Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

14.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libiš potrestala chyby soupeře, Rakovník odjel ze hřiště favorita bez bodu


Branky


0

Ve 14. kole divize odjeli hráči Tatranu na hřiště velmi dobře hrající Libiše. K řadě zraněných (P. Kučera, Gögh, Verner, Křivánek) přibyli ještě Pidrman, Kujal a distancovaný L. Beneš. A tak šanci dostali hráči B týmu, kteří rozhodně nezklamali – Čermák, Weis a Jiřík, na pozitivní výsledek to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovníku vyrovnávací gól příliš nepomohl

Prvních deset minut bylo ve znamení tlaku domácích, kteří skoro nepustili hosty na svoji polovinu. V 10. přišel nezapomenutelný okamžik pro domácího kanonýra Ivana Baratynskyyho. Hostující stoper Houška byl faulován a ležel na zemi. Rozhodčí signalizoval výhodu, protože Vecka měl míč. Ten ale při snaze odkopnout míč do autu uklouzl. Nastřelil ležícího Houšku do zad. Od něho se míč odrazil k Poništovi, který jej okamžitě předal Baratynskyymu, jenž byl sám před Zachem a poslal míč do sítě – 1:0.

 

Následoval nával emocí, který trojice rozhodčích zvládla. Tatran po tomto okamžiku nesložil zbraně. Ve 20. min. vysunul Polášek Lesniaka, který sklepl míč na Dominika Santlera, jenž si od lajny vyběhl na střed vápna a nádhernou střelou do šibenice srovnal – 1:1. Ve 35. předvedli domácí rychlou kombinace na jeden dotek. Baratynskyy na vápně sklepl míč do běhu na Pontiše, který byl na hraně ofsajdu. Vnikl do vápna a parádně obstřelil Zacha – 2:1. Minutu před koncem přišla křídelní akce domácích. Následný centr na těžkém terénu špatně skončil. Od Stuchlova těla se odrazil k úplně volnému Houžvičkovi, který tak lacino přišel ke gólu – 3:1.

Krásný zápas nakonec přinesl šest gólů

Do druhé části vstoupil Tatran aktivnější a po většinu času se hrálo na polovině domácích. Velké šance neproměnili Polášek a Stuchl. Hosté se dočkali v 70., kdy Santler v pádu poslal míč na Poláška, jehož centr zastavila ve vápně ruka Zuskina. Míč na značku pokutového kopu si postavil Adam Vrána a poslal Sovu do druhého koutu branky – 3:2. Naděje hostů ale vydržela pouze sedm minut. Domácí zahráli diagonální míč, na který nezareagoval Pinkas. Kvida jej předběhl a bez problémů prostřelil vyběhnuvšího Zacha – 4:2. V závěru mohl snížit Mařík, ale Sova byl u své pravé tyče včas. 

 

Zdroj: tatranrakovnik.ic.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér): „Oproti minulým zápasům to herně nebyl nejhorší výkon, ale opět jsme se nevyvarovali hrubých a netaktických chyb. Proti tak silnému týmu, kterým Libiš je, se toto nesmí stát. Další náš problém je v tom, že hráči nedodržují taktické pokyny, které si řekneme před zápasem. To prostě nejde. Pokud se chtějí hráči takto na hřišti chovat, tak potom na trávníku nemají co dělat. To prostě nejde.“



Sestavy


TJ Sokol Libiš
J. Sova [-] - T. Chlapec [-] , I. Baratynskyy [-] , J. Kabyl [-] (90. J. Těmín [-] ) , J. Škoda [-] (84. J. Bezděk [-] ) , M. Houžvička [-] , T. Petr [-] (88. L. Jiráň [-] ) , P. Zuskin [-] , R. Čadek [-] (67. T. Kvída [-] ) , O. Kolísek [-] , R. Poništ [-] (69. P. Dušek [-] )

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - P. Vecka [-] , J. Pinkas [-] (80. J. Jiřík [-] ) , M. Houška [-] - M. Čermák [-] (60. Z. Weis [-] ) , S. Mařík [-] , L. Stuchl [-] , D. Santler [-] , A. Vrána [-] - R. Polášek [-] , M. Lesniak [-]

ŽK: 10. T. Petr , 72. P. Zuskin , 73. J. Škoda - 10. J. Pinkas , 13. S. Mařík , 20. D. Santler , 82. R. Polášek .
Hráči zápasu: R. Poništ - M. Houška , R. Polášek .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kazda Mgr. Jan - HŮLKA Lukáš, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.