0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpělivá hra Litvínova a brzký gól slavily úspěch, Vilémov vyšel doma popáté naprázdno


Branky


0

Vilémov přivítal na svém hřišti Litvínov, tedy celek ze spodní části tabulky, proti kterému chtěl ukončit sérii domácích neúspěchů a konečně zvítězit. Jenže se tak nestalo, když o osudu utkání rozhodl brzký gól, který vstřelil po necelých 180 sekundách po výkopu Batelka. Hosté se prezentovali skvělou obrannou hrou a hráčům Vilémova téměř nic nedovolili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup Vilémova rozhodl o osudu utkání

Vilémov chtěl do zápasu vstoupit s touhou po vítězství a protržení série špatných výsledků, jenže po necelých třech minutách ho zmrazila nechytatelná a nádherná střela z hranice šestnáctky, kterou se prezentoval David Batelka a vymetl přesně horní roh brány. Poté se hra uklidnila a další šance byla k vidění až po dvaceti minutách, když Jägr našel pěkným centrem Demčenka, jeho hlavička ale zamířila nad.

 

Po půlhodině hry mířil dobře hrající Jägr o poznání přesněji, hostující brankář Jan Pilař ale jeho střelu směřující přesně k tyči vyrazil skvělým zákrokem na rohový kop. Vzápětí Demčenko oplatil Jägrovi předchozí centr, jeho střela z voleje ovšem na skvěle chytající brankáře Jana Pilaře nestačil. V závěru měl šanci ještě Buryánek, který po centru Kopřivy hlavičkoval nad.

Fantastický brankář Pilař udržel čisté konto

Krátce po přestávce mohlo být vyrovnáno, když se po centru Demčenka dostal v pokutovém území do zakončení Vavrouška, jenže jeho střela z otočky byla zablokována jedním z litvínovských obránců, zatímco dalekonosný pokus o přehození Jana Pilaře sice mířil do brány, ale hostující brankář míč opět dokázal vytáhnout mimo tři tyče. Aktivní Demčenko poté společně se svými spoluhráči pokračoval v ofenzivní hře, jenže ta nepřinášela kýžený vyrovnávací gól.

 

Dvadvacet minut před koncem zápasu mohlo být definitivně hotovo, když domácí Michal Khaur napřáhl zpoza šestnáctky k parádní táhlé střele, která rozezvučela břevno vilémovské brány. Na šanci Litvínova bleskově odpověděl na opačné straně Karel Kaňkovský, ani jeho střela ale na překonání famózního brankáře Jana Pilaře nestačila. V závěru Vilémov otevřel obranu, čehož mohl využít Kodeš, jeho střelu ale zneškodnil pozorný Vaňák. Poslední šanci Vilémova zahodil Soukup, který v jediné stoprocentní šanci pálil těsně mimo, a hráči Litvínova se mohli radovat z výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Vilémov
Libor Sklenář (manažer): „Je to škoda, soupeř byl hratelný, ale bohužel nám nevyšlo nic, a tak jsme na podzim již popáté doma ztratily všechny tři body. Věříme, že si to vynahradíme v posledním venkovním zápase, v němž vyzveme Rakovník. Pokud bychom tam neuspěli, strávili bychom zimu v sestupových vodách, což by nebylo příjemné, neboť na jaře budeme hrát sedmkrát doma a osmkrát venku. I když, na druhou stranu to může být naše výhoda, protože se nám venku daří lépe než doma.“




Sestavy


SK Vilémov
M. Vaňák [-] - V. Jirchář [-] , M. Hnízdo [-] , J. Krasnický [-] - T. Jägr [-] , Z. Buryánek [-] (79. M. Soukup [-] ) , J. Kopřiva [-] , V. Jindřich [-] , J. Demčenko [-] (58. K. Kaňkovský [-] ) - A. Vavroušek [-] - L. Demke [-]

FK Litvínov
J. Pilař [-] - J. Bujnovský [-] (22. M. Vrba [-] ) , M. Khaur [-] , M. Prokop [-] - D. Batelka [-] , A. Koudelka [-] (79. D. Holenda [-] ) , K. Kodeš [-] , P. Dragoun [-] , O. Bíro [-] , J. Polák [-] - J. Zigmund [-]

Hráči zápasu: T. Jägr - J. Pilař , D. Batelka .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Pekař Eduard - KRUPA Jan, POŽIVIL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.