1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bor vydoloval body v Jaroměři


Branky


0

Patnáctá Jaroměř hrála s jedenáctým Novým Borem a v tomto utkání chtěla naplno bodovat. Jenomže hosté přijeli s tím samým úmyslem. Odehrálo se utkání dvou různých poločasů, kde se až do konce zápasu hrálo o výsledek. Po tomto zápase si Jaroměř i Nový Bor udrželi své stávající pozice v divizní tabulce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Novému Boru

Když hraje Jaroměř proti soupeři z horní poloviny tabulky, tak její hráči vědí, že nemají co ztratit a hrají výborně. Tentokrát se čekal vyrovnaný soupeř a domácí hráči hráli až zbytečně opatrně. Hosté samozřejmě vycítili šanci a ujali se taktovky zápasu. V 12.minutě si hostující Stromecký zaběhl mezi obránce Jaroměře a povedlo se mu obstřelit gólmana Ondráčka. Hosté se ujali vedení 0:1 a nadále byli lepší. Už o dvě minuty později běžel sám na Ondráčka hostující Černý, ale domácí gólman jeho sólo zlikvidoval. Po čtvrthodině zápasu se měnilo skóre podruhé a opět to bylo ve prospěch hostů. Domácí Horák prohrál souboj s hostujícím Pekařem a ten nechytatelně pod víko zvýšil na 0:2. V 24.minutě to mohl být rozdíl ve skóre již tříbrankový, ale Stromecký v gólovce netrefil odkrytou bránu. Za celý první poločas si domácí nevypracovali ani jednu gólovou šanci, tak se šlo do kabin za zaslouženého dvoubrankového vedení hostů

V druhém poločase se Jaroměř zvedla, ale na vyrovnání to nestačilo

Po důrazné domluvě v kabině byla Jaroměř v druhém poločase o hodně aktivnější. Hned v úvodu druhého poločasu poslal Častvaj po křídle Horáka, který přesným centrem našel volného Škodu. Jenomže ten míč pořádně netrefil a tak z gólovky nic nebylo. V 58.minutě hostující obránci zablokovali střelu Kilevníka i následnou dorážku Bana. O minutu později poslal, Bano obloučkem za obranu do úniku Exnara. Exnarovi stačilo trefit opuštěnou bránu, ale také míč netrefil pořádně. Tlak domácích vyvrcholil v 66.minutě. Exnar poslal míč z rohového kopu na zadní tyč, kde stál osamocený Kilevník a snížil na 1:2. Domácí i nadále tlačili a vyrovnání viselo na vlásku. Nejblíže k tomu byl opět velice aktivní Exnar, ale jeho gólovou hlavičku bravurně vytáhl na břevno hostující gólman Blumentritt. Nový Bor si již závěr zápasu pohlídal a odvezl si tak z Jaroměře velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Nepovedl se nám vůbec první poločas a velmi brzy jsme prohrávali dvougólovým rozdílem. Po změně stran se náš herní projev výrazně zlepšil, soupeře jsme zatlačili, ale na víc než snížení nepříznivého stavu to nestačilo.

FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Jednoznačná výhra našeho týmu, kdy jsme ještě další čtyři, pět šancí neproměnili. V druhém poločase se Jaroměř pustila do boje, ale vítězství jsme uhájili.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - J. Holub [-] , A. Horák [-] - O. Častvaj [-] (70. P. Železov [-] ) , M. Čenovský [-] , M. Exnar [-] , M. Michálek [-] , J. Bano [-] - M. Škoda [-] - P. Krahulec [-] , M. Kilevník [-]

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - P. Hoke [-] (70. L. Čurgali [-] ) , F. Šimoník [-] , P. Hauer [-] , J. Broschinský [-] - T. Janů [-] , Z. Pekař [-] (91. L. Devátý [-] ) , R. Mach [-] , P. Stromecký [-] , L. Kubeš [-] (88. J. Prieložný [-] ) - - J. Černý [-] (67. D. Halbich [-] )

ŽK: 39. A. Horák , 43. M. Kilevník , 86. P. Železov - 43. Z. Pekař , 74. J. Broschinský , 74. P. Hauer , 78. D. Halbich .
Hráči zápasu: M. Exnar - P. Stromecký .
Místo: Jaroměř. Počet diváků: 243. Rozhodčí: Štefan Michal - HOCEK Petr, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.