3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně proti Staříči potvrdila roli favorita


Branky


38. B. Klus , 63. R. Pliska
14

Lídr tabulky 1.B třídy sk.C hostil ambiciózní FK Staříč. Domácí v utkání neponechali nic náhodě a Staříč odjel domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo skoro čtyřicet minut

V sobotním utkání na půdě první Vendryně se představila Staříč, která se chtěla pokusit o zisk nějakých bodů.

Hned v prvních minutách se do obrovské šance dostal domácí Szarzec, ale brankáře Smetanu neprostřelil. Zbytek poločasu byli nebezpečnějšími hosté, kteří nedokázali proměnit hned tutové šance a nevyužili, tak pomalého rozjezdu domácího týmu.

V 38. minutě padla první branka, kterou vstřelil domácí útočník Klus, který dostal míč za obranu. V těchto situacech se obvykle nemýlí a otevírá i v tomto případě skóre utkání. Tímto gólem se konečně dostali domácí do herní pohody.  

Převaha domácích

Ve druhém poločase domácí jasně dominovali. Staříč neměla v druhém poločase skoro nic a po krásném gólu Plisky na 2:0 se radovali domácí příznivci podruhé. Střídající Robin Pliska se dostal k odraženému míči a vnikl do šestnáctky, kde se prokličkoval mezi třemi protihráči a po následné kličce brankáři zvyšoval na 2:0. Vítězství v poslední minutě mladý Raimund Sikora, který zužitkoval práci Robina Plisky, který se prokličkoval do vápna a předložil míč mladému útočníkovi před prázdnou bránu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Na začátku zápasu jsme klasicky zůstali v šatně, nikdy nedokážeme pořádně chytnout start, to je věc, na které musíme zapracovat. Jakmile ale začneme hrát naší hru a zklidníme se, je to znát. Stejně tak i včera, o poločase jsme si něco řekli a v druhé části zápasu už byl na hřišti jen jeden tým. Hodně dobré výkony zatím předvádí brankář Kolarczyk, který je schopný nás podržet a kluci mu to potom splácí góly do branky soupeře.




Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - D. Szymczyk [-] , M. Safak [-] , B. Hulboj [-] , Z. Walek [-] - M. Hulboj [-] , M. Teofil [-] , J. Wawreczka [-] (72. A. Safak [-] ) - B. Klus [-] (82. [-] ) , J. Szarzec [-] (82. M. Kiedroň [-] ) , J. Pilch [-] (58. R. Pliska [-] )

FK Staříč
L. Smetana [-] - P. Malý [-] (56. T. Quitt [-] ) , P. Velička [-] (77. L. Janota [-] ) , D. Kocián [-] - S. Matula [-] (59. ) , K. Trčka [-] , J. Vandas [-] , P. Jukl [-] , P. Krpec [-] - S. Musálek [-] , L. Kaulinec [-] -

ŽK: 42. J. Pilch , 60. B. Hulboj , 61. R. Pliska - 75. P. Krpec .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Závodný Vít  - BORÁŇ Tomáš, LABA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip experta: výhra domácích

Vendryně zatím bez ztráty bodů, a to měla celkem těžký los, takže doma bude chtít své vedení určitě potvrdit.

Tip: remíza