Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:00

11.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš zvládla souboj celků z horní poloviny tabulky skvěle, Litoměřice doma inkasovaly pět branek


0

Litoměřice v souboji dvou celků z horní části tabulky vyzvaly na svém hřišti Sokol Libiš, jehož hráči podali na hřišti jednoho z velice kvalitních týmů Divize B skvělý výkon a s přehledem zvítězili ve velice pohledném utkání 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš zaskočila soupeře brzkým gólem

Hosté z Libiše vstoupili do utkání skvěle a po necelých 60 sekundách se ujali vedení, když Houžvička sklepl míč na Ivana Baratynskije a ten zamířil krásnou střelou přesně pod břevno. Libiš na hřišti dominovala a po všech stranách byla lepším týmem, což dokonale dokumentovali dva slepené góly ze třinácté a šestnácté minuty, o které se postarali Petr Tomáš a svou druhou trefou v utkání poté Ivan Baratynskij.

 

Petr Tomáš skóroval po krásné kolmé přihrávce Poništa, který ve vyložené šanci nezaváhal a přesnou střelou zamířil k pravé tyči, zatímco druhý gól Ivana Bratynskije padl po skvělém centru Škody do prázdné brány. Velký podíl na gólové akci má Čadek, který skvěle vybojoval míč a rozehrál ho na Škodu. Další úder pro domácí tým přišel ve 24. minutě, kdy se po Bezděkově centru prosadil Tomáš Chlapec a Libiš odcházela do kabin s dvoubrankovým vedením.

 

Závěr prvního poločasu patřil i přes velice špatný vstup do utkání domácím Litoměřicím, kterým se zásluhou dvou branek během posledních deseti minut podařilo před přestávkou alespoň korigovat skóre, když se v pětatřicáté minutě nejprve prosadil Jakub Novotný, na jehož trefu v poslední minutě prvního poločasu navázal Vít Pavlíček a druhý poločas ještě mohl být zajímavý.

Litoměřice po přestávce utkání nezdramatizovaly

Krátce po výkopu druhého poločasu mohl vstřelit po Škodově centru druhý gól v zápase Tomáš Chlapec, domácí brankář Petr Pechatý se však blýskl skvělým zákrokem. Domácí po šanci Libiše sáhli k několika střídáním, ani ta jim však k překonání hostující obrany dlouho nepomáhala. Na opačné straně naopak udeřil po přesném Bezděkově centru Ivan Baraynskij, který se dostal k odraženému míči a po zazmatkování domácí obrany završil hattrick. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (asistent): „Skvěle odehrané utkání, mám pro mužstvo jen samou chválu, od samého začátku nebylo pochyb, kdo dnes vyhraje. Mužstvo Litoměřic jsem viděl na Meteoru, jejich hra se mi moc líbila. Dnes jsme je jejich hru vůbec nenechali hrát, naopak hru jsme určovali my a byli jsme lepším mužstvem, kromě pohledných akcí jsme přidali pět branek“



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - F. Svoboda [-] , L. Beran [-] , M. Novotný [-] , J. Hála [-] (46. M. Rapavý [-] ) - M. Macháček [-] (25. V. Stožický [-] ) , M. Pokorný [-] (25. P. Tichý [-] ) , J. Novotný [-] , J. Seidl [-] (46. J. Dolejška [-] ) - V. Pavlíček [-] , L. Krejza [-] (78. M. Horváth [-] )

TJ Sokol Libiš
J. Sova [-] - T. Chlapec [-] , J. Bezděk [-] (73. T. Kvída [-] ) , I. Baratynskyy [-] (86. J. Těmín [-] ) , J. Škoda [-] (90. V. Trojan [-] ) , M. Houžvička [-] , T. Petr [-] (88. L. Jiráň [-] ) , P. Zuskin [-] , R. Čadek [-] (92. P. Dušek [-] ) , O. Kolísek [-] , R. Poništ [-]

ŽK: 14. J. Seidl , 29. F. Svoboda , 47. L. Beran , 52. V. Stožický , 66. P. Tichý .
Místo: tráva. Počet diváků: 186. Rozhodčí: Talpáš Petr - TVRDÍK Ivan, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.