1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Neratovicemi a Libiší skončilo remízou, bod na víc brali hosté


Branky


0

Stejně jako poslední vzájemné derby v loňské sezóně i to letošní mezi Neratovicemi a Libiší skončilo remízou. Zápas skončil po nerozhodném výsledku 1:1 remízou a o osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější hráči hostujícího celku TJ Sokol Libiš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš potrestala Neratovice za neproměněné šance

V úvodu zápasu se oba týmy oťukávaly, i když mírnou územní převahu měly domácí Neratovice-Byškovice. Ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou zbytečnou chybu, jenže hned v první minutě se mohli ujmout vedení domácí, když Josef Kozák našel na pravém křídle Martina Rejmana, na jehož centr si dobře naběhl Martin Ptáček, míč však mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

 

Další šanci si domácí fotbalisté vypracovali ve čtyřiadvacáté minutě. Aktivní a dobře krající Martin Rejman vyslal do úniku dalšího hráče, který byl v úvodu hodně vidět, Josefa Kozáka, jenž se neukvapil a zpětnou přihrávkou ještě našel ze druhé vlny nabíhajícího Martina Ptáčka, jeho následná střela ovšem postrádala razanci a brankář Jan Sova si připsal úspěšný zákrok.

 

Domácí fotbalisté byli během úvodních třiceti minut lepší a dobou pasáž hry zakončili třetí šancí, obránce Ladislav Gazdík se postavil k rozehrání volného přímého kopu a jeho následnou střelu brankář Jan Sova dokázal skvělým zákrokem vytěsnit na rohový kop. Hosté toho do té doby příliš mnoho nepředvedli, jenže pět minut před přestávkou z ničeho nic udeřili.

 

Neratovice-Byškovice zahrávaly autové vhazování a do šestnáctky se snažily poslat dlouhý míč, ten ale hráči Libiše odvrátili a z následného protiútoku vstřelili úvodní gól zápasu. Brankář Patrik Malina ještě dokázal první střelu reflexivním zákrokem vyrazit, po následném centru a hlavičce Ivana Baratynskyje už byl ale bezmocný a hosté odcházeli do kabin s vedením 1:0.

Neratovice po přestávce nebyly daleko od obratu

Zatímco do zápasu vstoupili lépe domácí hráči, krátce po výkopu druhého poločasu předvedli zbytečnou chybu, kterou mohl potrestat Tomáš Chlapec, ten ale v obrovské šanci selhal a odkrytou bránu přestřelil. Neratovice-Byškovice šance hostů probudila a převzaly iniciativu opět na svou stranu. Hráči Neratovic se tlačili směrem kupředu a v třipadesáté minutě mohli vyrovnat, jenže po závěru uvnitř pokutového území se do zakončení nedostali.

 

Neratovice-Byškovice prohrávaly stále pouze o jeden gól a touževně se hnaly za vstřelením vyrovnávací branky, které se po hodině hry dočkaly. Josef Kozák po krásné kombinaci na pravém křídle přesně odcentroval před bránu, kde se skvěle a rychle zorientoval Václav Vorasický a přízemní diagonální střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance mohli domácí dokonce zápas otočit, jenže z jejich velkého tlaku žádná větší branková příležitost nepramenila. Zápas tak došel do penaltového rozstřelu, v němž byla úspěšnější Libiš.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér FK Neratovice-Byškovice): „Řekl bych že se opakovaly domácí zápasy, co jsme měli předtím. První půli jsme hráli do plných a pak jsme dostali gól z brejku. Libiš tam vlastně nic neměla a na šanci jsme jí vlastně nahráli. Druhou půli jsme hráli svojí hru, ale bohužel jsme dali jenom jeden gól a druhý jsme tam nedotlačili. Paradoxně jsme v našem největším tlaku mohli inkasovat po naší chybě vzadu nastřelila Libiš tyč, takže jsme měli i štěstí. Dopadlo to, jak to dopadlo. Pokutové kopy jsou loterie a nám doma moc nejdou."




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - R. Šulc [-] , L. Gazdík [-] , P. Jína [-] (74. M. Zeman [-] ) - M. Rejman [-] , M. Ptáček [-] (71. M. Chládek [-] ) , M. Lovíšek [-] (82. J. Chrdle [-] ) , R. Kokoška [-] - J. Kozák [-] - V. Vorasický [-] , P. Málek [-]

TJ Sokol Libiš
J. Sova [-] - M. Houžvička [-] , J. Škoda [-] , P. Zuskin [-] , I. Baratynskyy [-] , P. Dušek [-] (74. T. Kvída [-] ) , J. Bezděk [-] (74. R. Čadek [-] ) , J. Kabyl [-] , T. Petr [-] , T. Chlapec [-] , O. Kolísek [-]

ŽK: 57. R. Šulc - 63. J. Škoda . ČK: 80. J. Škoda .
Místo: tráva. Počet diváků: 253. Rozhodčí: Baum Tomáš - ŠIMEČEK Libor, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.