Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice vstřelily v dramatickém zápase Pačejovu pět branek


Branky


9

Za nepříjemného horka chtěli chanovičtí na domácí půde napravit svou porážku z Kasejovicemi 6:2 a přestože si brzy vypracovali tříbrankové vedení, málem o něj zase přišli.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Domácí od prvních minut kontrolovali míč a vytvářeli si šance. Jaroslav Kubáň nejdříve nevyzrál na hostujícího brankáře Sedláčka, ale v 8. minutě vysunul do křídla Jakuba Chalupného a jeho přihrávku do prázdné branky uklidil Jan Merašický.

 

Se svou druhou gólovou šancí naložil v 19. minutě po úspěšném napadání Jaroslava Prymase Kubáň o poznání lépe a střelou podél gólmana poslal domácí do dvoubrankového vedení.

 

Z pohledu domácích velmi vydařenou úvodní dvacetiminutovku uzavřel centr Davida Pavlovského, po kterém se ve vzdušném souboji s brankářem hostí prosadil Jan Šebek.

 

Po občerstvení v polovině prvního poločasu však domácí vypadli z tempa a hosté deset minut před přestávkou díky skryté střele Václava Kláska snížili.

Druhé dějství divákům nabídlo napínavou podívanou

Druhý poločas otevřely dvě velké gólové příležitosti domácích, ale Kubáň si po nich jen od plic vyčinil. Následně se naplnilo známé fotbalové přísloví nedáš – dostaneš, na druhé straně udeřil Josef Hlůžek, kterého našla přihrávka od brankové čáry a bylo zaděláno na pořádné drama.

 

Skóre bylo 3:2 a Pačejov klidně mohl vyrovnat. Pak ale na plac přišel Michal Polena a po kvalitně zahraném rohu z dílny Jana Merašického vrátil v 65. minutě domácím hlavou dvougólové vedení.

 

Polena pak ustál několik těžkých soubojů a z jeho práce těžil Michal Šabek, na jehož střelu z hranice vápna byl Sedláček krátký.

 

V závěru zápasu mohly Chanovice přidat ještě několik gólů, skóre se však již nezměnilo a domácí si tak před zraky více než 100 přítomných diváků připsali první výhru v sezóně. Naopak mužstvo Pačejova na první body stále čeká.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška (trenér domácích): Ve druhém zápase soutěže jsme před domácími fanoušky chtěli odčinit ostudnou porážku z Kasejovic, a to se nám nakonec i přes malé zaváhání podařilo. Připsali jsme si zaslouženou výhru.




Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Ziolek [-] , J. Prýmas [-] , J. Petřík [-] , D. Pavlovský [-] , M. Šabek [-] , J. Šulc [-] (60. M. Polena [-] ) - J. Šebek [-] (88. R. Šiška [-] ) , J. Merašický [-] , J. Chalupný [-] - J. Kubaň [-]

TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - L. Šmrha [-] (35. Z. Voska [-] ) , F. Štěpán [-] , A. Kolářík [-] , O. Štěpán [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , M. Mareš [-] (66. J. Klásek [-] ) , J. Ticháček [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 55. J. Chalupný - 17. A. Kolářík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KAŠÁK Miroslav (N), JIROVEC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra hostů

Pačejov v minulém kole ještě 5 minut před koncem vedl, nicméně prohrál na penalty, proto budou mít velkou motivaci odčinit své zaváhání a svého soupeře oberou o 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích