Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrhaveč doma porazila Chanovice, dvakrát se trefil König


Branky


10

Chanovice doplatily na fatální defenzivní chyby i na neproměňování šancí. Tvrdě hrající Vrhaveč zápas nakonec, s výrazným přispěním dvougólového Königa, zvládla lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Fotbalisté Vrhavče začali lépe, již ve 3. minutě je do vedení poslal Lukáš König. Uplynulo pouhých 7. minut a již na 2:0 navyšoval Jan Votípka.

 

50 přítomných diváků bylo svědky toho, jak König ve 31. minutě svou druhou brankou v zápase dal už na 3:0 pro domácí a vypadalo to, že Vrhaveč utkání zcela ovládne.

 

Minutu před koncem poločasu se podařilo Chanovicím snížit, když po centru Jaroslava Kubaně pohotově usměrnil míč do sítě Leszek Ziolek. V následné velké šanci Kubáně vychytal skvěly Ondřej Pressl.

Chanovice neproměňovaly šance

Po pauze se hrálo jen na jednu branku, ale domácí využili první návštěvu pokutového území hostů k navýšení vedení, po přímém kopu se v 55. minutě prosadili šťastnou tečí. Střelcem branky byl František Hrach.


Výčet gólových příležitostí Chanovic by byl dlouhý, v těch největších domácí brankář čaroval proti Jakubovi Chalupnému a Jaroslavu Kubaňovi. Mimochodem jen tyto dva hráče, jak poznamenal hrající asistent trenéra Chanovic Šiška, faulovali domácí borci devatenáctkrát.


V poslední desetiminutovce se po přímém kopu Václava Zoubka zády prosadil Jaroslav Prýmas, zdramatizovat závěr mohl ještě Michal Šabek, ale po přihrávce Jakuba Chalupného trefil jen břevno a z následné dorážky Radim Šiška přestřelil.



Ohlasy k zápasu



TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška (hrající trenér hostů): I druhý venkovní zápas v sezóně jsme ztratili, kromě strašných defenzivních chyb v úvodu zápasu jsme tentokrát doplatili i na neproměňování šancí. Nicméně jsem rád, že nám brutálně hrající soupeř nikoho nezranil (posuzování skluzů a surové hry je v pravidlech jasně dané, domácí však první žlutou dostali v sedmdesáté minutě) a bojovali jsme až do konce.



Sestavy


TJ Sokol Vrhaveč
O. Pressl [-] - Z. Fait [-] (76. L. Malenka [-] ) , V. Hrach [-] , J. Votípka [-] (68. P. Reitmajer [-] ) , L. König [-] (81. M. Razesberger [-] ) , F. Lorenc [-] , F. Hrach [-] , K. Mundl [-] (81. T. Hromada [-] ) , S. Valvoda [-] , J. Skřivánek [-] , L. Lorenc [-]

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Ziolek [-] , J. Šulc [-] , D. Klas [-] , M. Šabek [-] - R. Šiška [-] , V. Zoubek [-] , J. Chalupný [-] , J. Prýmas [-] , D. Pavlovský [-] - J. Kubaň [-]

ŽK: 71. S. Valvoda , 78. K. Mundl , 83. F. Lorenc - 23. J. Chalupný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - DRYJE Josef (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Aleš Rajt
Tip experta: výhra hostů

V zápase očekáváme neprohru hostů, i když i vrhavečtí si budou určitě chtít připsat první body do letošní tabulky.

Tip: výhra domácích