2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Proti domažlickým stál výborný Jánský


Branky


25

Před utkáním si krasjká fotbalová veřejnost zřejmě házela dvěmi kostkami, jakým rozdílem skončí střetnutí domažlické rezervy se Staňkovem. Zaskočení následujícím výsledkem hledejme v precizní obraně hostujícího celku a vynikajícím výkonem brankáře Jánského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jánský držel hosty na nule

Od prvních minut byla znát dominance domácího celku. Ti si však za celý první poločas málem vylámaly všechny zuby na vynikajícím brankáři hostů, který držel nulu až do přestávky. Téměř čtyřicetiletý gólman staňkovského celku předváděl výkon, odpovídající jeho nasbíraným zkušenostem. I od trenéra domácích si v závěru vysloužil slova chvály. A jelikož hosté se k vážnější šanci nedostali, zůstaly na tabuli svítit dvě nuly.

 

Benfika se dočkala

Hned po rozehrávce Domažlice udeřily. Průnikovou přihrávkou se za obranu na hranici ofsajdu dostal Vojtěch Černý, který naservíroval míč Miroslavu Hojdovi a ten už se zakončením neměl problém.

 

Že by se střelecká smůla domácího celku ale zlomila, o tom nemohola být řeč. Až do 90. minuty ve výborném tempu a s vynikajícím brankářem drželi hosté naději na možné srovnání. K tomu však nedošlo. V závěru pak ze střední vzdálenosti napřáhl Vojtěch Černý, který rychle padající prudkou střelou přestřehodil Jánského a bylo hotovo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Soupeře jsme chtěli od začátku presovat, což se i dařilo, ale jediné co chybělo, byl gól. Soupeř poctivě bránil a my jsme zahazovali šance. Jestli bych měl vyhlásit hráče utkání, tak by to byl gólman hostí Láďa Jánský, který nás, jak se říká, vychytal. Ale naštěstí na dva naše góly nedosáhl. V utkání jsme sice měli herní převahu, ale je vidět, že Staňkov bojuje o každý bod a až do konce nám nedal nic zadarmo. Teď se musíme připravit na další zápasy, protože nás čekají nejtěžší zápasy sezóny - Černice, Lhota, Radnice.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Jeli jsme po předchozích nezdarech na Jiskru s úkolem neudělat ostudu, protože celá veřejnost a asi i hráči Benfiky čekali mnohem lehčí zápas s výraznějším skóre. Ale takové zápasy někdy jsou... My jsme poctivě bránili a měli jedinou šanci Záhořem, kterou jsme bohužel nedali. Opět škoda gólu minutu po půli na 1:0, mohlo to skončit všelijak. I když je pravda, že zejména celou druhou půli jsme se prakticky bránili a Benfika diktovala neustále tempo hry. Našim klukům pochvala za dobrý, sympatický výkon na půdě největšího favorita na postup.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - D. Sedláček [-] , O. Sloup [-] , I. Vojtko [-] , M. Hojda [-] , T. Korelus [-] - P. Vogeltanz [-] (46. M. Hoang [-] ) , V. Černý [-] , K. Jahn [-] , A. Vlček [-] (84. M. Chodora [-] ) - Z. Peroutka [-] (62. P. Javorský [-] ) -

FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Bozděch [-] , O. Hrdina [-] , J. Vrba [-] , T. Pitipáč [-] , P. Váchal [-] (66. A. Kolros [-] ) , J. Šimůnek [-] , V. Záhoř [-] , D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] , T. Doležal [-] (46. P. Gust [-] )

ŽK: 39. A. Vlček , 56. D. Sedláček - 75. D. Drudík , 78. L. Jánský .
Hráči zápasu: V. Černý - L. Jánský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šálková Helena - PRESSL Václav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: výhra domácích

Hosté se zvedli, ale domácí jsou jinde… Tady není o čem. Tým Pavla Javorského vysoko vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích