2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libiš potrápila Nymburk, na body ovšem nedosáhla


Branky


0

O osudu utkání v Nymburku rozhodovala střelecká produktivita, která stála na straně domácího Nymburku. Fotbalisté domácího celku zvítězili v domácím utkání nad Libiší těsně 2:1 a hosté neodehráli vůbec špatný zápas, ba naopak, jenže nedokázali využít slibné příležitosti a dobře rozehraný zápas ztratili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu prožili fotbalisté Libiše

Úvod zápasu nabídl opatrný začátek a žádný z týmů si nevytvořil žádnou vyloženou brankovou příležitosti. V polovině prvního poločasu ale Bezděk našel parádním centrem v pokutovém území Zuskina, který se parádně opřel do míče a skvěle umístěnou hlavičkou poslal Libiš do vedení. To však nevydrželo příliš dlouho, když za necelých deset minut vyrovnal na 1:1 Murárik.

 

Murárik napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, která nepříjemně zaplavala ve vzduchu a od břevna se odrazila za brankovou čáru. Nymburk parádním způsobem odpověděl na vedení Libiše a vypadalo to, že oba týmy odejdou do kabin za nerozhodného stavu, s tím se ovšem nechtěl smířit domácí Tomáš Svoboda, který využil nepřehledné situace v pokutovém území po rozehrání standardní situace a střelou z blízkosti procedil míč do sítě.

Libiš pevnou obranou hráz Nymburku nepřekonala

Fotbalisté Nymburku se o své vedení nechtěli nechat připravit a soustředili se především na obranu, čehož Libiš využila a po vytvoření územní převahy si vytvořila několik slibně vyhlížejících útočných akcí, jenže ani jednu z nich nedokázala přetavit ve vyrovánávací gól, a tak Nymburk uzavřel kalendařní rok 2015 ziskem tří bodů, když v domácím prostředí udolal Libiš těsně 2:1 a předvedl skvělý obrat.

 

Foto: Petr Švancara



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (asistent): „Kluci makali, vedli jsme, ale domácí se dokázali prosadit, a do poločasu skóre otočili. Druhý poločas jsme měli převahu, ale nepodařilo se nám alespoň vyrovnat. Přes dnešní porážku se skláním před naším mužstvem, máme strašně fajn partu, jsem maximálně spokojen s tím, co odvádějí kluci, mají můj obrovský obdiv a musím říct, že se těším na každý trénink a na každý zápas. Za sebe musím říct, jsme šestí se čtyřbodovým odstupem před sedmým a všichni zaslouží můj obdiv a moje poděkování, děkuji nejen za výkony, ale děkuji za váš přístup a teď nás čeká za dva týdny rozlučka v Josefově Dole, já doufám, že si ji pořádně užijeme, musím uznat, že si ji zasloužíte a za celé vedení - děkujeme!“



Sestavy


SK Polaban Nymburk
J. Havránek [-] - M. Peterka [-] , M. Bohdan [-] , M. Svoboda [-] (79. T. Jeník [-] ) , M. Daněk [-] , M. Novotný [-] (91. J. Čejka [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Grospič [-] , L. Nepovím [-] , V. Herčík [-] , O. Murárik [-]

TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - J. Bezděk [-] (66. R. Poništ [-] ) , I. Baratynskyy [-] (46. P. Dušek [-] ) , J. Škoda [-] , M. Houžvička [-] , T. Petr [-] (88. J. Těmín [-] ) , P. Zuskin [-] , R. Čadek [-] (66. T. Kvída [-] ) , O. Kolísek [-] , T. Chlapec [-] , J. Kabyl [-] (88. L. Jiráň [-] )

ŽK: 34. M. Daněk , 66. M. Grospič , 91. T. Svoboda - 36. I. Baratynskyy , 91. L. Jiráň .
Místo: tráva. Počet diváků: 123. Rozhodčí: Štuk Jaromír - BENEDIKT Ladislav, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.