R. Veverka 34.
J. Svátek 40. (p.)
2:1
(2:1)
44. M. Chládek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

11.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice těsně porazily oslabené Neratovice, hosté dohrávali deset minut v devíti


Branky


34. R. Veverka , 40. J. Svátek (p.) - 44. M. Chládek (p.)
0

Fotbalisté Lovosic přivítali v 11. kole Divize B na svém hřišti Neratovice-Byškovice, které na horké lovosické půdě rozhodně nehrály druhé housle, jenže se nevyvarovaly dvou chyb, které je nakonec stály výsledek, stejně jako dvě vyloučení. Lovosice v dramatickém utkání zvítězili nad Neratovicemi 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v závěru poločasu

Domácí Lovosice nastoupily do utkání posíleny o hráče druholigového Ústí a od úvodních minut na hřišti dominovali, hostující hráči Neratovic nevěděli během úvodních patnácti minut kam dříve skočit a jen díky fantastickému brankářovi Patriku Malinovi a střelecké impotenci domácích útočníků drželi nadějné jednobrankové skóre.

 

Neratovice se s přibývajícími minutami začaly dostávat více do hry a spoléhaly především na rychlé protiútoky, protože otevřít obranu proti silnému soupeři by se zřejmě rovnalo katastrofě. Po půlhodině hry se ale hosté přece jen chyby v obraně nevyvarovali a po špatně rozehrané standardní situaci otevřel skóre zápasu po rychlém protiútoku domácí Richard Veverka.

 

S hosty to po inkasovaném gólu nevypadalo příliš dobře, obzvlášť, když pět minut před přestávkou proměnil pokutový kop Jan Svátek a poslal Lovosice do dvoubrankového vedení, nicméně naděje Neratovic na dobrý výsledek z hřiště favorita svitla v samotném závěru prvního poločasu, když se po rychlém protiútoku prosadil Michal Chládek, který po skvělé kombinaci mezi Kozákem a Lovíškem zahrával pokutový kop a bezpečně ho proměnil.

Neratovice připravilo o šance na bod dvojité vyloučení

Ve druhém poločase Neratovice-Byškovice zlepšily svou hru a jejich hráči se začali prezentoval přesnými přihrávkami, jejichž zásluhou měli míč častěji na svých kopačkách a začali se dostávat do slibných brankových příležitostí. Největší z nich měl na opačné útočník Josef Kozák, který se skvěle uvolnil v pokutovém území a jeho následná střela skončila na břevnu.

 

Po hodině hry byl ale vyloučen obránce Radek Šulc, který zmařil vyloženou brankovou příležitost domácího týmu poté, co jednoho z unikajících hráčů soupeře taktickým faulem stáhl k zemi. Následovala červená karta, Neratovice však i v deseti usilovali o vyrovnání, Rejman napřáhl ke krásné střele z volného přímého kopu, ale brankář František Marek se proti jeho ráně vyznamenal skvělým zákrokem.

 

Také domácí se po delší odmlce dostali do dvou slibných brankových příležitostí, ty však zneškodnil skvělý brankář Patrik Malina. Deset minut před koncem předvedl stejný faul jako Radek Šulc další obránce Ladislav Gazdík a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Hra v devíti hráčích definitivně zmařila šanci hostů na vyrovnání a domácí si dokráčeli po těsně výhře 2:1 pro tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér): „Zápas jsme nezačali dobře, soupeř nás dostal pod tlak a vytvořil si tři šance, které neproměnil. Poté se hra trochu vyrovnala a měli jsme několik příležitosti, které jsme nedotáhli do konce. Opět jsme dostali laciné góly, když jsme nedokázali zachytit soupeřův protiútok. Do poločasu se nám podařilo aspoň snížit z penalty a vrátit se do hry. Druhou půli jsme už jen nastřelili Kozákem břevno. Na druhé straně nás podržel Malina, když chytil dvě velké šance soupeře. Pak následovala první červená karta pro Šulce a po chvíli druhá pro Gazdíka a bylo po nadějích na vyrovnání."



Sestavy


ASK Lovosice
F. Marek [-] - M. Obrtlík [-] , J. Procházka [-] , J. Pícha [-] , D. Kolář [-] - R. Veverka [-] (69. M. Rašo [-] ) , K. Kratochvíl [-] , A. Holub [-] , M. Faust [-] (89. D. Egrt [-] ) - J. Svátek [-] (91. T. Bubeníček [-] ) , J. Králík [-] (46. P. Šalda [-] )

FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - P. Jína [-] , L. Gazdík [-] , R. Šulc [-] , V. Vorasický [-] - M. Chládek [-] , R. Kokoška [-] , M. Lovíšek [-] (87. T. Dohnal [-] ) , M. Rejman [-] (78. M. Ptáček [-] ) - J. Kozák [-] - P. Málek [-] (89. J. Chrdle [-] )

ŽK: 19. J. Svátek , 53. F. Marek , 62. J. Procházka - 18. L. Gazdík , 36. R. Šulc , 40. P. Jína , 75. M. Lovíšek . ČK: 61. R. Šulc , 80. L. Gazdík .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - POŽIVIL Jaroslav, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.