Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice ztratila dobře rozehraný zápas, v přestřelce slaví Stráž


19

Souboj rezervy Nové Včelnice s Stráží přinesl fanouškům zajímavou podívanou. Domácí měli nakročeno k zisku tří bodů, po neproměněné penaltě ale svůj náskok prohospodařili a nakonec podlehli výsledkem 2:3. Chrudimští mají po dvou zápasech jen jeden bod, Ústí zatím bezchybné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali slibně, ale poločas nakonec skončil rerozhodně

Do Nové Včelnice hosté odjeli bez několika opor základní sestavy. Domácí naopak posílili o několik hráčů "A" týmu. Začátek prvního poločasu se tak odehrával zcela v režiji domácího týmu, který se brzy ujal vedení a v zápětí navýšil náskok na rozdíl dvou branek, když se dvakrát prosadil David Matějka. Strážské mužtvo se rozjíždělo pomaleji a po několika dílčích změnách v rozestavění se pomalu začali dostávat do zápasu. Šance Chovítka a Dvořáka ještě zůstaly nevyužity, hlavička Jakuba Jančury po rohovém kopu však již znamenala snížení na 2:1. Dále se hrál vyrovnaný zápas. Hostům se dařilo využívat především rychlých křídel. Po jednom takovém uvolnění po křídle se podařilo srovnat. Podsclan zatáhl balon po pravém křídle a křížnou přihrávkou přes celé pokutové území soupeře našel na zadní tyči Břetislava Chovítka, který nedal brankáři domácích šanci. Do šaten se tak šlo za stavu 2:2. 

Hosté otočili nepříznivý stav a berou všechny body

Domácí však nesložili zbraně a nedlouho po začátku druhého poločasu se opět ujali vedení, když se trefil Patrik Tušil. Obzvláště kvalitně hrající střed zálohy domácích dělal strážskému mužstvu problémy. I tak si nadále dokázali vytvářet příležitosti, především z rychlých protiútoků. Po jednom takovém byl v samostatném úniku faulován Mikuláštík, za což byla rozhodčím po právu udělena domácímu Lukšovi červená karta. Od toho okamžiku hosté převzali iniciativu a byla otázka času, zda se jim podaří vyrovnat. To se nakonec povedlo. Stráž domácí tým stále tlačila a po faulu na Mikuláštíka v pokutovém území a následně nařízené penaltě, kterou sám faulovaný Vlastimil Mikuláštík proměnil a vyrovnal. To ale nebylo ze strážské strany vše. Po akci z levého křídla, kterou zakončoval v útoku hrající brankář Pavel Rychlý se hosté poprvé v zápase dostali do vedení. To si i přes trochu nervozní závěr zápasu nepustili a z Nové Včelnice tak vezou nečekaně všechny tři body po výhře 4:3.

Autor: Martin Zvára



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
J. Drobilič [-] - P. Jaroš [-] , L. Zápotoka [-] , M. Neubauer [-] , M. Němeček [-] , M. Mojžíšek [-] , J. Matějka [-] , D. Matějka [-] , F. Lukš [-] , D. Tuček [-] , D. Brus [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
O. Skipala [-] - J. Eger [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , V. Čurda [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , M. Podsclan [-] , V. Dvořák [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 27. M. Němeček , 45. D. Tuček , 78. M. Mojžíšek - 87. J. Eger . ČK: 53. F. Lukš .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - FILÍPEK Tomáš, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Včelnice bude doma posílena o hráče z A týmu a měla by zvítězit.