1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:15

3.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira opět v penaltovém rozstřelu


Branky


0

V zápase dvou rozdílných poločasů, se po základní hrací době, body dělily. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté a připsali si i druhý bod. Pro Dvůr Králové nad Labem jsou to první body v soutěži.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jediná branka hostí

Dvůr Králové před tímto zápasem odvolal trenéra Košátka a na lavičce ho nahradil jeho asistent Ježek. Tato změna hostům asi prospěla, protože do zápasu vstoupili lépe. V 7.minutě si míč k provedení přímého kopu postavil hostující Vaníček. Jeho přesný centr si neomylně našel hlavu Podolníka, který překonal domácího gólmana Vosku. Domácí se z této branky dlouho nemohli vzpamatovat a hráli opravdu špatně. Hosté byli aktivnější a dostávali se i do šancí. Naštěstí pro Admiru, žádnou ze svých šancí nedotáhli až do gólového konce. Poločas vyhráli hosté a domácí museli za předvedenou hru zpytovat svědomí.

V druhém poločase zlepšená hra domácích, vyrovnání, ale i červená karta

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako vyměněný. Aktivní hrou si vynutili převahu a přišly i šance. V 50.minutě se k trestňáku domácích postavil Zahálka. Jeho polocentr, polostřela zapadl přesně k tyči hostujícího gólmana Vaníčka. Bylo srovnáno na 1:1 a obě mužstva měla stejnou šanci na vítězství. V druhém poločase byli lepší domácí, ale hostům se dařily brejky. Dvě obrovské tutovky měli hostující Vágner s Hruškou. Až do 80.minuty byli domácí tím lepším týmem. To byl totiž vyloučen, po druhé žluté kartě Horák. Od té doby domácí tým bránil remízu a ubránil. Vzhledem k průběhu obou poločasů byla remíza zasloužená a šlo se na pokutové kopy.

V penaltách domácím střelcům zvlhl prach

Penaltový rozstřel se stal jednoznačnou záležitostí hostů z Dvora Králové. Totiž hned tři domácí střelci nedokázali dát gól a tak si druhý bod odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Admira - trenér Jindřich Tichai: V prvním poločase jsme hráli špatně a soupeře pustili do laciného vedení. V druhém se naše hra zvedla a až do vyloučení našeho hráče jsme byli tím lepším týmem. Bylo to bojovné utkání, ve kterém je remíza asi zasloužená. Penaltový rozstřel jsme nezvládli.




Sestavy


FK Admira Praha
O. Voska [-] - S. Komínek [-] , J. Martinic [-] , O. Herc [-] , M. Horák [-] - F. Rybařík [-] (68. M. Čmejla [-] ) , Š. Zahálka [-] (86. M. Paťha [-] ) , J. Kurek [-] (35. P. Kavalír [-] ) , O. Vosický [-] - T. Majer [-] , T. Stejskal [-] (46. M. Macek [-] ) -

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - T. Picha [-] , M. Kruliš [-] (82. J. Rejl [-] ) , V. Pavlásek [-] , P. Tomeš [-] - R. Vágner [-] , F. Fejk [-] , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (76. M. Otradovský [-] ) , J. Podolník [-] - M. Hruška [-]

ŽK: 70. J. Martinic , 70. M. Horák - 70. R. Vágner , 75. M. Kruliš . ČK: 85. M. Horák .
Hráči zápasu: O. Herc - J. Podolník .
Místo: tráva. Rozhodčí: Krupa Jan - RAIS Ondřej, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.