Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice ovládly přestřelku s Bolešinami


Branky


12

Od zápasu se dal vzhledem k tomu, že oba celky byly shodně ve spodní části tabulky 1.B třídy B, čekat vyrovnaný souboj. A zejména první poločas nabídl vskutku zajímavou přestřelku. Tři body ale nakonec zůstaly ve Štěnovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla přestřelku

Na první branku si zhruba 100 přítomných diváků nemuselo čekat moc dlouho. Už v 7. minutě se totiž prosadil bolešinský kanonýr Jakub Pitel a dal tak svůj šestý gól v sezóně.

 

V 19. minutě ovšem domácí vyrovnali zásluhou Zdeňka Švece, ale jen o minutu později hostům zase vrátil vedení Radek Šindělář.

 

To však bylo z gólového hlediska vše, co Bolešiny v utkání předvedly. Následoval totiž parádní obrat Štěnovic.

 

Ve 30. minutě totiž opět srovnal svým třetím zásahem v sezóně Václav Týml a dvě minuty před koncem poločasu vstřelil nesmírně důležitý gól do kabin Filip Pelouch.

 

Druhý poločas lépe zvládli domácí

Do druhého dějství tak domácí šli za stavu 3:2. Pak se dlouho nic důležitého nedělo, ale v 73. minutě podruhé v zápase rozvlnil síť Týml a bylo hotovo. Po chvályhodné otočce zvítězily Štěnovice nad Bolešinami 4:2.

 

Pro Štěnovice je toto vítězství velice důležité, protože se dlouho krčily spíše na spodu tabulky, nyní se však celek s nejhorší obranou v soutěži dotáhl právě na svého sobotního soupeře, a jsou na jedenáctém místě. Bolešiny si totiž kromě dvou výher připsaly i prohru po penaltovém rozstřelu a tím pádem jsou se sedmi body desáté.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - M. Boček [-] , P. Volf [-] , J. Fiala [-] , V. Týml [-] (84. I. Tovstyy [-] ) , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] (76. F. Šneberger [-] ) , L. Sedláček [-] (84. L. Rosocha [-] ) , M. Matoušek [-] , F. Pelouch [-] , J. Uxa [-] (65. T. Fink [-] )

SK Bolešiny
A. Martínek [-] (46. V. Simbartl [-] ) - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] (32. Š. Bauer [-] ) , P. Bošek [-] (46. J. Šmolc [-] ) , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , P. Vizinger [-] , R. Farný [-] , O. Kaiser [-] (76. P. Matějka [-] )

ŽK: 40. J. Fiala , 47. L. Sedláček , 60. Z. Švec , 90. I. Tovstyy - 17. Z. Rückl , 41. J. Pitel , 69. D. Kolář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orlík Vladimír - KOŽELUH Jan (N), TROJAN Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michalec Martin

Expert: Oliver Kastelic
Tip experta: výhra hostů

Štěnovice se trápí, myslím, že Bolešiny jsou jasný favorit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů