Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřice v pohledném zápase zvítězili nad Baníkem Souš


0

Poslední utkání na soupeřově hřišti v podzimní části soutěže ročníku 2015-2016 sehráli hráči Baníku Souš v Litoměřicích, kde v zápase bohatém na góly těsně prohráli 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní část zápasu přinesla dva góly a také červenou kartu

Utkání začali lépe domácí hráči, hned v úvodu si vytvořili převahu, kterou již ve čtvrté minutě utkání dokázali využít, když nejprve hostující stoper Bohata prohrál souboj ve středu hřiště, domácí přečíslili hostující obranu a středem hřiště si na míč ideálně naběhl domácí Vít Pavlíček, který střelou k levé tyči otevřel skóre utkání a poslal Litoměřice do vedení 1:0.

 

Hosté však nečekali na odpověď příliš dlouho a za necelé tři minuty dokázali stav utkání bleskově vyrovnat. Hynek našel parádním centrem z pravé strany kanonýra Václava Štípka, který svou střeleckou smůlu sice neprolomil, ale přesnou přihrávkou našel Wagnera, který zamířil přesně k pravé tyči. Další průběh prvního poločasu byl vyrovnaný bez větších brankových příležitostí, za zmínku stojí vyloučení domácího Jakuba Dolejška, který byl šest minut před přestávkou po druhé žluté a následně červené kartě vyloučen poté, co během úvodních 45 minut předvedl dva ostré zákroky.

Baník Souš početní převahu po přestávce nevyužil

Do druhého poločasu nastupovali hostující hráči s vědomím převahy jednoho hráče v poli, ale jak to ve fotbale bývá opak byl pravdou. Domácí hráči se semkli, bojovali a dřeli, což na hřišti nešlo přehlédnouti. Hráči Baníku byli domácím celkem i v deseti přehráváni, prohrávali osobní souboje a zdálo se, že čekají až to samo přijde, ale nepřišlo.

 

Jedinou výjimkou tvořila situace z pětapadesáté minuty, když se ke gólové hlavičce po centru z levé strany dostal střední záložník Wagner, jehož následná střela zamířila nad domácí branku. Otřepané, ale pravdivé, “nedáš, dostaneš” se hned z protiútoku projevilo, domácí hráči svoji aktivitu proměnili ve vedoucí branku a to v 56. minutě.

 

Domácí útočník na levé straně pokutového území lehce obehrál stagnujícího stopera Petra Johanu, prošel až k tyči hostující branky a přihrávkou pod sebe našel na vzdálenější tyč nabíhajícího Stožického, který míč dorazil do prázdné brány a Litoměřice se podruhé v utkání ujaly vedení, které vzápětí ještě navýšily.

 

Johana nedokázal dostoupit k střelci úvodní branky Pavličkovy, který napřáhl z dvaceti metrů k nádherné střele a zamířil přesně do levého horního rohu Hanosovy brány. Brankář hostujícího celku byl naprosto bezmocný a Litoměřice vedli po hodině hry dvoubrankovým rozdílem. Hosté působili po třetí brance jako opaření, nic jim nevycházel a byli jasně horší.

 

Zatímco hosté předváděli špatný výkon, domácí hráči Litoměřic kontrolovali vývoj zápasu. Jediným hráčem, který v dresu Baníku Souš opět podal velice slušný výkon byl kapitán Václav Štípek, jenž šel svou aktivitou a bojovností svým spoluhráčům příkladem a snažil se je motivovat k lepší hře. Poté se ale zranil Johana, který kvůli poranění ramenních vazů musel předčasně střídat.

 

V úplném závěru ještě hráči Baníku Souš z nenadálé herní situace dokázali vstřelit druhou branku, když se v poslední minutě utkání prosadil střídající Karel Horák, na zaslouženém zisku tří bodů Litoměřic už to ale nic nezměnilo.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Baník Most - Souš
Pavel Koutenský (trenér): „Opětovné zklamání s předvedeným výkonem ve druhém poločase, hráči opět nevzali pokyny z přípravy důsledně a ani upozornění na dva nejlepší hráče Litoměřic (Stožický, Pavlíček) je nepřimělo k bojovnosti, nasazení a hlavně ke splnění úkolů uhlídat strůjce branek domácích, i proto se prosadili oba jmenovaní a byli u všech tří branek. Hrajeme velmi slabě a nedůsledně v obranné fázi a jenom přihlížíme, jak si brankář Hanus kazí svůj účet v naší brance. Ve směru dopředu vůbec nepracují krajní hráči a jediným bojovníkem, který snese souboje (a dost bolavé) je kapitán Venca Štípek (podotýkám nedoléčený). Někteří hráči nejsou hodni nosit soušský dres, protože ze známého "kdo bojuje,může prohrát .....kdo nebojuje, už prohrál," platí pro některé borce jen druhá část! Blahopřeji domácím, že dokázali i v deseti vyhrát a získat tři body.“



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - L. Beran [-] , J. Dolejška [-] , M. Novotný [-] , F. Svoboda [-] - M. Pokorný [-] (70. M. Rapavý [-] ) , V. Stožický [-] , J. Novotný [-] (83. J. Hála [-] ) , J. Seidl [-] , M. Suchý [-] - V. Pavlíček [-] (87. M. Macháček [-] ) -

FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - P. Fiřt [-] , P. Bohata [-] , P. Johana [-] (89. Z. Bartoš [-] ) , V. Popelka [-] - J. Hynek [-] (82. K. Horák [-] ) , V. Pátek [-] , K. Christof [-] , V. Wagner [-] (63. J. Zápotocký [-] ) , S. Da [-] (41. P. Hlaváček [-] ) - V. Štípek [-]

ŽK: 22. J. Dolejška , 26. F. Svoboda , 92. M. Macháček - 59. K. Christof , 60. P. Bohata , 66. J. Hynek , 87. P. Johana . ČK: 39. J. Dolejška .
Hráči zápasu: V. Stožický , V. Pavlíček - V. Štípek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petřík Jan - MUSIL Jiří, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.