1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Nový Bor tentokrát v penaltách uspěl


Branky


0

Hosté přijeli posílení o několik hráčů z Varndsdorfu a netajili se úmyslem odvézt si nějaký ten bodík. Nakonec si odváží dva, za remízu v základní hrací době a za výhru v penaltovém rozstřelu. Zklamaní domácí získávají v divizi C svůj první bod.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pouze jeden gól domácích

Do zápasu vstoupili lépe domácí a hned se nastěhovali na útočnou polovinu. Jenomže ze série, po sobě jdoucích rohových kopů, nic nevytěžili a pustili hosty do hry. A hráči Nového Boru útočí hodně nebezpečně. Gólmanovi domácích ještě teď zvoní v hlavě rány do obou tyčí jeho brány.  Až do 35.minuty je v permanenci hlavně domácí obrana v čele s gólmanem. Jenomže šance hostujících Kučery a Černého zůstali nevyužity. A tak se domácí opět nadechli a využili závaru v pokutovém území hostů, k vstřelení prvního gólu zápasu. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval Šmidrkal a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Do konce poločasu se skóre utkání již nezměnilo a tak domácí odcházel do kabin spokojenější.

V druhém poločase Nový Bor srovnal a vynutil si penalty

Do druhého poločasu vstoupili hosté s jedním střídáním a s větší aktivitou. Odměnou jim byla vyrovnávací branka Pekaře. Domácí tým se nevzdává a snaží se otočit skóre ve svůj prospěch. Tentokrát zvoní tyč hostující branky, ale gól z toho není. Čtvrt hodiny před koncem měli hosté dvě velice dobré šance ke skórování. Jenomže ani Durděvič a ani Halbich se gólově prosadit nedokázali. Závěr zápasu patří domácím a je vidět, že by chtěli rozhodnout v základní hrací době. Jenomže to se jim ani z největší tutovky nepodařilo a tak zápas dospěl k penaltovému rozstřelu.

V penaltách rozhodla až šestá série

Po první sérii penalt byli spokojenější domácí, když jejich gólman chytil penaltu. Jenomže v druhé sérii předvedl to samé hostující Klouda. Poté se pokračovalo až do šesté série, kde hostující gólman chytil svou druhou penaltu a zařídil svému týmu druhý bod.







Ohlasy k zápasu


FK Litol
Litol: Bohužel dnes nám první domácí zápas nevyšel podle našich představ. Stav utkání po řádné odehrané době byl 1:1. Ovšem na penalty prohráváme 4:5 a tím pádem si druhý bod odváží hosté z Nového Boru.




Sestavy


FK Litol
J. Cink [-] - A. Sabó [-] , M. Korejza [-] , M. Jareš [-] , J. Bobek [-] - C. Ezeala [-] (82. F. Zikmund [-] ) , J. Cáska [-] (63. M. Mbah [-] ) , J. Knobloch [-] , J. Kamlach [-] (79. P. Křivánek [-] ) - J. Šmidrkal [-] , R. Miškovský [-] -

FC Nový Bor
P. Klouda [-] - J. Broschinský [-] , J. Kvída [-] , L. Čurgali [-] , D. Norek [-] (46. R. Mach [-] ) - T. Janů [-] , M. Kučera [-] (61. D. Halbich [-] ) , F. Durdevič [-] , P. Hoke [-] - J. Černý [-] (77. J. Prieložný [-] ) , Z. Pekař [-] (81. F. Šimoník [-] )

ŽK: 11. J. Bobek , 90. J. Knobloch .
Hráči zápasu: J. Šmidrkal - P. Klouda , Z. Pekař .
Místo: Lysá nad Labem - tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Vodrážka Dan - STIEBER Filip, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.