Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kájov doma deklasoval ROMO Český Krumlov osmi góly


Branky


6

Kájov přivítal na svém hřišti ROMO Český Krumlov, který v minulém týdnu ani neodcestoval k zápasu do Křemže. Tentokrát do Kájova dorazil, ale body ani tak nezískal. Domácí rozhodli o svém vítězství třemi brankami již v první půli, aby ve druhém dějství přidali dalších pět gólů. Výsledek je tedy naprosto jednoznačný, 8:0 pro Kájov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v první půli domácí rozhodli o svém vítězství

Hosté nebyli po celý zápas v plném počtu, přesto bojovali až do poslední minuty. Domácí šli trpělivě za vítězstvím a dali několik branek.

 

Úvodní branku vstřelil již v 6. minutě Ondřej Maršál, když nadvakrát překonal brankáře - 1:0.

 

Ve 23. minutě potom zapadl trestný kop kapitána Kájova Davida Čabely přesně do šibenice a domácí tak vedli již 2:0.

 

Když střelu Wernera ve 31. minutě vyrazil brankář hostů jen před sebe a Andrej Didkivsky doklepl do odkryté branky, bylo skóre již 3:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Ve druhé půli přidali Kájovští ještě pět branek

Ve druhém poločase přidalo domácí mužstvo další branky. Nejprve obranný odkop Doubka již tři minuty po začátku druhého poločasu brankář hostujícícho týmu podběhl a Ondřej Maršál doklepl do prázdné branky - 4:0.

 

Hned o šest minut později, v 54. minutě, zpětná přihrávka Maršála našla Filipa Hrdinu, který bombou pod břevno zvyšoval už na 5:0.

 

O dalších deset minut později se prosadil další domácí fotbalista. Luigi Kolaj vyslal tvrdou ránu pod břevno, kterou dal branku na 6:0.

 

V 73. minutě Andrej Didkivsky sklepnul míč na Ondřeje Maršála, který brankou vstřelil gól na 7:0 a zároveň završil svůj hattrick.

 

Domácí příznivci se dočkali ještě jednoho gólu, když v 77. minutě Radim Novotný vybojoval míč na půlce, posunul na Luigiho Kolaje, který placírkou k tyči dal na konečných 8:0.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
M. Sládeček [-] - V. Žilavý [-] , J. Čermák [-] - P. Doubek [-] , J. Sukdolák [-] , Š. Novotný [-] , D. Čábela [-] , I. Didkivský [-] , A. Didkivský [-] - O. Maršál [-] , L. Kolaj [-]

FC ROMO Český Krumlov
T. Bílý [-] - S. Med [-] , P. Žigo [-] , E. Kotlár [-] , A. Kotlár [-] , T. Kasper [-] , H. Joch [-] , D. Hrdlička [-] , P. Ferenc [-] , A. Důnka [-] , R. Dunka [-]

ŽK: 48. F. Hrdina - 19. A. Důnka , 27. T. Bílý , 29. M. Kotlár .
Hráči zápasu: O. Maršál - R. Dunka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Jan - SVOBODA Jiří (N), SIVÁK Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích