2:1
(0:1)
20. M. Mbah
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vysoké Mýto v druhém poločase otočilo zápas


Branky


52. T. Sedlák , 88. R. Fikejz - 20. M. Mbah
0

Šesté Vysoké Mýto přivítalo na svém hřišti čtrnáctou Litol. Utkání mělo být jednoznačnou záležitostí pro domácí tým, ale varováním mu měla být výhra Litole v minulém kole. Předpoklady se potvrdily a Litol celý zápas hodně zlobila, takže utkání mělo náboj až do konce. Vysoké Mýto si po tomto zápase polepšilo a drží se na předních příčkách Divize C. Litol zůstává pořád blízko dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance domácích a vedení hostů v prvním poločase

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým. Hned v první minutě se dostal do střelecké pozice Mach, ale jeho střela byla sražena. Z následujícího rohu se prosadil Živný. Jeho dobrá hlavička šla těsně vedle branky hostí z Litole. V páté minutě se již mělo měnit skóre po střele Fikejze. Jeho střelu z blízka však gólman Rathouský výborně vyrazil. Ve dvacáté minutě se stala neočekávaná věc. Hosté z ojedinělé akce v prvním poločase dali vedoucí branku. Prosadil se Mbah přesnou střelou k tyči 0 : 1. Odpověď Mýta mohla být rychlá, když se po trestném kopu prosadil hlavou Štěpánek, ale bohužel ne gólově. Stejný hráč měl ve 30.minutě opět vyloženou příležitost. Jeho hlavička však netrefila ani branku Litole. Před koncem poločasu měl ještě dobrou střelu Kopřiva. Jeho střelu však srazil hostující obránce. Do šaten se tak šlo za překvapivého stavu 0:1 pro hosty, a jestli chce domácí tým pomýšlet na vítězství, tak v druhém poločase musí zpřesnit koncovku.

V druhém poločase se Mýtu povedl obrat až v závěru utkání

V druhém poločase ovládl hru domácí tým a hosté již začali působit pasivním dojmem. Druhý poločas začalo Mýto opět aktivně a hned v první minutě byl ve vyložené šanci Radim Fikejz. Jeho střela se však nevešla ani mezi tyče hostující branky. Vše napravil až v 52.minutě střídající Tomáš Sedlák. Po centru z pravé strany od Štěpánka se brankově prosadil a přesnou střelou vyrovnal na 1 : 1. Po šedesáté minutě přišli tří velice dobré příležitosti na vstřelení vedoucí branky. První měl opět Fikejz. Jeho střelu však výborně vyrazil brankář Rathouský. Další střelu těsně vedle měl Motl. A všechny zmařené šance zakončil Lukáš Mach, který nastřelil jen hostujícího brankáře Rathouského. Vše se nakonec pro Vysoké Mýto v dobré obrátilo. Dvě minuty před koncem utkání, se krásně uvolnil Tomáš Sedlák. Jeho přihrávka našla přesně Radima Fikejze a ten se naštěstí trefil přesně a vstřelil vítěznou branku 2 : 1. Do konce utkání se stav již nezměnil a domácí tým si oddechl, že nakonec vítězně zdolal houževnatého soupeře. Výhra domácích je zasloužená, protože hosté v druhém poločase toho moc nepředvedli a držel je nad vodou hlavně jejich vynikající gólman Rathouský.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Spolupracovník redakce Jiří Koukol: Tato vydřená výhra a zisk tří bodů velice těší, ale těch neproměněných příležitostí bylo tak na dva zápasy. K dalšímu zápasu zajíždíme v sobotu do vzdáleného Jablonce, kde se nám příliš nedaří tak uvidíme, zda se podaří nějaký ten bodík přivést.

FK Litol
Spolupracovník redakce Michal Jareš: V prvním poločase jsme ještě měli nějaké šance a vyhráli ho 0:1. Domácí měli špatnou finálku. Bohužel v druhém poločase jsme již působili pasivním dojmem a domácím se chvilku před koncem povedlo dát vítěznou branku. Škoda, že jsme neudrželi nadějnou remízu až do konce zápasu.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
M. Drápela [-] - F. Lebeda [-] , L. Živný [-] , R. Konečný [-] , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] (80. L. Benda [-] ) , D. Motl [-] , L. Daněk [-] (46. T. Sedlák [-] ) , A. Kopřiva [-] - R. Fikejz [-] (89. V. Valášek [-] ) , L. Mach [-]

FK Litol
V. Rathouský [-] - J. Müller [-] (89. M. Kluzáček [-] ) , R. Miškovský [-] , P. Křivánek [-] , O. Pavelka [-] (79. Š. Kluzáček [-] ) , A. Sabó [-] , J. Kamlach [-] , M. Mbah [-] , C. Ezeala [-] , J. Cáska [-] , M. Korejza [-]

ŽK: 29. J. Kamlach , 58. J. Cáska , 77. R. Miškovský .
Hráči zápasu: T. Sedlák - V. Rathouský .
Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Paták Viktor - KOŠAN Martin, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.