Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice přejel Pyšel na jeho hřišti


Branky


8

Hrotovice si připsaly druhou výhru v řadě a pomalu a jistě se posouvají tabulkou vpřed

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla již první půle

Pyšel přivítal na svém hřišti Hrotovice. Pyšel prohrál těsně na půdě Čáslavic 2:1 a Hrotovice vydřely výhru 4:3 v Moravských Budějovicích B. V předloňské nedohrané sezóně se oba soupeři rozešli smírně poměrem 3:3. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Hned od úvodních minut ukazovali hosté kdo bude udávat tempo hry. Již v 9. minutě se prosadil Michal Mlejnek a hosté vedli 0:1. Potom se ke slovu přihlásil hostující kapitán Jan Votava, který zařídil hostům vedení 0:2. Domácímu Pyšelu tak začal pomalu ale jistě ujíždět vlak. Navíc se ve 27. minutě znovu dostal ke gólovému zakončení Jan Votava a s Pyšelem to na nějaký bodový zisk už nevypadalo vůbec dobře - 0:3. Asi nejlepší pasáž Hrotovic podtrhnul ve 33. minutě svou druhou brankou v zápase Michal Mlejnek - 0:4. Po víc jak půlhodině byl prakticky zápas rozhodnutý a nevypadalo to, že by s tím domácí Pyšel dokázal co udělat. Do konce poločasu se tak již skóre nezměnilo a druhé dějství se mělo už jen dohrával. 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhém poločase hned z první akce přidal další branku hostí Jakub Petřek - 0:5. Vypadalo to, že se schyluje k debaklu, ale hosté ubrali na plynu a v poklidu kontrolovali hru, atak se do konce zápasu již skóre nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Hosté nám ukázali, že budou opět patřit k absolutní špičce soutěže.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
M. Široký [-] - M. Šabacký [-] (74. P. Žák [-] ) , M. Bednář [-] , D. Šubert [-] , M. Rohovský [-] (59. J. Nestr [-] ) , L. Hadraba [-] , S. Dvořák [-] , L. Tůma [-] , D. Moudrý [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-]

Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] (71. J. Křivánek [-] ) - F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , M. Růžička [-] - J. Petřek [-] , J. Votava [-] , L. Šabata [-] - M. Mlejnek [-] (71. Z. Kovář [-] ) , T. Diviš [-] (82. L. Nevtípil [-] ) - P. Hadraba [-] (87. T. Novotný [-] ) , M. Hrůza [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KUDRNA Ladislav (N), ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Pyšel hraje doma dobře a příliš bodů doma ztrácet nebude. Osobně jsem několikrát v Pyšely hrál a je to zde specifické. Menší hřiště, spousty soubojů, mnoho nakopávaných balónů a stejné to bude i v tomto utkání. Hrotovice otočili zápas v Budějovicích a věřím tomu, že je to nakopne a najedou na vítěznou šňůru. Hosté z Hrotovic v tomto utkání zvítězí.