Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Mosty u Jablunkova opět vyhořely, srazil je Staříč


Branky


15

Úvodní utkání víkendu obstaral duel Staříče, který přivítal poslední Mosty u Jablunkova. Tým vedený trenérem Martinem Blahutou vstupoval do utkání proti týmu, který doposud prohrál všechny zápasy minimálně o 3 branky, jako obrovský favorit. Staříč roli potvrdil a nadělil Mostům sedmičku.

V článku naleznete také sestřih utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní desetiminutovka prakticky rozhodla

Staříč do utkání vstoupil i s jedním dorostencem v základní sestavě. Premiéru si odbyl mladý Jan Petržela a okořenil ji i první trefou v mužích.

 

Úvodní minuty patřily oběma celkům. Nejprve se už ve druhé minutě prosadili domácí, po krásném pasu Stanislava Musálka se prosadil aktuálně již nejlepší střelec soutěže Lukáš Kaulinec - 1:0. Stejný hráč minutu na to trefuje tyč. 

 

Hosté, za které chytal bývalý hráč Staříče František Musil se připomenuli v šesté minutě, když rovněž nastřelili brankovou konstrukci a poté i boční síť. 

 

V 10.minutě se domácí fanoušci opět radovali. Trčkův centr si smolně srazil do brány stoper Petr Šafařík 2:0.

Poté se objevují šance na obou stranách, namátkově dvakrát selhal Kaulinec a jednou mladý Petržela.

Ve 40.minutě se připomínají i hosté, a to když trefují břevno.

Staříč přidal pět branek

Do druhé půle vstoupil aktivněji domácí. Kaulinec hned ve své první příležitosti vyzkoušel pevnost brankové konstrukce, nastřelil opět tyč. O pár momentů později se prosazuje mladíček Petržela.

 

V 51.minutě dává branku Stanislav Musálek a o devět minut později se trefuje opět Lukáš Kaulinec. Skóre dění na hřišti je aktuálně 5:0.

 

Staříč postupně střídá hráče, aby si za rozhodnutého stavu co nejvíce zahráli i ostatní, proto na hřiště z lavičky postupně přichází Baszczyňski, bratři Klečkové, Hromádka.

 

V 74.minutě dává desátý gól v 5 utkáních opět Kaulinec a upravuje skóre na 6:0.

Posledním střelcem domácích byl Quitt, který se trefil po svém návratu do staříčské sestavy. 

Hosté, poté kosmeticky upravují výsledek díky trefě Kufy na 7:1, v 83.minutě.

 



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta - trenér: Po pěti kolech máme 7 bodů, žádná sláva ani žádná hrůza. Bohužel pořád měníme sestavu, pokaždé chybí někdo jiný a na hře je to vidět. Byly to dnes opravdu jen povinně získané body, proti soupeři, který asi moc bodů na podzim nezíská. A kolik jich uděláme my? Tak to je na věštění z křišťálové koule.




Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] (60. J. Baszczynski [-] ) - K. Trčka [-] (68. M. Hromádka [-] ) , S. Musálek [-] , D. Kocián [-] , P. Velička [-] - J. Vandas [-] (77. T. Quitt [-] ) , P. Jukl [-] , L. Kaulinec [-] - J. Petržela [-] (60. P. Klečka [-] ) , P. Krpec [-] (68. P. Klečka [-] ) , P. Malý [-] -

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
F. Musil [-] - P. Šafařík [-] , R. Drong [-] , A. Puczok [-] (79. J. Fuják [-] ) - D. Kufa [-] , S. Kufa [-] , O. Jochymek [-] , M. Samiec [-] , L. Bednár [-] - P. Kolář [-] , R. Szotkowski [-] -

Místo: Staříč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Poledník Radek  - ZÁVODNÝ Vít, VYKOPAL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase věřím hráčům domácího týmu, které táhne kanonýr Kaulinec očekávám, že nějaký ten gol zase přidá a domácí s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích