1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná trefa domácího Kejzlara rozhodla celý zápas


Branky


0

Třetí Trutnov hostil třináctou Admiru Praha a měla to být pro domácí tým jednoznačná záležitost. Jenomže varováním pro domácí měla být, kvalitní hra hostí proti předním celkům tabulky. Trutnov si po tomto zápase uhájil třetí příčku a Admira zůstala na třináctém místě.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje domácích držel v prvním poločase jejich gólman Šťastný

Do zápasu vstoupil domácí tým dobře, ale již po pár odehraných minutách se ukázalo, že hosté tento zápas nepřijeli odchodit. Jejich důrazná a zdravě agresivní hra nedovolila domácím kombinovat a tak vznikaly v jejich hře velké chyby, které vedly k ještě většímu tlaku hostujícího celku. Do první velké šance se dostal hostující útočník a jeho povedenou ránu s obtížemi vytlačil gólman Šťastný na břevno své brány. Domácí tým se do žádné vyložené šance nedostal a tak to byli opět hosté, kteří si vypracovali jasnou gólovku. Jenomže v cestě jim stál vynikající gólman Šťastný, který opět vytáhl vynikající zákrok a druhou šanci hostů reflexivně vykopl. První poločas tak skončil bez branek jen díky domácímu gólmanovi a domácí mohli ještě doufat, že to bude v druhém poločase lepší.

Jediná branka rozhodla druhý poločas i zápas

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým opatrněji a hlavně zodpovědněji. Hosté pokračovali v napadání, ale jejich hra již nebyla tak agresivní, jako v poločase prvním. Hra se opět odehrávala mezi vápny, bez vážnější gólové šance na žádné straně. Nebylo to moc o fotbalové kráse, spíše o bojovnosti a ani jedno z mužstev si nedarovalo ani kousek volného prostoru. A tak celý zápas rozhodla jediná povedená individuální akce po hodině hry. Domácí Kejzlar se prosadil až do vápna a střelou na zadní tyč, která se navíc od té tyče odrazila, posunul svůj tým do jednobrankového vedení. I když do konce zápasu ještě zbývalo třicet minut, tak ani jeden z týmů si nevypracoval žádnou převahu ani brankovou příležitost. Zápas tak rozhodla jediná povedená alce, ale i takové zápasy se dějí. Výhra domácích je sice šťastná, ale zasloužená, protože hosty z Admiry trápí neskutečná střelecká nemohoucnost.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Těžký zápas. Soupeř byl dost důrazný a to nám moc nesedí. Šel do každého souboje a nám se nedařila kombinace. Spíše jsme to odbojovali. Soupeř párkrát zahrozil z brejků a měl nebezpečné standardní situace. V prvním poločase nás od jisté pohromy podržel minimálně dvakrát Šťása. Klukům musím poděkovat za bojovnost. Opravdu to nebylo fotbalové utkání, ale bylo to o vůli a jsem rád, že jsme prokázali, že umíme i takové zápasy zvládnout.

FK Admira Praha
Trenér Jindřich Tichai: Zápas se mi špatně hodnotí, protože jsme nedali branku a domácí jednu ano. Nastřelili jsme břevno a vypracovali jsme si další slušné šance, jenže bez efektu. Domácí se prezentovali jednoduchým fotbalem a do žádné šance až na vstřelenou branku se nedostali. Hodně neobvyklý byl počet ofsajdů, které Admiře asistenti rozhodčího odmávali.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - Z. Tauchman [-] (88. J. Holubec [-] ) , J. Čech [-] (80. D. Duch [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , V. Marks [-] , J. Landyš [-] , P. Makovský [-] , M. Kejzlar [-] , S. Horák [-] , D. Kovář [-] (90. M. Křižovič [-] )

FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - S. Komínek [-] (75. M. Čmejla [-] ) , M. Paťha [-] - O. Vosický [-] (15. J. Martinic [-] ) , Š. Zahálka [-] , F. Rybařík [-] (70. P. Kavalír [-] ) - M. Macek [-] , T. Majer [-] - J. Kurek [-] , P. Kolařík [-] , J. Mamurov [-] (63. O. Herc [-] )

ŽK: 86. D. Duch - 38. M. Macek , 63. J. Martinic , 78. A. Pellegrini .
Hráči zápasu: J. Šťastný - Š. Zahálka .
Místo: Trutnov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.