Borek zvládl i poslední zápas a přezimuje jako lídr.


Branky


6. J. Frank , 11. R. Horejš , 15. M. Leština (p.) , 47. L. Horejš , 51. L. Horejš
12

Na Borek přijelo poslední mužstvo tabulky TJ Nové Hrady a tak o favoritovi utkání nemohlo být pochyb. Přesto i taková to utkání mohou překvapit a tak domácí Borek nesměl nic podcenit. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DO POLOČASU BYLO ROZHODNUTO

Od prvních minut bylo vidět kdo bude diktovat tempo hry. Hosté přijeli s hodně mladým mužstvem, které sice stačilo s domácími běhat, ale nezkušenost mladých hráčů byla znát. A tak už v 6.min vybojoval R.Horejš ve vápně míč,  přihrál pod sebe na úplně volného Jakuba Franka a ten mířil přesně pod břevno Tomáškovi branky 1-0.  V 11.min zatáhl L.Horejš míč po lajně, přihrávkou našel ve vápně Radka Horejše, který špičkou kopačky umístil míč na zadní tyč pod břevno 2-0. Povedenou patnáctiminutovku domácích završil faul na R.Horejše a přísně nařízená penalta. Tu si postavil matador M.Votruba a nečekaně pro všechny jí rozehrál na Martina Leštinu, který tak zaznamenal svůj první letošní gól 3-0. Kdo očekával další kanonádu domácích musel být zklamán, protože borečtí poté ubrali jejich kombinace byli pomalé a nepřesné a tak se šlo do kabin za stavu 3-0 pro domácí.

DVA RYCHLÉ GÓLY PO POLOČASE

Do druhé půle poslal domácí trenér S.Bryx dva dorostence a ty se mu za to hned odvděčili. Nejprve ve 47.min Ch.Legdan přihrál volnému Liboru Horejšovi a ten s přehledem zvýšil na 4-0 a za 4.min přihrál R.Kostík opět Liborovi Horejšovi ,který jako správný kanonýr poslal míč nechytatelně na zadní tyč 5-0. Domácí měli zápas pevně v rukou a hosty prakticky nepustili do žádné gólové šance. Naopak další góly mohl přidat L.Horejš a O.Vaník, ale oba své pokusy poslali jen do břevna a v další šanci vychytal V.Provoda gólman J.Tomášek. Konec zápasu se dohrával už jen z povinnosti a tak po závěrečném hvizdu mohli domácí slavit, že přezimují na prvním místě OP.

 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Stanislav Bryx (trenér FK Borek): Z naší strany byla hra v první půli neurovnaná i když jsme rychle skórovali , druhý poločas jsme vylepšili a zaslouženě vyhráli . Soupeř byl nepříjemný, bojoval do poslední minuty . "První poločas soutěže" máme úspěšně za sebou a to je pro nás nejdůležitější statistika.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (hráč): To nejhorší na konec. Zázraky se sice dějí, ale to abychom z Borku odjeli s body, by byla větší senzace než Velikonoční, nebo prezidentovo zmrtvýchvstání. Jenže my naši příležitost, aby se o nás ještě dlouho zpívali trubadúři po okolních hospodách oslavné písně, poslali k šípku hned v první patnáctiminutovce. Na což jsme tedy nasadili ověřenou taktiku - Hraj takovou holomajznu, až se ti soupeř přizpůsobí. Ta zafungovala na výbornou a myslím, že i domácí byli místy dost v šoku z toho, jaký dokážou být vlastně dřeváci. Na úvod druhé půle jsme pak opět nasadili naše tradiční - ,,povol - utáhni“, kdy jsme soupeře ukolébali dvěma rychlými inkasovanými góly a domácí tak pak na rozdíl od jednoho amerického herce, pálil do konce zápasu už pouze slepými. Gratulace k zasloužené výhře, ale jen počkejte, až nám ty prcci vyrostou!



Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - M. Michal [-] , M. Votruba [-] , M. Leština [-] - M. Bukovinský [-] , R. Horejš [-] , L. Horejš [-] , J. Frank [-] , D. Eliáš [-] - V. Baščevan [-] , O. Hanžl [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - M. Bican [-] , R. Brousek [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , J. Tomášek [-] , M. Vrobel [-] , K. Šedivý [-] , L. Suchý [-] , J. Stiskala [-] , J. Brousek [-]

Hráči zápasu: M. Leština .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZEVL Karel - PETERKA Josef (N), WEGER Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2021 09:04
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Jan Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Borek je suverén soutěže, který prohrál pouze jedno utkání a jinak všechny přesvědčivě vyhrál. Mají skvělý běhavý tým, který patří do vyšší soutěže. Nové Hrady skvěle rozehráli úvod soutěže, pak bohužel přišlo zranění Petra Silmbroda proti Žabovřeskám a od té doby prohráli 7 utkání a získali pouze bod proti Hluboké. Mladý kádr plný talentů a zkušených borců, kteří se bohužel potápějí v hluboké krizi. Po zápase, který jsem viděl, jak sehrál Borek s Borovanami se bojím vraždění jehňátek. Můj tip: 8:1 Hattrick vstřelí jeden z bratrů Horejšů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích