T. Hrdlička 55. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Českém Brodě padl jediný gól, rozhodla podivná penalta


Branky


55. T. Hrdlička (p.)
0

Fotbalisté Tatranu Rakovník zavítali v devátém kole Divize B na horkou půdu Českého Brodu a museli si obejít trojice zkušených hráčů Verner, Gögh a Polášek. O osudu utkání nakonec rozhodla krátce po přestávce sporná penalta, kterou domácí proměnili a radovali se z těsného vítězství 1:0. Zápas hodně ovlinil hlavní rozhodčí, na něhož se mohou hráči Rakovníka právem zlobit poté, co nezvládl správně posoudit dva klíčové okamžiky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran byl po slabém vstupu do utkání lepší

Během úvodních patnácti minut si hráči Českého Brodu vytvořili obrovský tlak, z něhož pramenily dvě velmi nebezpečné střely, ty ovšem zneškodnil parádními zákroky brankář Radek Zach, který nejprve vytáhl famózním zákrokem střelu Jirouška z velké blízkosti a poté si poradil se střelou Michala Klesy. V dalším průběhu zápasu se hra postupem času vyrovnala a více naopak měli za hráči hráči Tatranu Rakovník.

 

Do první šance se hosté dostali po pěkném centru Petra Kučery, když se v pokutovém území prosadil hlavou Stanislav Mařík a jeho následná hlavička zamířila těsně nad. Vzápětí Miloslav Houška vysunul nádhernou kolmou přihrávkou mezi hráči Českého Brodu do úniku Michala Lesniaka, který zatáhl míč do šestnáctky a prostřelil domácího brankáře, následná střela ale rozvlnila pouze boční síť. 

O osudu utkání rozhodly chyby rozhodčího

Domácí se v závěru prvního poločasu snažili posílat dopředu dlouhé pasy, ty však úspěch neslavily a Tatran Rakovník byl lepším týmem na hřišti a krátce po přestávce mohli udeřit. Marek Smola hrající se žlutou kartu zastavil unikajícího Michala Lesniaka, který se řítil do obrovské šance, za taktický faul ale po druhé žluté a následně červené karty ovšem nebyl, protože ji jednoduše neviděl.

 

Hlavní rozhodčí Václav Ježek s největší pravděpodobností pochybil a dvě minuty na to se na něj hostující hráči Rakovníka hodně zlobili, a není se jim divit. Stanislav Mařík se dostal v pokutovém území do kontaktu, a přestože byl u míče jako první, hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Následnou penaltou bývalý ligový hráč Tomáš Hrdlička nepohrdl a přesnou střelou vystřelil svému týmu vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér TJ Tatran Rako Rakovník): „Kluky musím za bojovnost na nasazení pochválit. Nehrálo se v rukavičkách. Bohužel o vítězství domácích rozhodly dva okamžiky, které hrubě ovlivnily celý vývoj zápasu. Musíme se dát dohromady a doma si uhrát body tím správným způsobem.“



Sestavy


SK Český Brod
M. Otáhal [-] - V. Marek [-] (67. M. Medek [-] ) , J. Balík [-] , P. Zdeňka [-] , M. Smola [-] , T. Hrdlička [-] - M. Klesa [-] (73. J. Carda [-] ) , J. Lukeš [-] (90. J. Makovský [-] ) , O. Walter [-] , Z. Šmejkal [-] - R. Jiroušek [-] (62. A. Moravec [-] )

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - P. Vecka [-] , J. Pinkas [-] , M. Houška [-] , L. Kučera [-] - A. Vrána [-] , S. Mařík [-] (80. L. Stuchl [-] ) , D. Santler [-] , P. Kujal [-] (60. M. Pidrman [-] ) , P. Kučera [-] - M. Lesniak [-]

ŽK: 13. P. Zdeňka , 36. M. Klesa , 41. V. Marek - 49. P. Kučera , 54. S. Mařík , 90. L. Kučera .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ježek Václav - TRYZNA Lukáš, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.