0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec ovládl pojizerské derby


Branky


41. J. Halama , 57. J. Halama , 58. F. Klíma
0

Domácí Semily doplatily na nedisciplinovanost svých hráčů v minulém utkání, protože ti jim dnes citelně chyběli. Jablonec stupňováním svého tlaku dokázal zápas ovládnout a odvézt si ze Semil všechny body. Jablonec tak dokázal i zabodovat venku naplno a udržet se v horní polovině tabulky. Semily s jedinou výhrou zůstávají u dna divizní tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase břevno domácích a branka hostí

Hosté přijeli v roli favorita a snažili se ji potvrzovat hned od začátku utkání. Domácí tým se soustředil na bránění a vyrážení do rychlých protiútoků, hlavně dlouhými míči za obranu. A dokonce byli to domácí, kteří si vypracovali první dvě šance zápasu. Jenomže gólman hostí Farský si s jednou bravurně poradil a při druhé mu pomohlo břevno jeho brány. Poté se již ujali taktovky lépe hrající hosté a vytvářeli si šance jak na běžícím pásu. Střela hostujícího Štemberka letí těsně vedle tyče. Hlavička Linky vedle! A při střelách Klímy, Krejčíka a Sedláčka byl pokaždé namístě domácí gólman Kraus. Pět minut před koncem přišel docela zbytečný faul domácího hráče a nabídnul tak hostům přímý kop z velice dobré pozice. Míč si postavil stoper hostí Halama a technickou střelou poslal míč na gólmanovu stranu přesně k tyči. Tato krásná branka znamenala poločasové vedení 0:1. Jestli domácí budou chtít zvrátit stav utkání, tak ve druhém poločase musí hrát odvážněji.

Druhý poločas již v režii hostí

Hosté nastoupili do druhého poločasu ještě aktivněji, než do prvního a vytvořili si i první šance. Uběhlo deset minut druhého poločasu a opět naivní faul na hranici pokutového území domácího týmu. K míči přispěchal opět nejlepší hráč domácích Halama a dal všem najevo, že tohle je jeho parketa. A dokázal všem že oprávněně. Asi z dvaceti pěti metrů se napřáhl k ráně a míč vyhnal pavouky z levého horního růžku domácí brány. Po dvou brankách Halamy vedli hosté již 0:2 a na nějaký obrat to nevypadalo. A to i proto, že v podstatě hned po rozehrání, získal hostující Štemberk míč a založil rychlou akci, na jejímž konci byl novic v týmu hostí František Klíma. A uvedl se parádní střelou pod víko brány Krause a stanovil skóre na hrozivých 0:3. Bylo vidět, že domácím týmem dva rychlé góly hodně otřásly a do konce zápasu se zmohli již pouze na jednu vážnější akci. S hlavičkou domácího hráč si hostující gólman Kraus poradil a držel čisté konto. To nejlepší hráč domácího týmu Kraus, měl až do konce plné ruce práce. Nejdřív vychytal gólovku Štemberka, aby vzápětí musel čelit pokutovému kopu po faulu na Štemberka. A poradil si i s penaltou Krejčíka a nedovolil navýšení skóre hostů. Až do konce utkání to již byl souboj domácí obrany s ataky hostí. Zápas skončil vítězstvím hostů 0:3, které bylo zcela zasloužené. Domácí Semily se musí soustředit na další utkání, které je čekají.



Ohlasy k zápasu


SK Semily
Semily - spolupracovník redakce Brett Jan: Bez tří hráčů po vyloučení z minulého kola se dala sestava jen tak tak dohromady. Hosté nám dali dvě branky ze standartek, které jsme jim darovali. Třetí gól po zbytečné ztrátě. Jablonec byl v druhém poločase o krok lepší.

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Jablonec - spolupracovník redakce David Holman: Jednoznačná záležitost z naší strany. Po Turnovu druhé pojizerské derby na nás čekalo v Semilech. Přijeli jsme vyhrát a smazat mínusové body v tabulce pravdy. Byli jsme favoritem a na hřišti to potvrdili. Získali jsme tři body, to byla povinnost. Dlouho nám trvalo, než jsme se prosadili. Stále máme problém se zakončením. Výsledek musíme potvrdit v příštím kole s Kutnou Horou.



Sestavy


SK Semily
J. Kraus [-] - J. Brett [-] , M. Kočí [-] , J. Nesvadba [-] , V. Havlín [-] - O. Vlach [-] , Š. Rumler [-] (76. V. Maleček [-] ) , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , D. Boško [-] (56. V. Hurt [-] ) - L. Suk [-] -

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (73. M. Kozel [-] ) , J. Zemánek [-] , D. Sedláček [-] (61. J. Povr [-] ) , K. Krejčík [-] (76. J. Chropůvka [-] ) , V. Helm [-] , O. Rozkovec [-] (67. T. Bulíř [-] ) , F. Klíma [-] , J. Linka [-] (85. P. Karásek [-] ) , O. Šedý [-]

ŽK: 38. D. Boško , 56. O. Vlach , 86. P. Bína - 29. K. Krejčík , 32. J. Halama , 38. J. Linka , 78. J. Zemánek , 88. M. Kozel .
Hráči zápasu: J. Halama .
Místo: Semily. Počet diváků: 420. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - VOJTĚCH Lukáš, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.