FOTO: Velké překvapení ve Slavonicích, Kunžak si odvezl zaslouženě tři body


Branky


26. P. Marhoun , 47. M. Balík , 54. P. Marhoun (p.) - 3. Y. Sulimenko , 15. T. Mašek , 73. T. Mašek , 76. Y. Sulimenko , 80. F. Fáber
20

Slavonice - Ve 4. kole Okresního přeboru zvítězil Kunžak nad domácími Slavonicemi 5:3. Důležitý moment utkání přišel v 73. minutě, když vyrovnal Mašek a tím spustil brankostroj, který znamenal tři body pro Kunžak. Dvěma góly se blýsk útočník Yurii Sulimenko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Domácí nezachytili začátek prvního poločasu a v 15. minutě prohrávali 0:2, když se trefili Yurii Sulimenko a Tomáš Mašek. Do poločasu, přesně v 26. minutě se podařilo domácím snížit, branku na 1:2 vstřelil Petr Marhoun. Domácí se ve hře trápily, přihrávky nenacházeli adresáta, zbytečné ztráty míče, dezorientace, málo důrazu, naopak hosté hráli jednoduše, aktivně a tvrdě. První poločas skončil těsným vedením hostujícího týmu. 

Přestřelka ve druhém poločase znamenala tři body pro hosty

Do druhého poločasu domácí vlétly jako uragán, v 47. minutě vyrovnával Milan Balík a v 53. minutě z pokutového kopu zvyšoval na 3:2 Petr Marhoun. Do 73. minuty se hrál pěkný fotbal, domácí povzbuzeni vstřelením vedoucí branky bojovali, hosté byli otřeseni vývojem utkání. Sedm minut hrůzy pro domácí. V 73. minutě, po špatném odkopu domácího gólmana nekompromisně zakončoval kunžacký Tomáš Mašek, Hosté se vrátili do zápasu a za tři minuty, přesně v 76. minutě, přímý kop hostů, střelec Yurii Sulimenko poslal míč k pravé tyči a po nepovedeném zákroku domácího gólmana skončil míč v síti. Hosté byli ve hře, domácí utrpěli velkou psychickou ránu. Zmar domácích ale nebyl ještě dokonán, v 80. minutě, po nedůrazu v obraně skóroval František Fáber, 3:5, na tribuně ticho. Do konce utkání se už nic zvláštního nestalo a Kunžak slavil výhru za tři body.

Autor: Martin Skoumal



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): Prohra mrzí, ale musím uznat, že Kunžak hrál pěkný rychlý fotbal, dobře nás dostupovali, hráli tvrdě. Měli jsme problémy se sestavou, asi hodinu před zápasem jsem se dozvěděl, že mi nepřijdou dva hráči, se kterými se počítalo, k tomu omluvený kapitán Trávníček, v našich počtech zásadní problém, na střídačce v domácím utkání jeden hráč, to je hodně špatné. V prvním poločase jsme byli pomalý, malátní, bez koncentrace, bez energie, propadali jsme ve středu hřiště, nedali jsme si přihrávku, neměli jsme tam prostě nic, to co nás zdobilo v minulých zápasech tam nebylo. Další nepříjemná věc nás potkala, když si záložník Žampa asi natrhl zadní stehenní sval, to prokáže lékařské vyšetření, ale musíme počítat s jeho delší absencí a to je pro nás citelné oslabení. Do druhého poločasu jsme se přeskupili, vstřelili dvě rychlé branky, najednou jsme vedli a měli utkání ve svých rukách, bohužel po minelách a nedůrazu jsme obdrželi 3 rychlé branky, i přes to jsme bojovali a snažili jsme se s tím něco udělat, ale na to už nebyl čas a síly, lavička náhradníků zela prázdnotou, pro mě velká ostuda. Při skládání sestavy jsem udělal velkou chybu a do brány jsem postavil nerozchytaného a nedoléčeného Honzu Pospíchala, který samozřejmě chtěl chytat, chtěl nám pomoci, při nedostatku lidí jsem měl v záloze alternativu na pozici gólmana, bohužel. Chybami se člověk učí. Je důležité říci, že jsme si utkání prohráli ještě před tím, než se začalo hrát, několik hráčů nebylo optimálně připravených k zápasu, dva radši nepřišli, dál to nebudu radši komentovat. Hlavní rozhodčí Roman Cigáň a postranní rozhodčí Radek Devera a Tomáš Janovský si zaslouží pochvalu a poděkování. Za domácí hrál výborně střelec dvou branek Petr Marhoun a obránce, záložník, kapitán pro tento zápas a střelec druhé branky Milan Balík.




Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Nikrmajer [-] , M. Přibyl [-] , P. Slabý [-] , F. Žampa [-] , P. Marhoun [-] , J. Anděl [-] , M. Balík [-] , L. Chalupa [-] , M. Bodlák [-] , M. Jahoda [-]

TJ Kunžak
J. Marek [-] - F. Fáber [-] , R. Hrůza [-] , T. Mašek [-] , L. Jirků [-] , D. Bula [-] , F. Vilímek [-] , Y. Sulimenko [-] , D. Karpíšek [-] , P. Hynek [-] , K. Winkler [-]

ŽK: 3. M. Balík , 74. M. Přibyl , 84. P. Marhoun - 27. F. Fáber , 42. Y. Sulimenko , 52. K. Winkler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - DEVERA Radek, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavonice jedou, jasná výhra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích