1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovicím bod zachránil Cienciala


Branky


15

Vyrovnaná partie se odehrála na hřišti pod Javorovým, kam zavítal TJ Sokol Hnojník. "Odveta" za porážku v letní přípravě se hnojnickým ale nepovedla. Díky šťastné trefě Jiřího Ciencialy z poslední akce utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů zařídil navrátilec Lachowicz

V Oldřichovicích se od začátku hrála otevřená partie. Už ve 3.minutě se do velké šance dostal Lukáš Brzuchanski, ale tváří v tvář Bašandovi neuspěl. Oldřichovický brankář podržel svůj tým. Šance se střídaly na obou stranách a v další se objevil Grochal, kterého opět vychytal Bašanda, to se psala minuta deváta. Poté se hra víceméně vyrovnala. Tvrdé nepokropené hřiště malinko ztěžovalo kombinaci obou celků a zároveň paradoxně i obráncům obrannou činnost díky nepředvídaným odrazům míče. 

Skóre se tedy změnilo až ve 38.minutě utkání, kdy přišel centr z pravé strany do vápna Oldřichovic a Jiří Lachowicz otevřel z voleje skóre - 0:1. Hned za tři minuty mělo, než mohlo být srovnáno -  Michálek z pěti metrů trefil skvěle postaveného Lamoše. 

Do kabin, tak šli spokojenější hnojničtí.

Festival zahozených šancí v úvodu poločasu a gólová tečka

Druhý poločas a 47.minuta utkání. Jak už bylo řečeno, tvrdé hřiště kombinaci nepomáhalo a i díky tomu se do dalších samostatných úniků dostali hráči Hnojníku. Nejprve to byl aktivní Brzuchanski, který se dostal k míči na polovině hřiště po obrovské chybě domácího stopera a postupoval sám. Bašanda byl ale z těchto momentů nepřekonatelný. O necelé dvě minuty později se totožná situace opakovala - opět po chybě se do úniku dostal hráč Hnojníka a Bašanda tentokrát vyrážel na roh. Z něj nic nebylo a o tři minuty později se do slibné šance dostal Walek, ten ale bránu přestřelil. 

V 83.minutě došlo k vyloučení. Zábelka unikal obraně domacích a byl zatažen před šestnáctkou za dres, čehož si sudí všiml a odpískal přímý kop. Stoper Polák šel předčasně do sprch. Přímý kop poslal Kaňok těsně vedle pravé tyče. 

Domácí se i v oslabení nadechli k závěrečnému tlaku, který gradoval v nastavení, nejprve se krásnou ranou předvedl kapitán Janeček, tu ještě Lamoš vyrazil na roh. Na něj přišel i brankář Bašanda. Ten při něm sehrál zásadní roli, kdy odclonil bránící hráče Hnojníka a míč spadl na hlavu Ciencialy, který srovnal v 93.minutě na 1:1 a zařídil dělbu bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný: S Hnojníkem jsme uhráli šťastnou,ale zaslouženou remízu. Skvěle nás podržel v prvním a na začátku druhého poločasu brankář Bašanda, když na něho čtyřikrát postupovali sami hostující hráči! My jsme měli v prvním poločase jednu tutovku, kterou hnojnický brankář chytil.Ve druhém poločase jsme přežili dvě 100% šance hostů. Poté jsme převzali otěže hry, ale naše snaha vyrovnat byla marná. Štěstí se k nám přiklonilo v nastavené době hry, kdy při kopu z rohu jsme poslali do vápna brankáře Bašandu, který odclonil hostujícího hráče a Jiří Cienciala nádherně hlavou zavěsil míč do sítě. Byl to prostě Bašiho zápas!

TJ Sokol Hnojník
Alois Mikunda: Mrzí mě, že jsme za stavu 1:0 nevyžili dva úniky. Oba naši hráči šli úplně sami, za sebou neměli nikoho tři metry. Škoda, že jsme neměli Karla (Macečka), ten by si s tím věděl rady. Myslím si, že pokud bychom zvýšili, zlomili bychom je. Celkově jsme v utkání měli více šancí, měli jsme k výhře blíž, ale neuhlídali jsme roh a domácí vyrovnali. Je to škoda.



Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Polák [-] , M. Samek [-] , R. Janeček [-] , T. Kisza [-] (79. L. Rakowski [-] ) - M. Godfryd [-] , M. Niemiec [-] (46. M. Huťka [-] ) , M. Machala [-] - L. Michálek [-] (46. M. Walek [-] ) , D. Adámek [-] , J. Cienciala [-] -

TJ Sokol Hnojník
M. Lamoš [-] - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] , J. Kozel [-] , A. Klus [-] - Š. Grochal [-] , V. Zábelka [-] , V. Kaňok [-] - D. Bolek [-] , J. Lachowicz [-] , E. Oborný [-] -

ŽK: 32. M. Samek , 76. D. Adámek , 90. J. Cienciala - 70. L. Brzuchanski . ČK: 83. M. Polák .
Místo: Oldříchovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pasterčák Jozef - BEDNÁŘ Marcel, KASZPER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí tým si minulé kolo zastřilel v Mostech, teď je ale čeká úplně jiný soupeř, který je kvalitou úplně jinde očekávám vyrovnaný zápas, který ale nakonec zvládnou hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích