T. Procházka 31. (p.)
V. Kalina 89. (p.)
2:1
(1:1)
35. I. Baratynskyy (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno zůstává po penaltové výhře nad Libiší na čele tabulky


Branky


31. T. Procházka (p.) , 89. V. Kalina (p.) - 35. I. Baratynskyy (p.)
0

Fotbalisté Kladna přivítali v sobotu dopoledne na svém hřišti Libiš, proti které potvrdili roli favorita. Tým, který ještě nedávno hrál první českou ligu, zvítězil těsně 2:1 a zůstal na prvním místě tabulky navzdory tomu, že Libiš odehrála velmi slušné utkání a místy byla i nebezpečnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavní rozhodčí nařídil v rozpětí pěti minut dvě penalty

Kladno vstoupilo do zápasu dobře a vytvořilo si územní převahu, jenže hosté z Libiše šance soupeře přežili. Domácí fotbalisté se dvakrát dostali k hlavičce, ani jedna z nich ale síť za zády brankáře Martina Jungra nerozvlnila. Skóre zápasu se poprvé měnilo po půlhodině hry, když se z pokutového kopu prosadil Tomáš Procházka. Domácí se však neradovali z vedení příliš dlouho.

 

Za necelé čtyři minuty později zahrál na opačné straně hřiště jeden z obránců Kladna v pokutovém území rukou a hlavní rozhodčí správně odpískal v rychlém sledu druhou penaltu, kterou ani na opačné straně nepohrdl Ivan Baratynskyy a vyrovnal na 1:1. Libiš poté mohla skóre zápasu do přestávky otočit, ale střela Jakubovi Bezděkovi nesedla a brankář Jaroslav Tesař zůstal bez práce.

Skóre na světelné tabuli neodpovídalo průběhu zápasu

Kladno toho po přestávce na rozdíl od prvního poločasu příliš mnoho nepředvedlo a Libiš se čím dál více dostávala do brankových příležitostí. Aktivní Jakub Bezděk mohl využít skvělé kombinace svých spoluhráčů, když se řítil sám do pokutového území, jenže jeho následná střela byla jedním z obránců, který se skvěle vrátil, zablokována. Vzápětí se blýskl skvělým centrem kapitán Jaroslav Škoda, žádný z jeho spoluhráčů ale nedokázal míč usměrnit do brány.


Dramatický okamžik se odehrál jedenáct minut před koncem zápasu, když Tomáš Chlapec ze strany skluzem fauloval svého protihráče a viděl žlutou kartu, což by nebylo nic tak převratného, kdyby to nebyla jeho druhá a následně červená karta. Libiš dohrávala zbytek zápasu v oslabení a minutu před koncem navíc přišla další nepříjemná chvilka. Hlavní rozhodčí nařídil třetí pokutový kop v dnešním zápase, který bezpečně proměnil Václav Kalina a rozhodl o výhře Kladna 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (asistent TJ Sokol Libiš): „Děkuji svému mužstvu za předvedený výkon, chyběli nám Zuskin, Kvída, Petr, Řepka, ale přesto jsme odehráli velmi dobré utkání, soupeři jsme dovolili pouze jednu šanci po rohovém kopu, ale hlavička letěla mimo. Měli jsme víc šancí než domácí, s hrou jsem spokojen a nemám, co bych klukům vytýkal. Na mém názoru nemění nic ani výsledek, ten není spravedlivým vyjádřením průběhu utkání, naopak je pro mne velmi příjemné zjištění, že i hráči, kteří nedostávali tolik příležitostí, jsou schopni odehrát velmi dobré utkání s vedoucím mužstvem divize na jeho hřišti a zaslouží si naši pochvalu. Výsledek není spravedlivý, v naší kabině nebude v týdnu atmosféra jaká bývá po prohraném utkání, ba naopak.“



Sestavy


SK Kladno
J. Tesař [-] - J. Štoncner [-] , V. Kolmistr [-] (59. D. Šíma [-] ) , J. Procházka [-] , F. Suchý [-] , T. Procházka [-] , J. Růžička [-] (62. T. Borák [-] ) , V. Kalina [-] , Š. Hanzlík [-] , J. Veselý [-] , P. Růžička [-]

TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - T. Chlapec [-] , J. Bezděk [-] (64. R. Čadek [-] ) , O. Kolísek [-] , R. Poništ [-] , L. Jiráň [-] (84. B. Wahbi [-] ) , I. Baratynskyy [-] , M. Houžvička [-] , J. Škoda [-] , J. Kabyl [-] , P. Dušek [-] (64. J. Těmín [-] )

ŽK: 72. J. Procházka , 74. T. Procházka , 75. V. Kalina , 81. F. Suchý - 20. R. Poništ , 31. T. Chlapec , 74. I. Baratynskyy , 87. M. Houžvička , 87. M. Jungr . ČK: 79. T. Chlapec .
Místo: tráva. Počet diváků: 277. Rozhodčí: Štěrba Martin - TALPÁŠ Petr, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.