1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

10.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Louny zlepšily defenzivní hru, v Libiši to však na body nestačilo


Branky


0

Libiš odehrála proti Lounám v sobotu skvělé utkání a od úvodních minut byla lepším týmem, zatímco Louny nepředvedly směrem vpřed téměř nic. V bráně hostujícího týmu ale podal skvělý výkon Petr Švarc, který zejména ve druhém poločase předvedl několik fantastických zákroků, jedenáct minut před koncem byl ale nakonec překonán a Libiš zvítězila těsně 1:0, i když se na výhře pořádně natrápila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš byla od úvodních minut lepším týmem

Oba týmy se od úvodních minut prezentovali ofenzivním fotbalem a v páté minutě mohl padnout po standardní situaci Libiše první gól, když se po centru do šestnáctky ocitl na hranici malého vápna v obrovské šanci osamocený Ivan Baratynskyy brankáře Petra Švarce ale propálit z otočky nedokázal. Po čtvrthodině hry mohl po centru z levé strany vstřelit gól hlavičkující Roman Čadek, jehož pokus zamířil přibližně dva metry nad.

 

Libiš byla v dalším průběhu směrem vpřed dále aktivnější a ve čtyřiadvacáté minutě se pokusil jeden z jejich hráčů pohotově vypálit zpoza šestnáctky, jeho dalekonosná střela ovšem zamířila mimo. Po půlhodině hry na pravé straně v blízkosti pokutového území vybojovali hráči Libiše standardní situaci, kterou rozehrál Tomáš Kvída, který se technickou střelou snažil míč zatočit přesně ke vzdálenější tyči, brankář Petr Švarc si ale s jeho pokusem hravě poradil.

Dlouhé dobývaní lounské brány nakonec slavilo úspěch

Libiš po přestávce pokračovala v aktivnější hře a byla jednoznačně lepším týmem na hřišti. Největší příležitosti si domácí fotbalisté vytvořili v šestašedesáté mintuě, když nejprve brankář Petr Švarc zneškodnil nebezpečnou střelu Ivana Baratynskyje zpoza šestnáctky a poté si poradil i s následnou dorážkou Tomáše Kvídy, který ze značky pokutového kopu nedokázal míč uklidit v obrovské šanci do sítě.

 

Dvanáct minut před koncem dostal krásnou přihrávku do běhu Patrik Zuskin, který si míč trošku kuriózně přes záda a hlavu pustil do běhu, jeho následnou střelu ale zneškodnil skvělým zákrokem Petr Švarc, poté ale přilétl do šestnáctky z pravé strany vynikající míč, ke kterému se na vzdálenější levé tyči dostal Ivan Baratynskyj a z otočky pravačkou brankáře Loun konečně propálil a vystřelil Libiši nejtější možné vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (trenér TJ Sokol Libiš): „Zasloužené vítězství po zodpovědném a trpělivém výkonu, ve druhém poločase náš tlak sílil, připravovali jsme si šance a bylo otázkou času, kdy se prosadíme. Pochvala pro celý tým, na těžkém terénu to bylo nejen o fotbalovosti, ale také o vůli a nasazení, kluci nepolevovali a šli si za výhrou. Všichni úžasně bojují jeden za druhého a plní stanovenou taktiku, navázali jsme na penaltovou výhru z Neratovic, takže panuje pohoda.“

FK SEKO Louny
Pavel Schettl (trenér FK SEKO Louny): „Bohužel to dnes zase nevyšlo, ale alespoň v defenzivě to bylo výrazně lepší. Čekají nás nyní klíčové zápasy podzimu a musíme se na ně připravit především psychicky.“



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - T. Chlapec [-] , I. Baratynskyy [-] , R. Poništ [-] (65. P. Dušek [-] ) , J. Kabyl [-] , T. Kvída [-] , T. Petr [-] (90. L. Jiráň [-] ) , P. Zuskin [-] , R. Čadek [-] (86. J. Bezděk [-] ) , O. Kolísek [-] , M. Houžvička [-]

FK SEKO Louny
P. Švarc [-] - F. Schettl [-] (46. P. Vokurka [-] ) , L. Koubek [-] (86. J. Baňka [-] ) , M. Minařík [-] (72. M. Havlíček [-] ) , T. Šťourač [-] , R. Němec [-] (86. M. Němec [-] ) , V. Trup [-] , P. Soukup [-] , M. Bednář [-] , M. Říha [-] , K. Krejčík [-]

ŽK: T. Chlapec , 87. J. Kabyl - M. Němec , 60. V. Trup .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duchoň Ivo - ŠTEFAN Michal, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.