2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá potvrdila roli favorita


Branky


14

Do Horní Suchí zajížděl celek Staříče, vedený Martinem Blahutou. Horní Suchá útočí na nejvyšší příčky tabulky a proti Staříči, byla rozhodně favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky z úvodních 15 minut daly utkání ráz

Sušané nastoupili bez svého kapitána Janovského, kterého ve středu hřiště nahradil Přichystal.Trener Staříče Blahuta měl skládání sestavy o mnoho složitější. Na lavičku náhradníků usedl pouze Hromádka, Jirát a veterán Michna. Z rozsáhlého seznamu absentérů vyberme například nejlepšího střelce Staříče Kaulince nebo dlouhodobě zraněného Krpce či Királyho. Celkem tento dlouhý seznam čítal 14 hráčů, kteří už letos minimálně jednou do utkání v zeleno-černých dresech nastoupili. I proto trenér Staříče vsadil na neobvyklou formaci 5-5-nikdo.

 

Úvod utkání nabídl na obou stranách důraz i kvalitu, která musela oko diváka potěšit. O to víc pak domácí příznivce, když Sušané již po čtvrthodině vedli o dvě branky, o které se postaralo duo Přichystal a Kux. Od té doby však hra opadla a hrál se víceméně průměrný fotbal. Domácí s dvoubrankovým polštářem spíše vyčkávali, co předvedou hosté ze Staříče. Ti měli několik slibných příležitostí, ale ztroskotali na výborném Lincerovi.

 

Své šance měli i Sušané, ale také na druhé straně byl na utkání dobře připraven brankář Smetana a více než dvě branky ve své síti nedovolil. Ve 40. minutě neproměnil pokutový kop Wojtyna. Na každé straně pak ještě zazvonila branková konstrukce, ale skóre se již nezměnilo. 

Průměrný fotbal s minimem šancí

Druhá půle ¨začala první akcí domácích, která nebyla úspěšná. Proto ve 48. minutě v tutovce, selhal nejzkušenější hráč hostí Jakub Vandas, jehož placírka z hranice penalty skončila nad břevnem. V 55. minutě střídá Říhu rychlonohý Jirát a hosté začali ještě víc hrozit z brejků.Po jednom z nich byli před „16“ faulováni a trestňák Musálka skončil ve zdi, dorážku Trčky  vyrazil Licer a Kocián rybičkou trefuje tyč. Za dvě minuty je na tyčky srovnáno, ale šance Staříče pokračují. V 70 minutě předvedl Jirát fantastickou věc, ale jeho únik přes půl hřiště zastavil znova famózní Lincer. A Lincer předvedl v 72 minutě další ohromný zákrok, samostatný nájezd  Matuly zastavil špičkou kopačky. Poté se zranil Jirát a hostům došly síly na nějaký závěrečný tlak,

 

 

Hráči Horní Suché si tak dokázali připsat další tři body do tabulky, a navíc dokázali udržet již osmé čisté konto v sezóně. Za zmínku stojí také výkon Dominika Pastuška, který již několik zápasu i přes svůj nízký věk podává nadstandartní výkony.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Tomáš Wojtyna: Měli jsme dobrý start do utkání a do 20. minuty jsme ho v podstatě rozhodli. Přestože jsme nehráli tak dobře jako minulý týden proti Interu, v průběhu utkání jsme mohli přidat dalších 7 branek, své šance jsme však neproměnili.

FK Staříč
Martin Blahuta - trenér: Bohužel nezachytili jsme úvod utkání, Koty nás nechal ve hře chycenou penaltou a ve druhém poločase jsme pálili šance, Kdybychom dali kontaktní gól, měli by domácí velký problém utkání dovézt k vítězství, bylo sice zasloužené, ale my jsme si dokázali, zvlášť ve druhé půli, že naše postavení v tabulce neodpovídá síle týmu.Prostě chybí nám kondice, vždyť někteří hráči z pracovních důvodů ( někdy i z jiných) v říjnu netrénovali, za to hráči Suché mají mladý tým a trénují prý v 15 lidech, o tom se mi může jen zdát.Musíme se dobře připravit na Sedliště a vyhrát, tím by byl částečně podzim zachráněn!



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - D. Dawid [-] , F. Kux [-] (46. A. Valášek [-] ) , T. Nový [-] (69. T. Sobek [-] ) , R. Kubját [-] , J. Pietrasz [-] , T. Wojtyna [-] (85. D. Klimprle [-] ) , D. Pastušek [-] (85. F. Kulich [-] ) , J. Rychtařík [-] , A. Ševčík [-] , F. Přichystal [-]

FK Staříč
L. Smetana [-] - K. Trčka [-] , S. Musálek [-] , D. Kocián [-] , S. Matula [-] , J. Vokoun [-] , J. Vandas [-] , Z. Říha [-] (55. R. Jirát [-] ) , P. Malý [-] , P. Jukl [-] , T. Quitt [-] (85. J. Baszczynski [-] )

ŽK: 30. F. Přichystal , 59. J. Pietrasz .
Místo: Horní Suchá. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - JONSZTA David, BUTORA Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 10:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 14:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 23:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:01

Tip experta: výhra domácích

Horní Suchá je na tom herně určitě lépe. Nad Staříčem vyhraje minimálně o 2 branky.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 10:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2021 22:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2021 13:58

Tip: výhra domácích