0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá přejela Oldřichovice


Branky


15. D. Pastušek , 15. J. Janovský (p.) , 35. J. Pietrasz , 70. T. Nový
13

Pod Javorovým vrchem zakončil podzimní část soutěže celek z Horní Suché. Domácím Oldřichovicím nevyšla úvodní patnáctiminutovka, která se výrazně podepsala na konečném výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankové vedení hostů

Hra na začátku prvního poločasu působila neurovnaně a byla k vidění spousta nepřesností. První šanci měli po centru ze strany domácí, ale s prudkou hlavičkou si Lincer dokázal poradit. Po čtvrthodině se k míči dostal Pastušek a ten výstavní trefou zpoza šestnáctky otevřel skóre – 0:1. Sušané poté převzali otěže utkání a vytvořili si do konce poločasu několik šancí. Ve 27. minutě proměnil po faulu na Nového penaltu Janovský. Stejný hráč si pak o osm minut později připsal i asistenci, když zahrával rohový kop, který hlavou zakončil do domácí sítě Pietrasz. Do kabin se tak šlo za stavu 0:3 pro Suchou.

Pátý gól visel ve vzduchu

Druhý poločas se nesl spíše v duchu osobních soubojů a standartních situací. Domácí se dostali k několika slibným příležitostem, ale buď ztroskotali na opět výborném Lincerovi, nebo si naše obrana dokázala poradit. V 70. minutě zachytil rozehrávku domácí obrany Pastušek, nezištně přihrál před prázdnou branku Novému, a ten navýšil na 0:4. Domácí ještě měli v poslední desetiminutovce sérii standartních situací, ale žádnou z nic nedokázali zužitkovat. Ke konci utkání měl obrovskou šanci Pastušek, avšak pověstného bůra nezavršil. Skóre se již nezměnilo a Sušané si tak po zásluze připsali další tři body a čisté konto navrch.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný: Výsledek je pro nás krutý. Ale sami jsme hostům třikrát namazali, a k tomu penalta a výsledek je na světě. Bohužel naše podzimní koncovka je hrůzostrašná! V zimě musíme sehnat nějaké ofenzívní hráče!

Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek - asistent trenéra: Utkání, které jsme od začátku kontrolovali a přidali jsme pěkné góly



Sestavy


TJ Oldřichovice
T. Czernek [-] - R. Janeček [-] , T. Kisza [-] (71. A. Rudzki [-] ) , F. Fryda [-] (46. [-] ) , M. Niemiec [-] (46. M. Polák [-] ) - T. Vlachovič [-] (46. M. Godfryd [-] ) , M. Huťka [-] , D. Adámek [-] , J. Cienciala [-] , M. Machala [-] - M. Samek [-] -

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - R. Kubját [-] , D. Dawid [-] , A. Ševčík [-] (75. T. Sobek [-] ) , J. Rychtařík [-] - D. Pastušek [-] (87. V. Michailidis [-] ) , T. Wojtyna [-] (87. F. Kulich [-] ) , J. Janovský [-] - T. Nový [-] (72. D. Klimprle [-] ) , A. Valášek [-] (75. J. Lukáš [-] ) , J. Pietrasz [-] -

ŽK: 82. J. Cienciala - 38. J. Pietrasz , 55. A. Ševčík .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Machala Petr  - KREŽELOK Ondřej, ŠULOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: David Adámek
Tip experta: výhra domácích

Horní Suchá je na vítězné vlně a 6 zápasů v řadě neinkasovala. S Horní Suchou hrajeme vždy vyrovnaný zápas a pokud nám štěstíčko bude přát a prolomíme smůlu v zakončení, tak by 3 bodíky mohly zůstat “Pod Javorovým”.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza