Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma opět nezaváhaly


Branky


13

Vedoucí tým Moravských Budějovic zvítězil ve svém dalším zápase nad Vladislaví a upevnil si první místo 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V téměř ideálním fotbalovém počasí přijela do moravskobudějovického fotbalového areálu „Na Valech“ strávit fotbalové odpoledne Vladislav. Ta poprvé míč lovila ze své sítě již v 5. minutě. Kamil Svoboda se dostal ke kulatému nesmyslu na hranice šestnáctky a po mírném zaváhání hostujícího Petra Otruby rozvlnil síť poprvé - 1:0. Vladislav hrála sympatický kombinační fotbal, dostávala se pravidelně před velké vápno domácích hráčů a hrozila ze standardních situacích. David Svoboda však v 15. minutě z přímého kopu našel pouze rukavice Tomáše Kyzlinka. Na dva nula tak mohl zvýšit chvíli na to Jan Čech, ale po kombinaci na pravé straně napálil z malého vápna pouze nohy brankáře Petra Otruby. Tentýž hráč poté spálil nemožné, když z malého vápna netrefil poloprázdnou branku a míč napálil nad. Vladislav mohla stav utkání vyrovnat opět po standardní situaci. Rohový kop přistál přesně na hlavě Martina Chalupy, ale ten ani nadvakrát nedokázal překonat Tomáše Kyzlinka. Na 2:0 tak zvyšoval ve 27. minutě. Jan Horecký, když si navedl míč na střelu a z úctyhodné vzdálenosti zaskočil Petra Otrubu. Do zápasu se Vladislav vrátila tři minuty na to. Na centr z pravé strany si naskočil Petr Vyletěl a potvrdil pověst střelce přesným zakončením na zadní tyč – 2:1. O další tři minuty později se však prokličkoval do vápna Kamil Svoboda a byl podražen. Jako sám postižený poté potlačil pověrčivou frázi, že faulovaný by penaltu kopat neměl a s přehledem poslal domácí plejery opět do dvoubrankového vedení – 3:1.  Další velká šance už do poločasu nepřišla.

Domácí si výhru pohlídali

Druhých čtyřicet pět minut už bylo v jasné taktovce domácích, kteří obléhali branku Petra Otruby. Šanci dokonat pověstný hattrick měl Kamil Svoboda po přesném centru Vlastimila Novotného, ale jeho hlavičku reflexivně vyrazil Petr Otruba. Ten si poradil i s dělovkou Jana Horeckého a při bombě Vlastimila Novotného z dobrých třiceti metrů zaduněla tyčka. Zasloužený gól přišel v 63. minutě. Jan Horecký si na vápně potáhl míč kolem protihráče a střelou na přední tyč překonal hostujícího brankáře počtvrté - 4:1. Po vstřelené a zřejmě rozhodující brance domácí fotbalisté polevili a přestali být tolik hladoví. Výsledkem byla velká, byť zcela ojedinělá, šance Vladislavi kterou ale střídající Hort napálil pouze do břevna. Deset minut před koncem utkání se pokoušel dokonat hattrick opět Kamil Svoboda, ale v samostatném úniku po přihrávce Jana Čecha mířil pouze do noh vladislavského gólmana. Snížit se Vladislav pokoušela Karlem Číhalem, ale jeho obstřel z hranice šestnáctky Tomáš Kyzlink vyrazil. Korigující branky se hosté přeci jen dočkali. Jakub Slíva se dostal po kombinaci na pravé straně v 87. minutě nikým neatakován do naší šestnáctky a střelou na zadní tyč stanovil konečný výsledek 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: Očekávali jsme jedno z nejtěžších utkání, a to se nám také, především v prvním poločase, potvrdilo. Přesto si myslím, že jsme byli celý zápas až na pár momentů mužstvem, které diktovali tempo hry. Nutno podotknout, že Vladislav přijela hrát kombinační fotbal a žádnou nakopávanou, což výrazně přispělo k celkově kvalitě předvedené hry.

TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Bohužel nás trápí extrémně široká marodka, takže jsme bohužel nemohli předvést to nejlepší, domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
T. Kyzlink [-] - M. Premar [-] , P. Benda [-] , K. Svoboda [-] , M. Neubauer [-] (69. M. Premar [-] ) , M. Pařízek [-] , V. Dušek [-] (73. O. Fedra [-] ) , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - J. Slíva [-] , J. Martinovský [-] , J. Hrůza [-] - F. Macek [-] , J. Orálek [-] , D. Veleba [-] , K. Čihal [-] - D. Svoboda [-] (46. M. Hort [-] ) , P. Vyletěl [-] - M. Chalupa [-]

ŽK: 21. P. Vyletěl , 26. J. Martinovský , 72. J. Hrůza .
Hráči zápasu: J. Horecký - J. Slíva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - MARTÉNEK Aleš, ŠKODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Mor. Budějovice potvrdí roli favorita a v domácím prostředí vyhrají.

Tip: výhra domácích