1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolná prohra Oldřichovic v Petřvaldu


Branky


15

Zápas blbec, tak by se dal charakterizovat zápas mezi Petřvaldem a Oldřichovicemi z pohledu hostů z okraje Třince. Tým trenéra Miloše Koloničného možná nezažil smolnější duel, než byl právě tento. V článku naleznete záznám celého duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřichovičtí lepší, Janča čaruje

Domácím stále scházel zraněný Zajíček, který je již několik týdnů mimo hru, z důvodu zraněné ruky po souboji v utkání s Nýdkem. Dále chyběli Mikulec a Matějek. Naopak co se opor týče tak nechyběl stoper Marek, brankář Janča ani kapitán týmu Kostka. Trenér Koloničný tentokrát postrádal ze základní sestavy, která vyběhla v minulém utkání v Sedlištích pouze Janečka, místo kterého se dostal do hry Adámek. Jinak byla sestava naprosto totožná s vítězným duelem. 

Od úvodních minut byli hosté lepším týmem, s častějším kontaktem kopaček na míči. Defenziva Petřvaldu umělému tlaku hostí celkem odolávala. V 6.minutě měl hostující brankář Bašanda štěstí, když mu malá domů podjela pod nohou a míč naštěstí minul bránu a toto zaváhání skončilo jen rohovým kopem, ke kterému, tak domácí přišli jako slepý k houslím. S následným rohovým kopem si obrana v klidu poradila. 

Po této ojedinělé standardní situaci petřvaldských, se míč opět točil více přes kopačky oldřichovických, kteří svou kombinační hrou často marně hledali cestu k ohrožení Jančovy svatyně. 

Ve 14.minutě přišel další rohový kop domácích, který k ohrožení oldřichovické brány nevedl. Míč skončil po odehrání jednoho ze zadáků hostí v autu a z následného vhazování se k domácí dostali k zakončení na přední tyč, nicméně změnu skóre nepřipustil Bašanda, který střelu srazil na další rohový kop. Ten skončil stejně, jako jeho předchůdci, tedy bez většího nebezpečí pro Bašandu. 

Ve 28.minutě se stal zřejmě nejzásadnější moment první půle. Novotný uniká obraně Oldřichovic a Bašanda proti němu startuje. Když dojde ke střetu, tak se Novotného koleno střetává s hlavou oldřichovické jedničky, která, jak se později ukazuje trefila Bašandu do nosu. Bašanda odvezen do nemocnice a posléze podstupuje operaci. Nějakých pět minut se nehraje a do brány hostí přichází náhradní brankář Czernek. V duelu se ovšem docela přiostří a padají i první karty za fauly. Nejprve Kršák v 36.minutě a hned na to na druhé straně Fryda v 39.minutě. Do konce poločasu se skóre nezmění a týmy jdou do kabin za stavu 0:0.

 

Záznam utkání:

branka: 1:34:40

chycená penalta: 1:00:20

zranění brankáře: 24:38

Šťastný střelec Nalevajka

Do druhé půle vstoupili hosté výborně. Jejich aktivita vyústila v sérii rohových kopů. Po jednom z nich, v závaru fauluje domácí Lachman jednoho z hráčů Oldřichovic a sudí nařizuje pokutový kop. K penaltě se staví Miroslav Samek. V ten moment to vypadalo že to s domácím trenér šlehne. Domácí Brankař Janča však výborným zákrokem penaltu chytá (konečně chytil něco jiného, než rýmu a navíc zachránil domácího trenéra před infarktem.)

Jestli si někdo myslel, že chycená penalta domácím pomůže, tak se pletl. Hosté dále útočili a nedali domácí obraně vydechnout. Domací defenziva v čele s výborným brankářem Jančou drží naděje Petřvaldu na bodový zisk. Výborný presink hostujícího týmu, dělá domácím velké problémy. Hráči petřvaldského HEPA nejsou schopni se dostat za půlku, o tom že by ohrozili hostujícího brankáře, nemůže být ani řeč. Hosté hrají do plných, a to se jim nakonec stane osudným.

Protože v 86. minutě hostující obránce Huťka chybuje na polovině hřiště. Míče se zmocnil domácí žolík a legenda v jedné osobě Nalevajka, který přihrává Kostkovi, ten mu míč vrací a domací útočník běží sám na brankáře a nedává mu šanci 1:0. Hosté vrhají všechny sílý do útoku, ale větší šanci už si nevytvoří, naopak podruhé mohla skórovat legenda Petřvaldu Nalevajka, tentokrát však bránu netrefil.



Ohlasy k zápasu


TJ Petřvald
Dominik Knorr: Od začátku to byl pro nás hodně těžký zápas, soupeř byl lepší. Nebyli jsme si schopni dát ani přihrávku, ale naštěstí jsme ubránili jejich tlak, ve kterém nás podržel gólman. Měli jsme jednu šanci ke konci druhého poločasu kterou jsme využili a zápas s velkým štěstím vyhráli.

TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Totálně zpackaný zápas, ve kterém se zranil brankář Bašanda (zlomenina nosu a následná operace), neproměněná penalta Samkem a chyba Huťky v 86. min. = porážka a odjezd domů bez bodů.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - J. Sklepek [-] (46. R. Lachman [-] ) , D. Knor [-] , T. Fismol [-] , T. Budina [-] - M. Fismol [-] (84. M. Sobek [-] ) , O. Kostka [-] , D. Kršák [-] , L. Voříšek [-] (46. O. Cudrák [-] ) - F. Marek [-] , R. Novotný [-] (70. [-] ) -

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] (28. T. Czernek [-] ) - M. Huťka [-] , D. Adámek [-] (62. M. Polák [-] ) , J. Cienciala [-] , T. Vlachovič [-] - L. Rakowski [-] (46. M. Godfryd [-] ) , F. Fryda [-] (62. L. Michálek [-] ) , T. Kisza [-] , M. Machala [-] - M. Samek [-] , M. Walek [-] -

ŽK: 36. D. Kršák , 51. R. Lachman , 56. F. Marek , 75. D. Knor , 90. J. Janča - 39. F. Fryda , 76. M. Polák .
Místo: Petřvald. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jantoš Pavol  - PLONKA Karel, ABSOLON Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2021 15:41
https://youtu.be/N8YI2ztctko
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 10:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 14:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 23:03

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:01

Tip experta: výhra hostů

Souboj týmu ze středu tabulky. Tady věřím více Oldřichovicím, herně jsou na tom podle mě lépe.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 10:44

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2021 22:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2021 13:58

Tip: remíza