0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souš doma prohrála s Neratovicemi-Byškovicemi, o osudu utkání rozhodly dva slepené góly


Branky


0

Další domácí utkání Baník Souš sehrál s tradičním divizním celkem z Neratovic-Byškovic. Utkání bylo hráno za pěkného slunného podzimního počasí na hlavní travnaté ploše soušského fotbalového areálu, odkud si hosté z Neratovic po výsledku 2:0 odvezli všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník Souš během prvního poločasu nevyužil několik šancí

Do utkání hráči domácího Baníku nastoupili opět nekompletní, když lídr mužstva Petr Johana chyběl kvůli zranění, které utrpěl v posledním zápase proti Kladnu, zatímco dva zahraniční hráči museli odjet domů. Utkání pro domácí hráče začalo dobře. Již ve čtvrté minutě utkání nacentroval míč z pravé strany do šestnáctky Hynek a domácí kanonýr Václav Štípek hlavou poslal míč těsně nad.

 

Po čtvrthodině hry centroval míč tentokrát z levé strany středopolař Diego a Václav Štípek se opět ocitl v jasné šanci, po které tentokrát hlavičkou orazítkoval břevno. V téže minutě se k zakončení na pravé straně dostal pravý obránce Fiřt, ale jeho skvěle umístěnou střelu k tyči s obtížemi vytáhl hostující brankař Malina na rohový kop. Ve 26. minutě zahrával domácí hráč Hynek přímý volný kop do pokutového území, ale v jasné brankové šanci Štípek nedoskočil, navíc se přitom poranil a musel být delší dobu ošetřován.

 

Dvě mnuty před koncem prvního poločasu byl před bránou Neratovic faulován domácí stoper Bohata a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil Diego, ale svoji střelu ze značky pokutového kopu poslal do břevna, od kterého se míč odrazil zpět do pole, kde jej hostující hráči odvrátili a rozhodčí ještě odpískal nedovolený zákrok na hostujícího brankaře. Do kabin se tak šlo po prvním poločase za bezbrankového stavu 0-0.

Neratovice-Byškovice po přestávce trestaly dvěmi slepenými góly

Druhý poločas byl pro domácí hráče Baníku Souš o poznání horší, než ten první, což dokumentovaly slibné brankové příležitosti Neratovic. Po hodině hry domácí obrana zaspala a míč propadl na pravou stranu hřiště, kde se ze strany řítil sám na brankáře hostující útočník Lovíšek a svou diagonální střelou zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Neratovice-Byškovice vedly 1:0 a o dvě minuty později své vedení ještě navýšily, čímž domácí hráče totálně zaskočily.

 

Do pokutového území z levé strany přilétl centr, který přesně našel hostujícího Chrdleho, jenž se parádně zavěsil do vzduchu a přesnou hlavičkou zamířil ke vzdálenější  levé tyči. Na fotbalisty Baníku Souš poté padla těžká deka a nedokázali se ze dvou slepených branek vzpamatovat. Za zmínku stojí pouze situace, během které byl kapitán Václav Štípek faulován v pokutovém území, ale hlavní rozhodčí druhou penaltu pro domácí tým nedopískal. Utkání už se poté jen dohrávalo a ke smůle domácího týmu a fanoušků skončilo negativním výsledkem 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Pavel Koutenský (trenér): „Jsem zklamán z výkonu ve druhém poločase, zklamán z některých hráčů - především v obranné fázi. První poločas z naší strany určitě kvalitnější, vyjádřený pouze dvěmi tisíciprocentními šancemi, břevnem a neproměněnou penaltou, bohužel zahrála pouze pravá strana. O poločase jsem důrazně upozornil (opětovně) na brejkové situace soupeře, na ztráty míčů a bojovnost soupeře, ale bohužel defenziva zahrála velmi špatně, netakticky a nejistě. Zranění a nedoléčení našich hráčů (především P.Johany) nás velmi limituje a ostatní hráči by si měli vzít příklad z bojovnosti starších a zkušených spoluhráčů včetně jejich pokynů na hřišti. Dvě branky soupeře během tří minut rozhodly o utkání a asi i o pokaženém podzimu našeho týmu, jelikož ztráty bodů na domácím hřišti nás nemůžou poslat výše než ke středu tabulky a ještě s bodovým deficitem na čelo tabulky. Máme před sebou dva zápasy, které musíme odehrát kvalitně a přidat body do tabulky.“

FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér): „Konečně vezeme tři body z venku. Trochu šťastné utkání - v páté minutě dal soupeř, který byl úplně sám na malém vápně, těsně nad. Potom zkoušel Kokoška trefit skoro z půlky osamocenou branku, ale jen těsně jí přestřelil. Před poločasem nedali domácí penaltu, takže při nás stálo trochu štěstí. Ve druhé půli jsme byli šťastnější a dali jsme dvě hezké branky a co je důležité, hráli jsme vzadu konečně s nulou. Takže povedené utkání a vezeme tři body."



Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - P. Ihracký [-] , P. Fiřt [-] , P. Bohata [-] (75. K. Horák [-] ) - J. Hynek [-] , K. Christof [-] , V. Pátek [-] , S. Da [-] (86. V. Popelka [-] ) , J. Zápotocký [-] , Z. Bartoš [-] (62. P. Hlaváček [-] ) - V. Štípek [-]

FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - P. Jína [-] , V. Vorasický [-] - R. Kokoška [-] , M. Rejman [-] (84. J. Šulc [-] ) , M. Lovíšek [-] (75. T. Dohnal [-] ) , M. Chládek [-] - J. Chrdle [-] (89. P. Novotný [-] ) , J. Kozák [-] - R. Šulc [-] , P. Málek [-]

ŽK: 42. S. Da - 55. R. Šulc .
Hráči zápasu: V. Štípek - M. Lovíšek , J. Chrdle .
Místo: tráva. Rozhodčí: Rais Ondřej - POŽIVIL Jaroslav, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.