2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany i v deseti lidech dokázaly otočit zápas a vyhrát na penalty


Branky


38. J. Janouškovec , 56. J. Pavlík (p.) - 47. J. Hrdlička (p.) , 83. J. Hrdlička
9

Jelikož před zápasem vydatně pršelo, uvažovalo se, zda ho vzhledem k silně podmáčenému hřišti odehrát. Nakonec padlo rozhodnutí, že ano a diváci mohli vidět zajímavé utkání s pořádně napínavým koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší, ale do vedení šli domácí

V prvním poločase měly herně lehce navrch Chlumčany, byl to však domácí celek, kdo šel do vedení. Povedený brejk bezchybně vyřešil ve 38. minutě Jiří Janouškovec a dal tak psychicky důležitý „šatňák“.

Dvě penalty a červená karta

Druhé dějství ale začalo lépe pro hosty, když se po, dle horažďovických, přísně odpískané penaltě přesně trefil Jiří Hrdlička, psala se 47. minuta.

 

Neuplynulo ani deset minut a penalta se kopala znovu, tentokrát ale na druhé straně. A Chlumčany byly potrestány hned dvakrát: jednak gólem, který z poutového kopu vstřelil Jiří Pavlík a jednak červenou kartou pro Michala Vojáčka. Domácí tedy hráli více než půl hodinu v přesilovce.

 

Hra domácích tomu odpovídala, dlouho totiž soupeře do žádných šancí nepouštělo a vypadalo to, že by nejtěsnější možné vedení mohli udržet až do konce utkání.

 

Ovšem sedm minut před koncem se jim nepodařilo proměnit gólovou šanci, což následně soupeř potrestal, a byl to opět Hrdlička, kdo míč do sítě dostal. Bylo vyrovnáno.

 

V závěru zápasy si mohly Horažďovice uzmout zpět vedení, ale opět doplatily na neúspěch v zakončení. Utkání tedy skončilo v základní hrací době remízou a šlo se do penalt.

 

Hosté byli úspěšnější

V penaltovém rozstřelu se více zadařilo Chlumčanům, jež tedy v oslabení získaly dva body, Horažďovice se musely spokojit s jedním.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý (předseda domácích): Je třeba říct, že vzhledem k tomu, na jak těžkém terénu se hrálo, se jednalo o bojovný a atraktivní zápas. Vítězství jsme sice byli blízko, ale remíza je asi spravedlivá. Soupeř byl velmi kvalitní.




Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Pavlík [-] , J. Štěch [-] , M. Šašek [-] (46. M. Vítovec [-] ) , D. Macoun [-] , L. Král [-] , T. Jůda [-] (75. M. Ondřejíčka [-] ) , D. Michelini [-] , J. Janouškovec [-] , A. Faltys [-] , M. Šedivý [-]

TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - O. Kastelic [-] , P. Dostálík [-] , J. Vajai [-] (88. L. Nohava [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Potočník [-] , J. Hrdlička [-] , M. Kulhánek [-] (86. J. Juráň [-] ) , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 63. J. Janouškovec , 85. L. Král - 33. M. Vojáček . ČK: 55. M. Vojáček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Liškutín Antonín - BARTHELDY Zdeněk (N), LANG Oliver (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Radim Šiška
Tip experta: výhra hostů

Očekávám překvapení na úkor domácích, i když Chlumčany osobně nepovažuji za silnější tým, než Horažďovice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích