M. Faust 71.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

14.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Vedoucí Lovosice potvrdily roli favorita, doma porazily těsně Nymburk


Branky


71. M. Faust
0

První tým tabulky Divize B Lovosice přivítal v posledním domácím zápase v roce 2015 na svém hřišti Polaban Nymburk, který se nachází v klidném středu a v utkání proti favoritovi neměl co ztratit, a podle toho to také dopadlo. Nymburk sahal dlouho po cenném bodu, dvacet minut před koncem o něj ale přišel, když se prosadil Marek Faust.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice se prezentovaly velice pohledným fotbalem

Lovosice vstoupily do utkání velice dobře a po krásné kombinační akci na pravé straně mohl vstřelit úvodní gól zápasu Antonín Holub, který se na přední tyči snažil přízemní přihrávku patičkou usměrnit na bránu a potěšit tak oči všech přítomných diváků, jenže míč těsně promáchl. Další rozruch měli na svědomí opět domácí fotbalisté, když se po centru Karla Kratochvíla ze standardní situace dostal na vzdálenější pravé tyči jeden z jeho spoluhráčů k hlavičce, která směřovala přesně pod břevno, brankář Jiří Havránek ale předvedl fantastický reflexivní zákrok a míč vytáhl nad.

 

Domácí hráči byli nadále lepší a tahali za delší konec lana, což se mohlo potvrdit po střele Marka Fausta, k němuž míč patičkou prodloužil David Šraga, jeho následná střela levačkou z levé strany šestnáctky a v těsné blízkosti tyče zamířila hodně mimo a v hledišti to jen zahučelo. Poté se konečně také dostali ke slovu hosté z Polabanu Nymbur, jmenovitě Michal Bohdan, kterého parádním centrem z rohového kopu našel na vzdálenější tyči Milan Svoboda, a jeho následná hlavička zamířila těsně nad.

 

Na ojedinělou šanci Polabanu Nymburk odpověděl domácí obránce Tomáš Bubeníček, který vyslyšel volání fanoušků po střele a zpoza šestnáctky napřáhl k nebezpečné přízemní ráně, která těsně minula vzdálenější levou tyč. Další šanci měl na kopačce Antonín Holub, kterému na hranici šestnáctky patičkou fantasticky narazil míč Jan Svátek. Holub vzápětí napřáhl k pohotovému halfvoleji, střela mu ovšem vůbec nesedla a zamířila o pořádný kus vedle levé tyče.

 

V závěru prvního poločasu měl na kopačce obrovskou příležitost Marek Faust, který mohl potrestat zaváhání brankáře Jiřího Havránka po malé domů a uklidit míč do prázdné brány, jenže Havránek stačil rychle zareagovat a do zakončení ho skvělým zákrokem nepustil, a tak oba týmy odcházeli do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

 

 

Polaban Nymburk nakonec tlaku soupeře neodolal

 

Druhý poločas začal lépe pro Polaban Nymburk, který mohl potrestat zbytečnou ztrátu míče domácích fotbalistů, střela Luboše Nepovíma z pravé strany šestnáctky ale těsně minula bližší pravý horní roh brány. Po hodině hry mohl po rozehrání standardní sitauce z pravé strany a propadnutém míči na vzdálenější levé tyči prolomit bezbrankový stav Karel Kratochvíl, jenže z dvou metrů zamířil mimo. Další šanci si Lovosice vypracovaly dvacet minut před koncem, když střídající Denis Egrt vyhrál na pravé straně pokutového území osobní souboj a parádním přetaženým centrem našel na vzdálenější tyči nabíhajícího Marka Fausta, který hlavou uklidil míč do prázdné brány a zamířil přesně pod břevno.

 

Vítězství Lovosic mohl v závěrečných minutách pojistit David Šraga, který se řítil sám na bránu a svůj únik se rozhodl řešit technickou přízemní střelou na vzdálenější levou tyč, jeho pokus ale zamířil těsně mimo. Další gól mohl vstřelit střídající David Kolář, který si nejprve na pravé straně vyměnil míč s Denisem Egrtem a na hranici šestnáctky poté Antonínem Holubem. David Kolář se ocitl v blízkosti značky pro pokutový kop ve skvělé střelecké pozici, jeho následná přízemní střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde se blýskl dalším skvělým zákrokem brankář Jiří Havránek. Závěr utkání ještě přinesl dva sporné okamžiky, po kterých se mohla pískat penalta a nebo vylučovat, ale Nymburk už potrestán nebyl a utkání skončilo výsledkem 1:0.

 

 

 

 

Sestřih nejdůležitějších momentů

 

Zdroj: Youtube.com/NepriNET



Sestavy


ASK Lovosice
M. Matějka [-] - J. Pícha [-] , T. Bubeníček [-] , J. Procházka [-] - D. Šraga [-] (89. T. Hrdý [-] ) , M. Faust [-] , A. Holub [-] , K. Kratochvíl [-] , M. Kočí [-] (65. D. Egrt [-] ) , P. Šalda [-] (65. D. Kolář [-] ) - J. Svátek [-] (81. P. Stejskal [-] )

SK Polaban Nymburk
J. Havránek [-] - V. Herčík [-] , M. Peterka [-] , M. Bohdan [-] , M. Svoboda [-] (78. J. Čejka [-] ) , O. Murárik [-] , M. Novotný [-] (84. D. Čemus [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Grospič [-] , L. Nepovím [-] , M. Daněk [-]

ŽK: 9. M. Faust , 67. J. Svátek , 87. D. Kolář - 61. M. Daněk , 85. M. Bohdan .
Hráči zápasu: M. Faust , A. Holub .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.