0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýto vyloupilo Semily


Branky


0

Domácím premiéra v Divizi C nevyšla a všechny body odevzdaly hostům. Vysoké Mýto se prezentovalo pozornou a zodpovědnou hrou, která mu přinesla odměnu v podobě vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké Mýto v prvním poločase dominovalo

Semily do zápasu nevstoupily vůbec dobře. Byli to hosté, kteří byli lepším týmem. Dařila se jim kombinace a snadno se dostávali k zakončení. Již v šesté minutě se trefil hostující Valášek a tato branka předznamenala ráz celého utkání. Domácí se do útoku dostávali pouze sporadicky, a když už tam byli, tak koncovka byla žalostná. Nejméně čtyři šance volaly po gólu. A tak to byli to opět hosté, kdo navýšil skóre. Nováček v týmu Fikejz zvýšil vedení Vysokého Mýta na 0:2. Do konce poločasu již žádná branka nepadla a tak šli do šaten spokojenější hosté.

V druhém poločase si hosté již vítězství pohlídali

Do druhého poločasu vstupovali domácí s odhodláním zvrátit výsledek ve svůj prospěch. Jenomže obraz hry byl podobný tomu z prvního poločasu. Hosté si svůj náskok v pohodě pohlídali. Dokonce v průběhu druhého poločasu nastřelili ještě břevno i tyč domácí brány. Semily se zápasem již nic udělat nedokázaly a tak přenechaly všechny body hostům z Vysokého Mýta. A tak byl hostující trenér hodně spokojen, protože ještě před zápasem řešil, jak poskládá sestavu, vzhledem ke zdravotním komplikacím několika hráčů.



Ohlasy k zápasu


SK Semily
Semily - Brett: V prvním poločase byli hosté lepší a my jsme neproměnili čtyři gólovky. Za náš výkon jsme si nezasloužili vyhrát.

SK Vysoké Mýto
Vysoké Mýto - Jiří Koukol: Zasloužená výhra na hřišti nováčka a velice důležité tři body a vstup do soutěže. Za odvedený kolektivní výkon v tomto počasí zaslouží pochvalu celé mužstvo a zvláště nováčkové v sestavě Radim Fikejz, Adam Kopřiva. A hlavně Lukáš Trnka, který porve na pozici stopera v „A“ mužstvu zahrál výborně. „ gratulace „ jen tak dále.



Sestavy


SK Semily
J. Kraus [-] - M. Kočí [-] , J. Brett [-] , M. Linhart [-] , J. Nesvadba [-] - D. Hurt [-] (46. Š. Rumler [-] ) , O. Vlach [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , T. Polívka [-] (71. M. Hájek [-] ) - L. Suk [-]

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - L. Trnka [-] , M. Hock [-] - D. Motl [-] (74. T. Sedlák [-] ) , P. Štěpánek [-] , R. Fikejz [-] (84. M. Krýda [-] ) , L. Daněk [-] , V. Valášek [-] , A. Kopřiva [-] , L. Živný [-] - L. Mach [-] -

ŽK: 83. M. Kočí .
Hráči zápasu: V. Černík .
Místo: Tráva č.1 Semily. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - BRDA Jan, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.