3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Lovosice zůstávají v horních patrech tabulky, doma zvítězily nad Vilémovem


Branky


0

SK Stap-Trapec Vilémov zajížděl v sedmém kole Divize B na hřiště Lovosic, které se v domácím prostředí chtěli po remíze s Rakovníkem vrátit zpět na vítěznou dráhu, což se jim po výsledku 3:0 podařilo a zůstávají v horních patrech tabulky. Svěřenci trenéra Michala Lilka mají na svém kontě po sedmi kolech 15 bodů a šlapou na paty vedoucí dvojici Kladno, Litoměřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana Vilémova pořádala den otevřených dveří

Lovosice vstoupily do zápasu skvěle a po pár minutách se mohli ujmout vedení, když na hranici pokutového území vymanil z obležení dvou protihráčů Karel Kratochvíl a napřáhl k přízemní diagonální střele, která těsně minula vzdálenější levou tyč.

 

V deváté minutě už se domácí fotbalisté radovali, když exkluzivní kombinaci na jeden dotek zakončil střelou do prázdné brány Jan Svátek. Richard Veverka na hranici šestnáctky chytře přepustil míč na Karla Kratochvíla, který mu míč prvním dotykem narazil obloučkem do běhu a Veverka vzápětí našel před bránou osamoceného Svátka, který v obrovské šanci nezaváhal.

 

Další příležitost přišla po rozehrání standardní situace, hosté sice dokázali centr do šestnáctky odvrátit, jenže pouze k Antonínovi Holubovi, který napřáhl k pohotovému voleji a Martin Vaňák jeho střelu směřující k pravé tyči vyrazil a následně si poradil i s dorážkou Petra Šaldy z bezprostřední blízkosti. Hosté sice podruhé inkasovali, ale obránci nechali svého brankáře na holičkách.

Lovosice předváděly pohledné akce hodné světové úrovně

Hned po přestávce dostal krásnou přihrávku do běhu střídající Marek Faust, který mohl okamžitě po příchodu na hřiště udeřit, jeho přízemní střela z pravé strany pokutového území ovšem postrádala razanci a brankář Litvínova Martin Vaňák si připsal skvělý zákrok. Vzápětí Lovosice zahrávaly rohový kop, po kterém se na značce pokutového kopu skvěle opřel do míče kapitán Michal Obrtlík a brankář Martin Vaňák měl co dělat, aby jeho pohotový volej směřující pod břevno vyrazil nad.

 

Na opačné straně mohl udeřit po pěkné kombinaci na hranici šestnáctky a přízemním centru z pravého křídla Vladimír Jindřich, jeho střela levačkou ale zamířila zhruba dva metry vedle levé tyče. V dalším průběhu zápasu Litvínov zachránila tyč, když se krásnou přízemní diagonální střelou prezentoval Tomáš Bubeníček, jeho pokus se ale od pravé tyče odrazil do náruče Martina Vaňáka.

 

Lovosice by klidně mohly hrát první ligu, jejich kombinační hra nebrala konce a chvílemi zápas připomínal exhibici. Petr Šalda v blízkosti pravého rohového praporku nasadil jednomu z hráčů Vilémova jesličky a poté na vzdálenější tyči našel Tomáše Bubeníčka, který si míč zády k bráně zpracoval do vzduchu a vzápětí vystřihl fantastické a pohotové nůžky, ty ale zamířily pouze do rukavic Martina Vaňáka, který nevěděl místy, kam dřív skočit.

 

Po hodině hry přidaly Lovosice pojišťující gól, když se po krásném centru Richarda Veverky prosadil střídající Michal Kočí. Záložník Lovosic zakončoval zády k bráně, to mu ale vůbec nevadilo a jeho fenomenální nůžky zamířily přesně ke vzdálenější pravé tyči. Deset minut před koncem zápasu se řítil sám na bránu skvěle hrající Richard Veverka, který udělal kličku, poté míč poslal nádherným lobem do sítě a upravil skóre na konečných 3:0.

Sestřih nejdůležitějších momentů



Ohlasy k zápasu



SK Vilémov
Libor Sklenář (asistent SK Vilémov): „Hosté měli ve druhé půli obrovskou příležitost na srovnání skóre, ale bohužel to nevyšlo. Pak jim začali ubývat síly a domácí toho náležitě využili ke vstřelení dalších branek a vypracování si několika čistých brankových příležitostí. Všichni tři sudí podali velmi dobrý výkon, takže na ně se nedá nic svádět. Nezbývá, než se semknout a v dalších zápasech s týmy z druhé poloviny tabulky co nejvíce bodovat.“



Sestavy


ASK Lovosice
F. Marek [-] - D. Kolář [-] (85. L. Hrdý [-] ) , J. Procházka [-] , M. Obrtlík [-] , T. Bubeníček [-] (83. T. Hrdý [-] ) - A. Holub [-] , K. Kratochvíl [-] (81. L. Baftijar [-] ) , P. Šalda [-] - J. Svátek [-] (46. M. Faust [-] ) - R. Veverka [-] , M. Leibl [-] (61. M. Kočí [-] )

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - J. Krasnický [-] - T. Jägr [-] , V. Jindřich [-] - K. Kaňkovský [-] (64. A. Vavroušek [-] ) - V. Jirchář [-] , Z. Buryánek [-] (46. M. Soukup [-] ) , M. Hnízdo [-] , M. Stach [-] , J. Demčenko [-] , J. Kopřiva [-]

ŽK: 58. A. Holub , 78. M. Obrtlík , 89. M. Kočí - 54. K. Kaňkovský , 74. V. Jirchář . ČK: 90. V. Jirchář .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.