1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov si s Veselím dělil body


Branky


13

I přes spoustu šancí na obou stranách a pouze dvou vstřelených branek si obě mužstva připsala po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v posledních minutách vyrovnali skóre

Domácí trenéři se již od začátku podzimu musejí obejít bez kanonýra Práška, kterého zlákalo opět zahraniční angažmá u našich jižních sousedů a na ofenzívě a hlavně na produktivitě domácího celku je to hodně znát. Sice hned v úvodu zápasu měli domácí dvě dobré střelecké příležitosti, ale v obou případech jak Král, tak i hlavičkující Vl. Hruška brankáře Hejla v brance hostů nepřekonali. To v 10. minutě se dostal veselský Fichtner do vyložené šance, kdy šel sám po skvělé kombinační akci na domácího brankáře Průšu, ale zamířil jen těsně vedle jeho pravé tyče. Na druhé straně se dostal do podobné velké šance ve 14. minutě i domácí Král, ale jeho střela po samostatném úniku skončila nad břevnem Hejlovy branky. A plejáda nevyužitých gólových šancí pokračovala i nadále. V 18. minutě běžel zcela sám na Průšu hostující Čech, ale tentokrát ztroskotal na vyběhnuvším domácím gólmanovi. A tak gól přišel až ve 21. minutě, kdy se po velkém nedorozumění v domácí obraně prosadil hlavičkou veselský Bursík - 0 : 1. Po té si domácí fotbalisté vytvořili mírnou územní převahu a vyrovnávací branky se dočkali gólem do šatny ve 43. minutě, když po přesné přihrávce Krále dorážel do odkryté hostující branky teprve devatenáctiletý Štrouf - 1 : 1.

 

Spousta šancí na obou stranách, ale bez gólu

Druhý poločas začal ve 47. minutě šancí veselského Doležala, ale jeho prudká střela se mezi tři tyče nevešla. Poté ve 49. minutě vytvořili domácí velký závar před veselskou brankou, ale střely Petrů ani střídajícího R. Kučery cíl nenašly. V 66. minutě hasil na poslední chvíli brankář Průša svůj nepovedený výlet mimo svou branku, ale nakonec jeho chybu veselští nepotrestali.  Ke konci zápasu se pak hra přelévala z jedné strany na druhou, ale skóre se již nezměnilo. Posledních deset minut navíc hráli domácí přesilovku, když byl po druhé ŽK vyloučen veselský Nuhlíček. Největší šanci ale měli opět hosté a to v 84. minutě, kdy pronikl opět zcela sám až před Průšu veselský Fichtner, ale ani tentokrát kapitána v domácí brance nepřekonal, který vytáhl fantastický zákrok a jeho stoprocentní šanci na dvakrát zlikvidoval. Hned o minutu později zahrával veselský Čech z ideální pozice trestný kop, ale branku vůbec netrefil.  Nakonec mohli strhnout vítězství na svou stranu domácí hráči, když v 88. minutě hlavičkoval R. Kučera přesně, ale nejlepší veselský hráč gólman Hejl byl u tyče včas a míč vyrazil na poslední chvíli na rohový kop. Dle předvedené hry si ale ani jedno mužstvo v neděli zisk všech tří bodů nezasloužilo a tak si nakonec oba dva celky rozdělily zřejmě zaslouženě pouze po jednom bodu. V dalším kole zavítá Chýnov do Nové Včelnice a Veselí se na domácím hřišti utká s Hlubokou.

 

 

Pavel Kulveit

 



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - M. Zítek [-] (72. D. Štiller [-] ) , A. Rytíř [-] (56. D. Havlík [-] ) , J. Doubrava [-] , V. Hruška [-] - M. Štrouf [-] (46. J. Hruška [-] ) , F. Zadražil [-] (46. R. Kučera [-] ) , O. Mládek [-] , J. Petrů [-] , O. Hladík [-] (85. M. Lhoták [-] ) - D. Král [-] -

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - D. Doležal [-] , P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , D. Čech [-] , J. Lukáš [-] (54. R. Míka [-] ) , D. Fichtner [-] , K. Macek [-] , J. Bursík [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 72. D. Havlík , 75. O. Hladík - 44. P. Nuhlíček , 69. K. Macek . ČK: 79. P. Nuhlíček .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: LEIŠ Filip - KOCINA Martin, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jiří Průša
Tip experta: výhra domácích

Očekávám těžký a náročný zápas. Věřím, že navážeme na dobrý výsledek a potěšíme domácí fanoušky výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích