2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:15

13.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira vyválčila druhý bod v penaltách


Branky


0
Odehrál se zápas o odpoutání se ode dna tabulky a výsledek byl důležitý pro obě mužstva. Celý zápas se odehrál v dramatickém duchu, kdy bojovnost převažovala nad fotbalovostí. Ale až do konce zápasu to bylo pořádné drama, kde mohlo vyhrát kterékoliv z obou mužstev. Po tomto zápase si Admira bodově přilepšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly dva góly v rychlém sledu

Do zápasu vstoupila obě mužstva hodně opatrně a bylo vidět, že se jedná o hodně důležitý zápas. Důkazem toho byla pátá minuta, kdy měli domácí výhodu standardky z dobré pozice. Jenomže ze standardky rozehrané nakrátko byl protiútok a roh pro hosty. Po úvodním oťukávání začali být nebezpečnější domácí. Hosté z ojedinělého protiútoku dostali výhodu trestňáčku z dobré pozice. K míči se postavil Nesvadba a kroutil míč k pravé tyči, kam skočil i gólman Voska. Jenomže jemná teč ve zdi, změnila směr letu míče na opačnou stranu a tam bylo prázdno. Hosté se ujali vedení 0:1. Neuběhli ani tři minuty a bylo srovnáno. Admira se prokombinovala až do středu hřiště, odkud přišla průniková přihrávka doleva na nabíhajícího Zolotuchina. Ten tváří v tvář gólmanovi Masaříkovi nezaváhal a srovnal stav utkání na 1:1. V 34.minutě se dostal do dobré střelecké pozice domácí útočník, ale gólman Masařík jeho střelu vyrazil. Domácí nadále tlačili a přicházeli šance. V 38.minutě střela z trestňáku nad. V 39.minutě pěkná akce z pravé na levou, ale s dělovkou si brankář Masařík také poradil. V 40.minutě překvapili hosté z rohu nakrátko a akce málem skončila gólem, rána se od hradby těl odrazila ven. V poslední šanci prvního poločasu se ocitli domácí, ale gólman Masařík opět čaroval a ránu mířící do brány vyrazil na roh. První poločas tak skončil smírně 1:1.

V druhém poločase hodně šancí a žádný gól

Do druhého poločasu vstoupil o hodně lépe domácí tým a vynutil si jasnou převahu. V 51.minutě kopali domácí roh a střela z bezprostřední blízkosti se odrazila od tyče hostující brány. Poté přišla další série tří rohů pro domácí tým. Každý z nich byl zakončen střelou a následným rohem. V 62.minutě mohl běžet útočník domácích sám na bránu, ale gólman Masařík skvěle vyběhl a nebezpečí zažehnal dlouhým odkopem. V 66.minutě se míč po rohu stáčel přímo do brány, ale Masařík ho vyrazil do bezpečí. V 72.minutě rychlá kombinace hostí vedle až k dobré střele, kterou gólman Voska vyrazil. Z následného protiútoku letěla rána domácího útočníka vysoko nad. Hosté se po půlhodinovém tlaku nadechli a začali hodně zlobit. Čtvrt hodiny před koncem si Voska bez problému poradil se slabou střelou. V 80.minutě předvedli hosté rychlou akci zakončenou střelou doprostřed brány, kde stál připravený Voska. V 81.minutě se hostující útočník řítil sám na gólmana Vosku, ten skvělým zákrokem nohou zabránil jistému gólu v jeho síti. V 84.minutě chyba domácího hráče ve vápně, ale domácí opět podržel gólman. Pět minut před koncem měli domácí výhodu přímého kopu z třiceti metrů. První ránu vyrazil gólman a dorážku vyrážel z brankové čáry hostující hráč. V poslední minutě měli obě mužstva ještě po jedné gólovce. Po dlouhém autu hostí, v jasné gólovce střela nad Voskovu bránu. Z následného protiútoku měl tutovku domácí hráč, ale z deseti metrů trefil pouze hostujícího beka. V průměrném zápase je tak konečný remízový stav zasloužený.

Penalty vychytal gólman Voska

Hostům chytil dvě penalty gólman Voska. A jelikož gólman Masařík chytil pouze jednu, tak se z druhého bodu radovala domácí Admira Praha.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Je to Evergreen. Nemáme nikoho, kdo by dal víc gólů. Soupeř nás překvapil a dokonce v závěru sahal po třech bodech, kdyby proměnil některou ze svých brejkových situací. Naštěstí nás podržel Voska, který nahradil v poslední chvíli zraněného Pellegriniho. Navíc Voska vychytal i penaltový rozstřel. Musíme začít střílet góly, jinak vyhrávat za tři body nebudeme.

SK Semily
Asistent trenéra Jan Brett: Bod bereme jako odměnu za bojovnost a nasazení hráčů. Před zápasem bychom bod naplno brali, ale my jsme tu mohli mít dokonce tři, škoda nevyužitých šancí. Uvidíme, jak si příště povedeme doma proti Dvoru Králové.



Sestavy


FK Admira Praha
O. Voska [-] - M. Paťha [-] , S. Komínek [-] - Š. Zahálka [-] - M. Macek [-] , T. Majer [-] (85. D. Svozil [-] ) - J. Martinic [-] , M. Čmejla [-] (85. M. Kasík [-] ) , P. Zolotuchin [-] (78. T. Stejskal [-] ) , J. Kurek [-] (61. F. Rybařík [-] ) , J. Mamurov [-] (88. M. Horák [-] )

SK Semily
J. Masařík [-] - T. Polívka [-] , M. Kočí [-] , J. Nesvadba [-] , D. Hurt [-] , O. Vlach [-] , L. Suk [-] (88. D. Boško [-] ) , Š. Rumler [-] , M. Hájek [-] , P. Bína [-] , M. Linhart [-]

ŽK: 20. M. Čmejla , 22. S. Komínek - 31. P. Bína , 36. T. Polívka , 57. O. Vlach .
Hráči zápasu: O. Voska - J. Masařík , J. Nesvadba .
Místo: Admira Praha. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - SZIKSZAY Ladislav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.