2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celky s nejlepšími střelci soupeře se rozešli smírně


Branky


13

V posledním kole 1.B třídy sk.C se ve Staříči odehrálo derby mezi místním celkem vedeným trenérem Blahutou a Sedlištěmi, které vede kouč Smítal. Oba celky spojuje, kromě relativně krátké vzdálenosti, také to, že jejich forwardi se bijí o nejlepšího střelce celé soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaulinec kraloval

Utkání začalo střelou kapitána hostů Tomáše Majera do ochranné sítě. Poté se k akci odhodlali domácí, kteří po ose Malý – Vandas – Kaulinec mohli otevřít skóre utkání, ale proti byl brankář Sedliští Krejčok. V 16.minutě už zaslouženě domácí vedli 1:0. Kaulinec se vyhnul ofsajdové pasti a po blafáku brankáři Krejčokovi dovezl míč náš kanonýr až za brankovou čáru. V brance domácích stál opět pozorný brankář Smetana, který předvedl několik skvělých zákroků, a když ve 36 minutě po přihrávce Matuly vstřelil Kaulinec druhý gól, odcházelo se do kabin za stavu 2:0.

Stíhací jízda Sedliští

Ve druhém poločase se domácí chystali dál hrozit z brejků. A i proto, šel na hřiště Míček, který nahradil Quitta a druhou změnou byl příchod zkušeného Koláře místo mladíčka Vokouna, který byl pod hrozbou vyloučení a nebyl zcela zdravotně v pořádku. A právě střídající Kolář v 59. minutě chyboval a hosté Kovácsem snižují na 2:1.

Přesto mohli Trčkou i střídajícím Míčkem přidat staříčtí pojistku, ale jejich samostatné nájezdy nebyly dotaženy do gólové radosti. Trčka mířil nad a Míčka opět vychytal Krejčok. A v závěru utkání přišel trest, v 83 minutě brejk vedený Kaulincem ztroskotal na nepřesnosti. Následný dlouhý odkop domácí nevyřešili bez chyby a po sérii odrazů se dostal míč až k Vlčkovi a ten srovnává na konečných 2:2.

V závěru utkání si už vzal slovo nepřesný sudí na obě strany Schneider, rozdával jen karty s konečným výsledkem 7:2. Končí tak podzim 2021 a radost z něho nemají ani fanoušci Staříče ani Sedlišť. 

Videosestřih utkání

Záznam celého duelu



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta - trenér: Bohužel jsme nedotáhli poločasové vedení 2:0 do vítězného konce, chtěl jsem hru střídáním ještě více oživit, ale zřejmě se to nepovedlo. Celý podzim se nehodnotí příliš dobře, s celky z horního patra tabulky jsme prohráli ( 1.Raškovice 1:4, 2.H.Suchá 0:2, 3. Vendryně 0:3, 4.Věřňovice 1:2, 5.Petrovice 1:3, 6. Hnojnik 0:3, 8.Petřvald 2:3) s celky kolem nás remizovali ( 8. Oldřichovice 1:1, 9. Nýdek 3:3, 11. Sedliště 2:2) a porazili jen týmy za námi (12. Petrovice B 3:1, 13. Baška 2:1, 14. Mosty 7:1). A to není dobrá vizitka trenéra, asi to bude chtít po téměř čtyřech letech nový trenérský impuls. Uvidíme co dál, kádr tady není na to, aby hrál spodek tabulky, vždyť máme v týmu skvělého golmana L.Smetanu, střelce L.Kaulince, řadu zkušených hráčů a dravé mládí. Na podzim nastoupilo alespoň na pár minut celkem 28 hráčů, tak snad se přes zimu dobře potrénuje, a na jaře to bude lepší ve všech směrech, hlavně ať se soutěž konečně dohraje a Staříč se v ní udrží!“




Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - K. Trčka [-] , S. Musálek [-] , D. Kocián [-] , S. Matula [-] (77. R. Jirát [-] ) - P. Jukl [-] , P. Malý [-] , J. Vandas [-] , J. Vokoun [-] (46. [-] ) - T. Quitt [-] (46. M. Míček [-] ) , L. Kaulinec [-] -

FK Sedliště
M. Krejčok [-] - R. Papřok [-] (90. S. Gwozdz [-] ) , D. Ondračka [-] (58. M. Ondračka [-] ) , J. Kovács [-] , J. Pohludka [-] - R. Vlček [-] , R. Krischke [-] , K. Šebesta [-] - T. Majer [-] , T. Kusak [-] (82. R. Krpel [-] ) , Z. Piekarczyk [-] -

ŽK: 30. S. Musálek , 33. J. Vokoun , 33. J. Vandas , 79. L. Smetana , 81. R. Jirát , 90. D. Kocián , 90. K. Trčka - J. Kovács , 77. R. Krischke .
Místo: Staříč. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: David Adámek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané derby fotbalových celků okolo Frýdku. Žádná fotbalová paráda se konat nebude a vyhraje šťastnější tým trenéra Martina Blahuty.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů