hráče s číslem devět. A nezůstalo jen u slov. Kastelic dostal první míč a hned inkasoval úder loktem do hlavy. Za chvíli se k balónu dostal podruhé a po nekompromisní kose šel k zemi. Bylo tedy jasné, že bude k vidění zajímavá podívaná.

 

Kastelice ale toto chování nevyvedlo z míry, spíše to vypadá, že ho namotivovalo k lepšímu výkonu, ve 35. minutě totiž přešel přes dva hráče, nacentroval do vápna a jelikož jeden z vrhavečských zahrál rukou, kopala se penalta. Tu úspěšně proměnil Lukáš Nohava a hosté šli do vedení.

 

Jen čtyři minuty nato se hráči Chlumčan radovali podruhé, když Kastelic našel před prázdnou brankou Petra Dostálíka a ten se nemýlil. To bylo pro první půli vše, takže se do kabin šlo za stavu 2:0 pro Keramiku Chlumčany.

 

Dostálík čtyřgólovým střelcem

V 57. minutě korunoval Oliver Kastelic svůj skvělý výkon vstřelenou brankou a hned na to byl společně s Juráněm a Nohavou vystřídán. 

 

Trojí střídání často naruší výkon týmu a začne to v jeho hře drhnout, to ovšem nebyl případ Chlumčan. Jen minutu po prostřídání totiž svou druhou branku v zápase vstřelil Petr Dostálík.

 

V 66. minutě skvělý Dostálík završil hattrick a tři minuty před koncem Chlumčany navýšily na drtivých 6:0, a to zásluhou nikoho jiného než výborného Petra Dostálíka, který tak Vrhavči nasázel čtyři góly a celkově navýšil počet zářezů na pažbě na osm a posunul se díky tomu na dělené druhé místo v tabulce střelců za přeštického Pavlíka, jenž má o zásah víc.

 

Chlumčany tak pokračují ve své skvělé jízdě, při níž ani jednou neprohrály, a navíc mají nejlepší útok a po přeštickém béčku druhou nejlepší obranu. Vrhaveč je ve čtrnáctičlenné tabulce dvanáctá, je však třeba dodat, že má zápas k dobru.



Sestavy


TJ Sokol Vrhaveč
O. Pressl [-] - Z. Fait [-] , P. Reitmajer [-] (84. O. Důlovec [-] ) , J. Votípka [-] , J. Kozák [-] , L. König [-] (62. L. Havránek [-] ) , F. Lorenc [-] , D. Janda [-] , S. Valvoda [-] , J. Skřivánek [-] , L. Lorenc [-] (74. L. Malenka [-] )

TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - O. Kastelic [-] (58. O. Lang [-] ) , L. Nohava [-] (58. L. Tomášek ml. [-] ) , J. Juráň [-] (58. J. Vajai [-] ) , P. Dostálík [-] , J. Potočník [-] , J. Hrdlička [-] , M. Kulhánek [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-] (82. D. Tomíšek [-] )

ŽK: 76. S. Valvoda - 72. J. Hrdlička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zavadil Jan - DRYJE Josef (N), TOMÍŠEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Oliver Kastelic
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že si z Vrhavče odvezeme 3 body a snad žádnou zlomeninu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů