1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2015 18:30

14.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střídající Janošík rozhodl utkání, Louny odjely z Chomutova s prázdnou


Branky


0

Fotbalisté Chomutova v pátek večer přivítali na svém hřišti v předehrávce 14. kola Divize B hosty z Loun, kteří až do samotného závěru utkání sahaly po bodu, jenže v nastavení se prosadil střídající Patrik Janošík a svým pozdním gólem vystřelil domácímu týmu cenné vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu toho příliš nenabídl

Pod umělými světly začali lépe hosté. Už ve třetí minutě šel nebezpečný centr před branku hostí, ale nikdo z domácích hráčů Chomutova akci nezakončil. Domácí odpověděli v osmé minutě, ale střela skončila nad brankou Loun. Hrál se spíš bojovný fotbal, bohužel s množstvím nepřesností na obou stranách. Postupně se více dostávali do hry domácí a těsně před odchodem do kabin mohli i otevřít skóre, ale po skrumáži střelec domácích mířil vedle branky Loun.  

V Chomutově dokonale platilo "nedáš, dostaneš"

Druhá půle probíhala podobně, oba celky cítily důležitost utkání a chtěly první vstřelit branku, která by byla s největší pravděpodobnotí rozhodující. Bohužel tato skutečnost svazovala celkům nohy a k vidění bylo mnoho nevynucených chyb a ztrát. Vše zachraňovalo skvělé prostředí a solidní atmosféra stadiónu před pěknou diváckou kulisou. Vše podstatné se odehrálo v posledních minutách utkání.

 

V závěru měli hosté z Loun velkou příležitost strhnout vítězství na svou stranu, když ve středu hřiště vybojovali míč a Jan Vážný se řítil sám na bránu, v rozhodující chvíli si však míč předkopl a jako první u něj byl vybíhající brankář Radek Zaťko. Na opačné straně poté rozjeli smrtící protiútok domácí fotbalisté Chomutova. Marek Vait fantasticky odcentroval z pravého křídla a na vzdálenější levé tyči našel střídajícího Patrika Janošíka, který parádní hlavičkou vymetl vzdálenější pravý horní roh.



Ohlasy k zápasu



FK SEKO Louny
Pavel Schettl (trenér): „Skvělé prostředí i atmosféra, nikoliv fotbal. Na obou stranách hodně nepřesností s minimem šancí. Bohužel my jsme svoji největší šanci v závěru nedaly, soupeř ano a to rozhodlo. V posledních dvou kolech jsme narazily na soupeře, které bylo v našich silách porazit. Bohužel zisk pouze jednoho bodu z obou utkání je strašně málo. Frustrující jsou i rozhodující branky v posledních minutách, které jsme inkasovali v obou zápasech. Čeká nás poslední utkání podzimu a to v domácím prostředí už musíme zvládnout za tři body."



Sestavy


FC Chomutov
R. Zaťko [-] - P. Nový [-] , J. Kopta [-] (85. T. Kunart [-] ) , L. Doksanský [-] (46. M. Dolejška [-] ) , M. Chaloupka [-] (68. P. Janošík [-] ) , M. Vait [-] , D. Zahradník [-] , F. Awuku [-] (86. A. Koštůr [-] ) , M. Grubiša [-] , J. Hyneš [-] , V. Kubík [-]

FK SEKO Louny
P. Švarc [-] - M. Němec [-] , F. Schettl [-] (73. L. Jamrich [-] ) , R. Němec [-] , J. Köchrt [-] (71. M. Minařík [-] ) , V. Trup [-] , P. Soukup [-] (78. J. Baňka [-] ) , M. Bednář [-] (90. J. Vážný [-] ) , M. Havlíček [-] , M. Říha [-] , P. Vokurka [-] (85. P. Zomer [-] )

ŽK: 91. P. Janošík - 27. F. Schettl , 85. V. Trup .
Hráči zápasu: P. Janošík .
Místo: tráva. Počet diváků: 225. Rozhodčí: Brda Jan - MATĚJČEK Milan, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.