1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná povedená trefa rozhodla zápas


Branky


0

Jedenáctý Pěnčín-Turnov hostil předposlední Semily. Byl to souboj celků ze spodní části tabulky a tak se očekával tuhý boj o každý kousek hřiště. Oba týmy potřebovaly bodovat a nakonec se to povedlo Turnovu. Domácí se v tabulce bodově dotáhli na své soupeře a Semily spadly na poslední místo v tabulce Divize C.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól rozhodl první poločas

Do zápasu vstoupil lépe hostující tým a chopil se iniciativy. Hosté si žádnou gólovou šanci nevypracovali a hra se postupně vyrovnala. Do první vážnější šance se dostal domácí tým. Rychlá kombinace přinesla míč až do vápna, kde mohl dorážet do prázdné brány domácí Beníšek, ale akce nakonec skončila vedle brány. A tak první branka zápasu přišla až po necelé půlhodině hry. Domácí Šimek se probojoval až k balónu a před vyběhnuvším gólmanem ho v pádu poslal kolem něj. Nejrychleji byl u míče domácí Bárta a otevřel skóre utkání pro domácí na 1:0. Hosté zápas nevzdávali a vypracovali si dvě dobré příležitosti. Ale Ježek a ani Suk z dobrých střeleckých pozic bránu netrefili. Do konce poločasu měl šanci ještě domácí Šulc, ale hostující gólman Masařík jeho šanci zlikvidoval včasným vyběhnutím. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením pro šťastnější domácí tým.

Zlepšená hra hostí v druhém poločase gól nepřinesla

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a byla na nich vidět snaha o srovnání výsledku. Do dobré šance se dostal hostující Nesvadba, ale jeho zakončení nemělo gólové parametry. Domácí zodpovědně bránili a vyráželi do rychlých protiútoků, ve kterých se dařilo Papouškovi. Jenomže ani jeho aktivita neskončila gólem, když proti němu výtečně zasáhl gólman hostí Masařík. Hosté si vytvořili optickou převahu, ale řešení jejich finálky bylo hodně špatné a tak se kolikrát sami připravili o možnost k lepšímu zakončení. V závěru zápasu měl dvě dobré příležitosti střídající Moravec, ale ani on gólmana hostí Masaříka nepřekonal. Zápas tak skončil hubeným jednobrankovým vítězstvím pro domácí FKP Turnov. Hosté dnes nebyli horším týmem, ale na rozdíl od domácích, se jim gól vstřelit nepodařilo a tak domů odjížděli s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Turnov
Trenér Petr Koubus: Byli jsme dnes o gól šťastnější. Bylo to hodně o bojovnosti, ale díky jednomu gólu jsme vyhráli, a to se počítá. Ke konci zápasu mohl naši výhru potvrdit při dvou velkých šancích Moravec, ale neměl klid v koncovce. Kdyby proměnil, nemuselo to být tak nervózní až do konce.

SK Semily
Asistent trenéra Jan Brett: První poločas jsme hráli pasivně a domácí byli opticky lepší. Ve druhé půli se naše hra trochu zlepšila, byli jsme i po změně systému na 4–4-2 aktivnější. Utkání jsme si prohráli sami, když jsme nedali gól. Soupeři tak stačil jeden gól k vítězství. Chtěli jsme navázat na předchozí dvoubodový zisk, ale to co jsme předvedli v první půli, tak jsme nenavázali na nic a spíš si utahujeme smyčku kolem krku.



Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - T. Kratochvíl [-] , R. Matoušek [-] , D. Novotný [-] , J. Šimek [-] (58. A. Krejčík [-] ) , J. Petřík [-] - T. Kunst [-] (75. V. Tvrdý [-] ) , T. Beníšek [-] - T. Bárta [-] , P. Papoušek [-] (90. T. Cigánek [-] ) , D. Šulc [-] (84. P. Moravec [-] ) -

SK Semily
M. Hájek [-] (46. T. Polívka [-] ) , M. Ježek [-] , M. Linhart [-] , J. Masařík [-] , J. Brett [-] , M. Kočí [-] , J. Nesvadba [-] , D. Boško [-] (46. Š. Rumler [-] ) , O. Vlach [-] , L. Suk [-] , P. Bína [-]

ŽK: 65. D. Šulc , 66. R. Matoušek , 75. T. Bárta , 79. V. Tvrdý , 83. P. Papoušek - 28. J. Brett , 65. J. Nesvadba .
Hráči zápasu: M. Hyka , T. Bárta .
Místo: Turnov. Počet diváků: 310. Rozhodčí: Duchoň Ivo - MATĚJČEK Milan, GINZEL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.