3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol bral tři body s těžkým soupeřem


Branky


0

Desátý Suchdol hostil třetí Vysoké Mýto, které se na venkovních hřištích prezentuje velice dobrou hrou. Domácí nutně potřebovali zabodovat a nakonec se jim to povedlo. A určitě to bylo těžší, než by napovídal jednoznačný výsledek. Suchdol si po tomto zápase potvrdil desátou příčku a Vysoké Mýto kleslo na čtvrté místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vyústil tlak domácích k vedoucí brance

Do první šance zápasu se dostali hosté po rozehraném rohovém kopu. Se Štěpánkovou střelou si domácí gólman Kubát poradil.  Domácí odpověděli stejnou mincí, jenomže Bodlákova tvrdá střela, trefila pouze bránící hráče. Po čtvrthodince se dostal do dobré šance domácí Vančura, ale s jeho slaboučkou střelou neměl gólman Hladík žádný problém. V 24.minutě byla střela Vančury již nebezpečnější, ale mezi tři tyče nezamířila. Po půlhodině hry vystrčilo růžky i Vysoké Mýto. Z levé strany přišel centr od Hocka a míč si neomylně našel úplně volného Štěpánka. Tomu se ale střela vůbec nepovedla. Z následného protiútoku vysunul Kubík Vančuru a jeho přesnou ránu vyškrábl gólman hostí Hladík na roh. V 34.minutě kopal Vančura další roh a jeho zatočená střela skončila na zadní tyči. V 38.minutě se konečně poprvé měnilo skóre zápasu. Domácí Michálek se propracoval ke střelecké pozici a levačkou z voleje, do protipohybu gólmana, otevřel skóre zápasu. To bylo do konce poločasu, co se týče gólů, vše.

V druhém poločase hosté zlepšili hru, ale gól se jim vstřelit nepodařilo

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe hosté. Hned v úvodu musel čelit domácí gólman Kubát, tvrdé střele Konečného. Po odehraných třech minutách se k míči dostal domácí Kubík, hezky se uvolnil a pravačkou vystřelil. Míč se k němu vzápětí vrátil a Kubík ho nádherně levačkou zakroutil přímo do šibenice Hladíkovi brány. Hosté začali hrát na tři útočníky a dostali domácí pod tlak. Jenomže nově sestavená stoperská dvojice domácích Hendrych a Nosek kralovala vzdušnému prostoru a vysokým hostujícím hráčům nic nedovolila. Po hodině hry se do gólovky dostal hostující Hock, ale jeho mířenou střelu zastavila tyč gólmana Kubáta. Domácí zodpovědně bránili a čekali na svou příležitost. Deset minut před koncem zápasu si hosté vytvořili jasnou gólovku, ale gólman Kubát vytáhl fantastický zákrok a střelu z malého vápna za svá záda nepustil. A tak hosty dorazil opět Jirka Kubík, který využil laxní rozehrávky stoperů Vysokého Mýta a sám před gólmanem nezaváhal. Upravil skóre na konečných 3:0. Pro hosty je tato porážka možná i krutá, ale jelikož Vysoké Mýto gól nevstřelilo, tak je vítězství domácích naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Vladimír Střihavka - spolupracovník redakce: Zápas se nám povedl. Hráli jsme zodpovědně dozadu a čekali na chyby soupeře. Pochvalu tentokrát zaslouží celý tým. Hodně nám pomohla nová posila Hendrych z Vyšehradu a uzdravený kapitán Tomáš Michálek. S výsledkem i výkonem jsme moc spokojeni.




Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - M. Hendrych [-] , T. Nosek [-] , R. Biško [-] , M. Bodlák [-] - D. Bereš [-] (88. T. Plot [-] ) , T. Michálek [-] , J. Vančura [-] (90. J. Růžička [-] ) , D. Dastych [-] (76. L. Jirků [-] ) , M. Černohlávek [-] - J. Kubík [-] (86. Š. Kacafírek [-] ) -

SK Vysoké Mýto
O. Hladík [-] - M. Žák [-] (54. L. Živný [-] ) , L. Trnka [-] , L. Daněk [-] , R. Konečný [-] , M. Hock [-] - P. Štěpánek [-] (86. V. Valášek [-] ) , D. Motl [-] (54. A. Kopřiva [-] ) , F. Wimmer [-] (54. L. Kopřiva [-] ) - L. Mach [-] , R. Fikejz [-]

ŽK: 60. M. Černohlávek , 73. D. Dastych , 87. R. Biško .
Hráči zápasu: M. Kubát , M. Hendrych , T. Michálek .
Místo: Suchdol. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Talpáš Petr - NEHASIL Lukáš, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.