1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nymburku rozhodly o osudu utkání penalty, Rakovník získal bod navíc


Branky


0

Polaban Nymburk ve sedmém kole Divize B přivítal na svém hřišti Tatran Rako Rakovník, se kterým remizoval po devadesáti minutách nerozhodně 1:1, a o osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž uspěli hostující hráči Rakovníka a získali bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrál zajímavý a útočný fotbal

Zápas mezi Nymburkem a Rakovníkem nabízel od úvodních minut pohledný fotbal a již v první minutě byla k vidění slibná šance, ve které se ocitl hostující Dominik Santler, na domácího brankáře ale vyzrát nedokázal, stejně jako vzápětí útočník hlavičkující Michal Lesniak. Nymburk odpověděl střelou Matěje Peterky, také brankář Radek Zach byl ale v úvodu zápasu pozorný.

 

V dalším průběhu zápasu měl na kopačce druhou dobrou příležitosti Dominik Santler, jenže ani tentokrát sít za domácím brankářem Jiřím Dastychem síť nerozvlnil. Skóre se poprvé měnilo deset minut před koncem prvního poločasu, když Martin Grospič dostal do samostatného úniku a brankář Radek Zach byl proti jeho následné střele bezmocný.

 

Vzápětí se řítil sám na bránu Matěj Peterka, ale brankář Radek Zach vytáhl fantastický zákrok. Šest minut před koncem prvního poločasu mohlo být srovnáno, Michal Lesniak našel přesnou přihrávkou Petra Kučeru, ten ale z obrovské blízkosti bránu nepochopitelně přestřelil.

Tatran Rakovník po přestávce usiloval o vyrovnání

Ve druhém poločasu si Tatran Rakovník vytvořil tlak a téměř po hodině hry si vytvořil obrovskou příležitost. Stanislav Mařík pronikl skvěle do pokutového území, ale jeho následná střela zamířila nad. Deset minut na to už se ale střední záložník Rakovníku mohl radovat z vyrovnávací branky, když dostal od Petra Vecky nádherný pas za obranu a nádherným lobem překonal vybíhajícího Jiřího Dastycha.

 

V dalších minutách už se oba týmy soustředily hlavně na defenzivu, a tak o vítězi musely rozhodnout penalty. V nich měli přesnější mušku a pevnější nervy hosté z Tatranu, kteří byli bezchybní. Postupně se prosadili kapitán Miroslav Verner, Adam Vrána, Standa Mařík i Michal Lesniak, zatímco na domácí straně selhali dva exekutoři a Rakovník v penaltovém rozstřelu zvítězil 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér TJ Tatran Rako Rakovník): „V tomto utkání jsme byli jednoznačně lepší a měli jsme vyhrát za tři body. Měli jsme spoustu šancí, které jsme neproměňovali, na čemž musíme do budoucna zapracovat. Dnes jsme ale ukázali, že jsme na divizi připraveni a můžeme ji hrát.“



Sestavy


SK Polaban Nymburk
J. Dastych [-] - J. Čejka [-] , M. Peterka [-] , M. Bohdan [-] (81. D. Čemus [-] ) , O. Murárik [-] , M. Daněk [-] (73. T. Jeník [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Grospič [-] , L. Nepovím [-] , V. Herčík [-] , M. Svoboda [-]

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - P. Vecka [-] , M. Houška [-] , L. Beneš [-] (46. A. Vrána [-] ) , L. Kučera [-] - S. Mařík [-] , D. Santler [-] (83. M. Pidrman [-] ) , P. Kučera [-] , D. Gögh [-] (72. R. Polášek [-] ) , M. Verner [-] - M. Lesniak [-]

ŽK: 75. J. Čejka - 59. P. Vecka .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ježek Václav - HŮLKA Lukáš, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.