Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Mosty se nadále trápí


Branky


14

Otloukánkem soutěže by se dal nazvat tým z Česko-slovenského pohraničí, tedy Mosty u Jablunkova, kam zavítaly Oldřichovice. Ty v utkání potvrzovaly roli jasného favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cienciala řádil

Domácí přivítali Oldřichovice, tedy tým, který byl doposud malinko za očekáváním, a který si zároveň mohl na půdě posledního celku výrazně vylepšit skóre, což se nakonec podařilo. Velkou zásluhu na výsledku 0:7 má Jiří Cienciala, který byl u prvních čtyř branek svého týmu a zapsal, tak 3+1 do statistik.

 

Cienciala, který nastoupil na hrotu útoku oldřichovické sestavy se domácím uvedl hned v 5.minutě utkání, kdy na zadní tyči sklepával míč pro Michálka, který tak otevřel skóre utkání - 0:1.

 

Na druhou branku si diváci počkali do 18.minuty. To se již Cienciala zapsal mezi střelce. Svou první branku vsítil krásně po zemi k tyči po přihrávce Machaly. 

 

Po půlhodině hry se skóre opět měnilo. Po rohovém kopu si míč našel nekrytý Cienciala a z half-voleje jej poslal do pravého horního rohu - 0:3.

 

Domácí se ozvali ve 41.minutě, samostatný únik, ale zlikvidoval Bašanda. Naopak platilo klasické nedáš-dostaneš a po centru Machaly míč neuklidnil do brány nikdo jiný než Jiří Cienciala, který tedy zapsal hattrick v úvodním poločase. Poločasové skóre tedy psalo výsledek 0:4.

Oldřichovice přidaly další tři branky

V úvodních minutách druhé půle měli domácí tři vyložené šance po chybách hostující obrany. Jejich samostatné úniky na bránu v 52. ani dvakrát v 56.minutě ke gólu nevedly. Všechny šance domácích ztroskotaly na zkušeném Bašandovi.

 

O pět minut později se proto ozvali opět hosté. Zoubek si navedl míč do šestnáctky a svou samostatnou akci zakončil k tyči. Na jeho střelu brankář Musil nedosáhl - 0:5. 

 

V závěru utkání se prosadil ve skrumáži těl střídající Walek a zvýšil debakl domácích na 0:6.

 

Tečku za utkáním napsal minutu před koncem střídající Fryda, který si míč ladně zasekl a napálil jej pod břevno branky střežené Musilem.



Ohlasy k zápasu



TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Trochu jsme překopali sestavu a změnili rozestavení! Tah dát Jiřího Ciencialu do útoku nám náramně vyšel. V rozmezí od 19 - 41 min. se blýskl hattrickem a ještě přihrál na jeden gól. Pochvalu si zaslouží nejen on, ale i ostatní hráči a hlavně brankář Bašanda, který domácím zlikvidoval čtyři samostatné úniky(41 min.,52 min. a v 56 dvě po sobě). To byly pro Mosty 1000% šance. Kdoví jak by to vypadalo. Za tu laxnost ve druhém poločase se na hráče trochu zlobím. Poté už jsme kralovali až do konce a přidali další tři branky!



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
F. Musil [-] - D. Fuják [-] , S. Kufa [-] , M. Turek [-] , O. Jochymek [-] - F. Malik [-] (75. J. Fuják [-] ) , P. Szlaur [-] (38. P. Kufa [-] ) , M. Samiec [-] (75. A. Puczok [-] ) - J. Gazur [-] , J. Kajzar [-] (36. J. Szotkowski [-] ) , R. Drong [-] (46. R. Szotkowski [-] ) -

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - D. Adámek [-] , J. Cienciala [-] (62. M. Walek [-] ) , M. Machala [-] , M. Niemiec [-] (69. A. Rudzki [-] ) - M. Polák [-] , M. Samek [-] , O. Zoubek [-] , T. Kisza [-] (62. F. Fryda [-] ) , M. Godfryd [-] (69. O. Plevko [-] ) - L. Michálek [-] (75. L. Rakowski [-] ) -

ŽK: 27. J. Gazur , 28. R. Drong .
Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kolarský Michal  - KREŽELOK Ondřej, KRPEL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip experta: výhra hostů

Tady vsadím na hosty, domácí se zatím trápí, nemají asi široký kádr, když nastoupil v minulém kole i 60 letý trenér.

Tip: výhra hostů