2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souš poprvé v sezoně vyhrála, porazila Český Brod


Branky


0

Tři zápasy jim trvalo, než se dočkali výhry! Fotbalisté Baníku Souš ve třetím kole divize B porazili na domácí půdě Český Brod a poprvé v sezoně tak slaví Severočeši zisk tří bodů! Tým trenéra Koutenského tak dal zapomenout na nepovedený začátek, kdy Baník ze dvou zápasů získal jediný bod. Český Brod naopak vyšel po dvou zápasech bodově naprázdno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Štípka Baník hodně nakopl

Zhruba 350 fanoušků si našlo cestu na místní stadion, na který přijel soupeř z Českého Brodu. Baník Souš se poprvé v sezoně představil na domácím hřišti a odhodlání ukázat domácím divákům parádní hru byla vidět každou minutou zápasu. Už ve třetí minutě si naběhl na centr soušský kapitán Václav Štípek, který nedal brankáři Sovovi šanci. I hosté měli několik slibných šancí, se vším si však poradila spolehlivá obrana, organizovaná především dvojicí Johana - Bohata. Gólovou šanci měl ještě do konce první půle domácí Zápotocký, který šel sám na bránu. Bohužel - ke smůle fanoušků Baníku míč v síti neskončil. Poločas tedy skončil za stavu 1:0 pro domácí. 

Rychlý protiútok domácích, který rozhodl o výhře

Ve druhé půli byli aktivnější hosté. Český Brod přehrával svého soupeře hlavně ve středu pole, na domácí obranu však vyzrát nedokázal. A tak zaúřadovali opět hráči Baníku - po rychlém protiútoku se prosadil, v zápase nijak výrazný, Jan Hynek. A na druhou branku domácích už fotbalisté Českého Brodu odpovědět nedokázali. Spolehlivý výkon podala ze strany Baníku dvojice již zmíněných stoperů Johana - Bohata a brankář Hanus. Souš jede za týden do Úval, Český Brod se pokusí napravit zaváhání ze třetího kola v Libiši. 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Černý, sportovní manažer baníku Souš: "Do zápasu jsme šli zkrátka odhodlaní vyhrát. Z prvních dvou utkání jsme měli jeden bod a tak nebylo co řešit. Hned v úvodu zápasu nás nakopl gól Štípka, bohužel pak Zápotocký v samostatném úniku neuspěl. Český Brod šance měl, ale solidně nám zachytal brankář Hanus. Mají tam snad šest hráčů ze druhé ligy, takže soupeř kvalitu měl. Byli možná silnější ve středu pole i na míči, ale týmově to z jejich strany nebylo ono. Pak z protiútoku navýšil Hynek a už jsme si výsledek pohlídali."




Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - P. Johana [-] , P. Bohata [-] , P. Ihracký [-] (61. K. Horák [-] ) , P. Fiřt [-] - J. Zápotocký [-] (90. S. Svoboda [-] ) , K. Christof [-] , J. Hynek [-] (87. M. Hlaváček [-] ) , P. Hlaváček [-] (83. R. Hečo [-] ) - V. Štípek [-] (77. V. Pátek [-] ) , E. Nuhič [-]

SK Český Brod
J. Sova [-] - P. Zdeňka [-] , J. Carda [-] (70. M. Brož [-] ) , T. Hrdlička [-] , M. Smola [-] , J. Balík [-] - M. Medek [-] (46. J. Stejskal [-] ) , J. Lukeš [-] (77. J. Makovský [-] ) , O. Walter [-] - T. Mašanský [-] (61. A. Moravec [-] ) , D. Fikejz [-]

ŽK: 54. P. Ihracký , 71. J. Hynek , 76. K. Horák , 77. P. Johana , 86. V. Pátek - D. Fikejz , 23. J. Balík , 27. J. Sova , 29. M. Smola , 43. P. Zdeňka .
Hráči zápasu: P. Johana .
Místo: tráva. Počet diváků: 350. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - SVATÍK Martin, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.