1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice doma udolaly Český Brod a zůstávají v popředí tabulky


Branky


0

Neratovice-Byškovice se nacházejí v závěru podzimní části sezóny Divize B ve skvělé formě, kterou potvrdili i v zápase proti Českému Brodu, který na svém hřišti přivítali v neděli odpoledne a po penaltovém rozstřelu zvítězili těsně 1:0. Pro domácí tým to byla třetí výhra v řadě, zatímco Český Brod poprvé po čtyřech zápasech prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou sousedů z horní části tabulky toho příliš nepřinesl

Český Brod byl před vzájemným střetnutím sousedem Neratovic v popředí tabulky a v letošní sezóně se netají svými postupovými ambicemi, na hřišti soupeře ovšem hrál vyrovnané utkání a žádný z týmů nikterak ten druhý nepřehrával. Český Brod měl sice mírnou územní převahu, z té ale nedokázal vytěžit žádnou brankovou příležitost.

 

Domácí brankář Malina měl práci pouze při likvidování standardní situace z šestatřicáté minuty, když hosté poslali do pokutového území Neratovic střílený centr a ten následně prolétl bez teče těsně vedle jeho tyče. V dresu Neratovic-Byškovic měl na kopačce ojedinělou příležitost Drahorád, jeho střela ale postrádala razanci a Klíma si s ní snadno poradil.

O osudu podprůměrného utkání musely rozhodnout pokutové kopy

Druhý poločas byl ze strany domácích Neratovic o poznání tradičně lepší a jejich hráči svého soupeře přehrávali, jenže Český Brod měl velice pevnou obranu, která domácí fotbalisty do žádné příležitosti nepustila. Domácí tak postupem času začali hrozit především ze standardních situaci, jenže ani jednu nedotáhli do zdárného konce.

 

Zápas skončil spravedlivou remízou a oba týmy se utkaly po devadesáti minutách a nerozhodném výsledku v pokutových kopech, ve kterých domácí dokázali po dvou nezdarech vývoj rozstřelu otočit na svou stranu a získali bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér): „Dnes na víc než na dva body to nebylo. Nedokázali jsme vlastně ani pořádně vystřelit na bránu. Byla tam jedna sražená střela z rozehraného přímého kopu. Dnes jsme ani ze standardních situací nebezpeční nebyli. Chyběli nám v nich Jína s Gazdíkem. Dva body ale bereme a jdeme dál.“




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - V. Vorasický [-] - R. Kokoška [-] , M. Chládek [-] , M. Rejman [-] - J. Chrdle [-] (67. M. Lovíšek [-] ) , J. Kozák [-] - R. Šulc [-] , P. Málek [-] , J. Drahorád [-] , M. Ptáček [-] (77. J. Šulc [-] )

SK Český Brod
J. Klíma [-] - J. Carda [-] (61. J. Lukeš [-] ) , Z. Šmejkal [-] , T. Hrdlička [-] , J. Balík [-] - M. Medek [-] , M. Klesa [-] (71. R. Jiroušek [-] ) , J. Stejskal [-] , O. Walter [-] , V. Marek [-] - D. Fikejz [-] (81. M. Brož [-] ) -

ŽK: 35. R. Šulc - 8. V. Marek , 21. O. Walter , 70. M. Medek , 78. T. Hrdlička , 88. Z. Šmejkal .
Místo: tráva. Počet diváků: 270. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - POŽIVIL Jaroslav, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.