M. Faust 42.
J. Svátek 83. (p.)
3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:15

1.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosičtí v prvním zápase nevyhráli ani proti deseti hráčům


Branky


42. M. Faust , 83. J. Svátek (p.) - 63. D. Fikejz , 77. J. Lukeš
0

Třiatřicet minut. Přesně takovou dobu vydržel na hrací ploše kapitán Českého Brodu Zdeněk Šmejkal. Po červené kartě musel předčasně do sprch a Lovosice tak měly v horkém počasí přesilu v podobě jednoho muže navíc. Severočeši však svou výhodu nedokázali přetavit v zisk tří bodů, oba týmy se v prvním utkání nové sezony rozešly po devadesáti minutách smírně - 2:2. Bonusový bod vybojovaly v následujících penaltách Lovosice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli hvězdou domácí brankář Marek

Ačkoliv se zdá, že se vše podstatné odehrálo až ve druhé půli, opak je pravdou. Jako první zahrozili hosté z Českého Brodu, šikovnou střelu na poslední chvíli vytáhl domácí brankář Marek. A ten se po celý zápas rozhodně nenudil, ještě v prvních pětačtyřiceti minutách zneškodnil na brankové čáře jasný gól! Poté hřiště musel opustit po hrubém, i když trochu nešťastném faulu, již zmíněný českobrodský kapitán Zdeněk Šmejkal. A vyloučení jakoby hosty zmrazilo - po parádním úniku se trefil na konci první půle Marek Faust. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro lovosické fotbalisty, které podporovalo ve velmi slunném počasí zhruba 150 fanoušků. 

 

 

Parádní lob českobrodského Lukeše

Český brod se ve druhé půli dočkal vyrovnání, po nedorozumění lovosické obrany šli na brankáře hned dva hráči hostů a Marek neměl šanci - do prázdné brány doklepl míč David Fikejz. A domácí inkasovali za patnáct minut znovu, to už byl na hřišti střídající Jan Lukeš, který parádním lobem získal svému týmu nečekané vedení 2:1. Lukeš přetlačil v souboji obránce a vyběhnutého Marka přehodil excelentně!

Lovosice chtěly alespoň vyrovnat za každou cenu a když ve vápně osm minut před koncem zahrál rukou hostující obránce, rozhodčí Milner odpískal jasný pokutový kop, který s přehledem proměnil Jan Svátek, který tak stanovil skóre zápasu na konečných 2:2. 

 

V pokutových kopech byly šťastnější Lovosice, které vyhráli 4:3 a mají tak bonusový bod. 



Sestavy


ASK Lovosice
F. Marek [-] - M. Obrtlík [-] , T. Bubeníček [-] (46. J. Pícha [-] ) , P. Stejskal [-] , D. Kolář [-] - M. Faust [-] (83. L. Baftijar [-] ) , A. Holub [-] , M. Kočí [-] , D. Egrt [-] (77. P. Šalda [-] ) , K. Kratochvíl [-] - J. Svátek [-]

SK Český Brod
J. Sova [-] - J. Carda [-] , T. Hrdlička [-] , M. Smola [-] , J. Balík [-] - M. Medek [-] , J. Stejskal [-] (86. M. Brož [-] ) , Z. Šmejkal [-] , O. Walter [-] , V. Marek [-] (73. J. Lukeš [-] ) - D. Fikejz [-] (90. A. Moravec [-] )

ŽK: 79. P. Stejskal - 70. J. Stejskal , 81. J. Balík . ČK: 33. Z. Šmejkal .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Milner Michal - ŘEHÁČEK Lubomír, POŽIVIL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.